Ulasan Permainan: Main SiJU Untuk Mengelakkan Keliru

Adakah anda bosan dengan permainan yang sama? Nampaknya anda mesti mencuba Game Peju yang satu ini. Dari namanya sudah kelihatan pelik, terutamanya jika anda bermain, anda akan merasakan sensasinya.

Bercakap mengenai permainan tidak ada habisnya, terutamanya permainan yang digunakan pada telefon pintar Android. Banyak permainan keren yang muncul seiring dengan pengembangan telefon pintar Android. Beberapa ketika yang lalu kami dikejutkan dengan permainan dengan nama Flappy Bird . Permainan yang mempunyai permainan sederhana tetapi sukar sangat diminati di AppStore dan PlayStore pada masa itu. Namun, kerana pembangunnya tidak menyukai kemasyhuran, permainan akhirnya dicabut di PlayStore dan AppStore .

BACA JUGA
  • 7 Permainan dengan Visual dan Permainan dan Filem
  • 16 Permainan Pelik Dengan Tajuk Nyeleneh (Asli Indonesia!) (Bahagian 1)
  • Sejauh mana anda hebat dalam melakukan COLI? Buktikan di sini

Merangkap

Tidak seperti Flappy Bird, dalam tinjauan ini JalanTikus akan memperkenalkan permainan yang kedua-duanya mempunyai permainan yang mudah, tetapi untuk menang tidaklah mudah. Nama permainan ini adalah Peju , nama permainan ini mungkin terdengar tidak masuk akal bagi sesetengah orang. Namun, permainan yang ditawarkan oleh permainan ini tidak menggelikan seperti namanya.

Ulas Game Peju

Anda boleh memuat turun Peju terus dari JalanTikus. Setelah melakukan pemasangan dan mula membuka permainan. Anda akan melihat permulaan permainan yang dikuasai oleh ungu dengan ikon Siput yang comel dan namanya.

Di bawah ikon dan nama, ada butang Mula yang jika anda menekannya anda akan segera memulakan permainan. Berbeza dengan Flappy Bird di mana untuk memindahkan burung anda harus menekan skrin. Di Peju ini, anda hanya perlu menggegarkan Android anda ke kiri dan kanan untuk memindahkannya.

Walau bagaimanapun, gegaran yang dihasilkan sangat sensitif. Oleh itu, ini menjadikan permainan ini semakin sukar. Semasa anda memulakan permainan, Peju putih yang comel akan berada di tengah-tengah skrin Android anda.

Anda mesti sangat berhati-hati ketika menggegarkan Ular. Kerana kepekaannya sangat tinggi, ia akan membuat Peju mudah beralih ke kiri atau kanan. Pada akhir permainan, anda boleh mencuba semula di lajur kanan bawah atau jika skor anda bagus, anda boleh membaginya dengan segera di Facebook.

Kesimpulannya ialah permainan ini mempunyai grafik yang cukup bagus untuk dilihat secara berterusan. Permainan tidak terlalu sukar tetapi benar-benar memerlukan kesabaran tambahan. Peju sangat sesuai dimainkan ketika anda berada di sana menunggu seseorang atau ketika kami bosan. Selain Peju, anda boleh memuat turun perisian percuma atau membaca banyak artikel menarik di JalanTikus. Semoga berjaya!

Memuat turun permainan Peju

Permainan Simulasi Lite Bite DOWNLOAD

Artikel Berkaitan