5 Aplikasi Penghasil Bitcoin Ini Bisa Bikin Kamu Cepat Kaya!

Mulai dari yang terkecil seperti aplikasi pulsa grafis hingga yang dapat menghasilkan jutaan rupiah. Salah satunya adalah aplikasi penghasil bicoin.

Mencari penghasilan menggunakan smartphone bukanlah hal yang mustahil. Ada banyak cara supaya kamu bisa memperoleh penghasilan hanya bermodal kuota internet dan smartphone saja. Mulai dari yang terkecil seperti aplikasi pulsa grafis hingga yang dapat menghasilkan jutaan rupiah. Salah satunya adalah aplikasi penghasil bicoin.

Mencari bitcoin percuma juga banyak pilihan mulai dari mencari di laman web penyedia dan lain-lain. Namun, agak rumit, berbeza jika anda bergantung pada aplikasi penghasil bitcoin di Android , sangat praktikal dan mudah. Sebilangan besar aplikasi seperti ini akan memberi kita tugasan dan kita mesti menyelesaikannya. Sekiranya tugasan selesai maka kita akan diberi ganjaran. Sekarang untuk maklumat lebih lanjut, sila lihat ulasan Jaka berikut!

BACA JUGA
  • Cara mendapatkan Bitcoin secara percuma
  • Cara mendapatkan wang dengan Smartphone modal
  • Ingin Dapatkan Wang dari Internet? Inilah 12 kaedah termudah yang boleh dilakukan oleh pemula!

5 Aplikasi Menghasilkan Bitcoin Dapat Membuat Anda Kaya Dengan Cepat!

1. Bitcoin IQ Video Dapatkan BTC APK

Sekiranya anda ingin mendapatkan bicoin percuma menggunakan aplikasi Bitcoin IQ Video Earn BTC maka anda mesti menjalankan tugas yang diberikan. Anda akan ditugaskan untuk menonton video yang disediakan. Setiap video yang anda tonton mempunyai nilai yang berbeza. Cukup mudah bukan bagaimana ia berfungsi? Modal kuota internet yang mencukupi.

2. Tuntut APK Bitcoin Percuma

Cara kerjanya dari aplikasi Claim Free Bitcoin tidak jauh berbeza dengan aplikasi di atas. Apa yang jelas setelah aplikasi dibuka akan memaparkan beberapa petunjuk tentang cara menggunakan dan hadiah. Aplikasi ini cukup menggoda ! Anda akan mendapat hadiah antara 1000 hingga 3000 satoshi .

3. APK GrabPoint

GrabPoint menyediakan pengguna dengan berbagai tugas mulai dari yang ringan seperti membuka laman web dan melihat iklan, kemudian menonton video, memuat turun aplikasi hingga melakukan tinjauan. Oleh kerana pelbagai tugas ini, kita dapat dengan mudah mencari sebanyak mungkin Bitcoin.

Untuk berapa banyak bitcoin diperoleh, ia tidak dapat dipastikan kerana pada dasarnya jumlah pendapatan yang diperoleh bergantung pada tugas yang anda selesaikan. Tugas dengan pendapatan terbesar yang anda akan dapati, ada tugas memuat turun dan menonton video.

4. APK Ganjaran BTC

Ganjaran BTC yang tidak jauh berbeza juga akan memberi anda ganjaran setelah menyelesaikan tugas yang disediakan. Anda juga boleh mendapatkan 100 satoshi setiap tiga minit . Dan andaikan anda bermain permainan yang sudah tersedia dalam aplikasi ini, maka anda juga akan mendapat 1000 satoshi. PayOut melalui bitcoin wellet yang akan dilakukan setiap hari Isnin. Anda boleh melakukan Pembayaran setelah jumlahnya mencapai 25,000 satoshi .

5. APK Bitmaker

Jaka sendiri telah mencuba aplikasi Bitmaker , cuma banyak yang belum dikumpulkan. Sebab Jaka bergantung pada aplikasi ini adalah kerana ganjaran setiap tugas yang diberikan cukup menggoda dan sangat mudah difahami. Bitmaker menyediakan dua pilihan misi untuk dipilih, dari melihat tayangan iklan hingga memuat turun aplikasi. Semakin banyak aplikasi yang anda muat turun, semakin banyak bitcoin yang akan anda perolehi.

Itulah koleksi aplikasi penghasil bitcoin percuma di Android . Sekiranya anda benar-benar berhasrat untuk mencari bitcoin percuma, maka anda boleh mencuba 5 aplikasi di atas. Setelah anda mengumpulkan banyak bitcoin, ia dapat ditarik balik dan kami menukarnya menjadi rupiah. Kunci untuk berjaya memainkan aplikasi ini adalah dengan sabar dan terus menyelesaikan tugas yang ada.

Artikel Berkaitan