Saksikan Filem Akhir Kisah Cinta Si Doel (2020), Dilema 2 Cinta

Adakah anda ingin tahu mengenai siapa wanita yang akhirnya akan dipilih oleh Doel? Ayuh, tonton filem Final Story of Love Si Doel (2020) di sini!

Adakah anda pernah berada di antara dua pilihan sukar? Anda menyukai dua perkara ini tetapi tidak dapat memilih mana yang anda mahukan.

Itu lebih kurang kisah yang dilakonkan oleh drama bersiri End of the Story of Love Si Doel (2020) , geng. Filem ini akan menjadi filem layar lebar ketiga, dan juga sampul kisah Si Doel.

Sebelum filem Si Doel menghiasi layar lebar, siri Si Doel Anak Schoolgirl pertama kali ditayangkan di televisyen dari tahun 1994 hingga 2006.

Ingin tahu akhir cerita Do Si? Ayuh, pertimbangkan artikel berikut, geng!

 • Filem Fakta Menarik Kisah Cinta Akhir Si Doel (2020)
 • Tonton Filem Akhir Cinta Si Doel (2020) Filem Penuh
 • Sinopsis Filem Akhir Kisah Cinta Do Doel (2020)

  Filem penutup trilogi Do Do akan meneruskan kisah filem pertama dan kedua. Filem pertama mengisahkan Doel (Rano Karno) yang pergi ke Belanda untuk menemui bekas isterinya.

  Doel telah berkahwin dengan Sarah (Cornelia Agatha) , tetapi 14 tahun yang lalu Sarah tiba-tiba meninggalkannya tanpa alasan yang jelas.

  Doel masih rindu pada Sarah, tetapi apa kekuatannya dia menikahi Zaenab (Maudy Koesnaedi) . Di Belanda, Doel bertemu Dul , buah cintanya dengan Sarah, yang baru dia temui ketika itu.

  Dalam filem kedua, Zaenab patah hati setelah mengetahui bahawa Doel pergi ke Belanda untuk menemui Sarah. Sebenarnya, pada masa itu Zaenab mengandung dua orang anak mereka.

  Nah, filem ketiga akan menjadi akhir segitiga cinta antara Doel, Sarah, dan Zaenab. Doel mesti memilih walaupun pilihannya tidak menyenangkan.

  Doel mesti memilih antara Sarah dan Dul, atau Zaenab, isterinya yang sedang mengandung anak Doel. Aduhai, Jaka menjadi penasaran akan kesudahannya, geng.

  Filem Fakta Menarik Kisah Cinta Akhir Si Doel (2020)

  Sekiranya anda tidak berminat untuk menonton filem The End of the Story of Love Si Doel, mungkin beberapa fakta menarik ini akan mengubah pemikiran anda.

  • Tidak seperti kebanyakan filem lain, filem Final Story of Love Si Doel akan ditayangkan tanpa tayangan perdana kerana dikhuatiri banyak yang akan merosakkan.

  • Rano Karno, sebagai pelakon utama, penulis skrip, dan pengarah filem ini, telah menyiapkan 3 akhir untuk filem Final Story of Cinta Si Doel.

  • Kerana pengakhiran rahsia filem ini, malah pelakon Cornelia Agatha Sarah dan pelakon Maudy Koesnaedi Zaenab tidak mengetahui apa-apa mengenai pengakhiran filem ini ketika penggambaran.

  • Walaupun sudah berusia 83 tahun dan tidak dalam keadaan baik lagi, Aminah Cenderakasih yang melakonkan watak Mak Nyak masih bersemangat untuk berlakon dan menghafal dialog panjang.

  Tonton Filem Akhir Cinta Si Doel (2020) Filem Penuh

  TajukAkhir Kisah Cinta Doel
  Menayangkan 23 Januari 2020
  Jangka masa 2 jam 1 minit
  Pengeluaran Gambar Falcon, Karnos Films
  Pengarah Rano Karno
  Pelakon Maudy Koesnaedi, Rano Karno, Cornelia Agatha
  Genre Drama

  Bagaimana, geng, pasti anda benar-benar ingin tahu tentang kisah cinta segitiga yang telah dialami oleh Doel, Zaenab, dan Sarah selama 27 tahun yang lalu?

  Sekiranya anda ingin menonton filem The End of the Story of Love, Doel, filem ini kebetulan ditayangkan di pawagam. Untuk memeriksa waktu tayangan dan juga teater berputar, klik pautan di bawah ya, geng.

  >>> Tonton Filem Terakhir Kisah Cinta Si Doel (2020) Filem Penuh <<<

  Itulah artikel Jaka mengenai filem Final Story of Si Doel's Love. Jaka, tidak sabar untuk mengetahui siapa pilihan Doel.

  Jumpa anda dalam artikel menarik yang lain, Jaka. Jangan lupa tinggalkan komen di ruangan yang ada, geng!

  Baca juga artikel mengenai Filem atau artikel menarik lain dari Padmanaba Prameswara

  Artikel Berkaitan