Cara mendapatkan Gems Clash Royale secara percuma tanpa kad kredit

Untuk naik level di Clash Royale dengan cepat, anda boleh menggunakan permata untuk membeli peti atau emas. Nah, ada cara mudah untuk mendapatkan permata percuma di Clash Royale.

Sejak pelancaran lembut dilancarkan oleh Supercell , Clash Royale segera menarik perhatian banyak pengguna Android. Saya begitu teruja, Jaka sendiri sering lupa ketika bermain Clash Royale. Ingin naik level dengan cepat dan membeli Dada Ajaib dengan bantuan Permata untuk mendapatkan kad yang kuat. Tetapi Permata memerlukan banyak untuk membeli Dada Ajaib.

Nah, kali ini Jaka akan memberi anda kaedah untuk mendapatkan Permata percuma di Clash Royale. Kaedah yang akan dikongsi Jaka agak selamat, dan tidak melanggar peraturan Supercell atau peraturan agama.

BACA JUGA
  • 8 Sebab Mengapa Orang Main Clash Royale di Android
  • Cara Pantas untuk Meningkat di Clash Royale, Newbie WAJIB Baca!
  • Petua Memainkan Clash Royale yang Anda mesti Tahu

Cara Memperoleh Permata Secara Percuma di Clash Royale

Saya begitu teruja bermain Clash Royale, rasanya sangat kecewa jika anda kalah dalam pertempuran kerana geladak yang anda miliki kurang kuat. Salah satu cara untuk menjadikan geladak anda kuat adalah dengan membuka Dada (Golden Chest atau Magical Chest) yang mempunyai banyak kad yang kuat. Nah, untuk membuka dada dengan cepat, anda boleh menggunakan bantuan Permata. Tetapi malas jika anda harus membelinya menggunakan wang anda sendiri, lebih baik anda mencari Permata percuma di Clash Royale.

Cara Memperoleh Permata Clash Royale dengan Pokok Tunai

Ngomong-ngomong, anda sudah tahu bahawa jika anda membeli aplikasi di Google Play Store, anda boleh menggunakan kredit? Sekiranya anda tidak tahu, anda boleh membaca artikel Cara Membeli Permata Clash of Clans (COC) Menggunakan Kredit Tanpa Kad Kredit . Tetapi bukan hanya membeli aplikasi, tetapi anda juga dapat membeli Permata untuk permainan di Google Play.

Kini, dengan bantuan Cash Tree, anda boleh mendapatkan Permata secara percuma di Clash Royale dengan mudah. Anda tidak mendapat Permata dengan segera, tetapi Cash Tree akan memberi anda kredit percuma yang boleh digunakan untuk membeli Permata di Clash Royale. Mahu?

Cara menggunakan Cash Tree agak mudah, tidak perlu mempunyai akaun Google Wallet atau kad kredit, atau melakukan apa-apa konfigurasi. Cukup pasang Cash Tree, bersiaplah untuk mendapatkan pulsa percuma setiap kali anda membuka kunci telefon pintar Android anda. Belum menggunakan Pokok Tunai pada Android anda? Muat turun Pokok Tunai terlebih dahulu dari pautan yang disediakan oleh Jaka.

Produktiviti Apl DOWNLOAD TERHAD VITI GLOBAL

Setelah memasang Cash Tree, anda akan mendapat kredit Rp 1.000 secara automatik semasa mendaftar nombor anda. Untuk mendapatkan kredit tambahan, anda hanya perlu memuat turun aplikasi yang ditawarkannya. Anda berpeluang mendapatkan poin kredit Rp 50, - hingga Rp 1.000, - setiap kali memasang aplikasi yang ditawarkan.

Dengan memasang Pokok Tunai, berita akan muncul di paparan skrin kunci Android anda. Selain berguna untuk menambahkan informasi, Anda juga bisa mendapatkan tambahan Rp.20, - setiap kali membuka kunci telefon pintar.

Bukan itu sahaja. Anda boleh mengambil bahagian dalam acara mingguan dengan hadiah berjuta-juta rupiah yang dapat digunakan untuk mendapatkan Permata percuma di Clash Royale.

Ingin mendapat kredit tambahan dengan cepat? Jemput rakan anda melalui e-mel, WhatsApp, Facebook atau semua aplikasi lain untuk memuat turun Cash Tree melalui pautan rujukan anda. Setiap kali anda memuat turun dari pautan yang anda sebarkan, anda akan mendapat mata kredit Rp 100. Semakin banyak anda mengajak rakan, semakin besar peluang anda untuk mendapat kredit untuk mendapatkan Permata percuma di Clash Royale.

Setelah mengumpul mata kredit yang mencukupi, anda boleh menukarnya dengan denyutan nadi. Kredit minimum adalah IDR 5,000 dan maksimum IDR 50,000. Anda boleh menggunakan kredit itu kemudian untuk membeli Gems Clash Royale. Ia mudah, bukan?

Mari cuba cari cara untuk mendapatkan Permata di Clash Royale tanpa perlu membeli dengan wang dari dompet anda sendiri. Kerana yang percuma lebih baik, bukan? Lebih-lebih lagi, Permata percuma di Clash Royale yang merupakan permainan mudah alih yang popular sejak kebelakangan ini.

Artikel Berkaitan