AWAS! 6 Aplikasi Narkoba Online yang HARAM Banget Kamu Coba!

Enggak cuma itu, ada juga aplikasi narkoba online yang bisa membuat efek ketagihan loh buat para pemakainya. Haram banget kamu coba deh! Saat ini sedang ramai perbincangan netizen akan penyalahgunaan obat-obatan yang berakibat cukup fatal.

Akhir-akhir ini terdapat banyak khabar angin mengenai penyalahgunaan ubat-ubatan yang boleh membawa maut kepada lelaki. Sebenarnya, pengguna boleh menjadi tidak sedarkan diri dan sangat sukar dikawal dan menjadi liar. Sebut saja ubat yang disebut Flakka yang telah berkembang pesat suatu ketika dahulu.

Ternyata baseball begitu sahaja, ada juga tablet ubat dalam talian sekiranya anda menonton dan anda mencuba benar-benar najis. Sama ada ketagihan, ubat dalam talian dalam bentuk aplikasi ini menawarkan sensasi melalui suara yang dimainkan. Betapa menakutkannya lelaki itu?

BACA JUGA
  • Terima kasih kepada Dadah, Steve Jobs dan 4 Orang Ini Dapat Diilhamkan!
  • Bawa Pengaruh Buruk! 5 Karakter Permainan Ini Adalah Penagih Dadah
  • MENGHILANGKAN! Ketagihan Telefon Pintar Sama seperti Ketagihan Dadah, Penyelesaiannya?

6 Aplikasi Dadah Dalam Talian yang Harus Anda Cuba!

1. i-Doser

Aplikasi ubat dalam talian pertama adalah i-Doser yang boleh mengejutkan netizen Indonesia kerana didakwa sebagai ubat dalam talian.

Cara kerjanya, iDoser akan merangsang otak dengan gelombang bunyi binaural dan menimbulkan kesan ketagihan yang menurut kebanyakan orang seperti menggunakan dadah. Maklumlah, kebanyakan aplikasi ubat digital juga menggunakan konsep yang sama.

2. iStoner

Kemudian ada iStoner yang menawarkan secara terbuka bahawa aplikasi tersebut memang merupakan ubat dalam talian. Dalam aplikasi berbayar ini, terdapat dua pilihan ubat, iaitu percuma dan premium . Anda akan menemui jenis ubat seperti kokain, ekstasi, ganja, dan sebagainya. Jangan pernah mencuba.

3. Gelombang Otak - Pukul Binaural

Kemudian ada Brain Waves - Binaural Beats yang dikembangkan oleh MynioTech Apps. Sekiranya anda melihat-lihat, aplikasi ini tidak menawarkan pilihan ubat dalam talian seperti iStoner.

Brain Waves bertujuan lebih sebagai penghilang tekanan dengan mendengar muzik yang menenangkan. Tetapi banyak orang menyalahgunakannya menjadi ubat digital.

LIHAT ARTIKEL

4. Perjalanan Digital

Aplikasi ubat dalam talian seterusnya adalah Perjalanan Digital . Aplikasi ini tentunya tidak asing bagi anda yang bermain Watch Dogs. Sama seperti dalam permainan, anda akan mendapat beberapa mod seperti, Madness , Spider-Tank , Alone , dan Pscyhedelic .

Walaupun seronok bermain Digital Trips ketika anda menjadi watak Aiden Pearce, anda tidak boleh mencubanya di dunia nyata.

5. Stereodosa

Kemudian ada Stereodose dalam senarai ubat dalam talian yang anda benar-benar cuba. Stereodose juga secara terbuka memberikan pilihan ubat dalam talian untuk penggunanya. Terdapat beberapa pilihan, seperti ganja, ekstasi dan asid lysergic diethylamide (LSD). Terdapat juga 4 pilihan mood, seperti Tenang , Trippy , Fubar dan Rockstar .

6. Pemain Binaural HBX

Akhirnya ada HBX Binaural Player yang dikembangkan oleh Froggy Soft. Konsep aplikasi ini cukup mudah, yang memberikan suara menenangkan kepada pengguna dan membuatnya tidur walaupun tidak sedarkan diri. Terdapat beberapa pratetap yang boleh digunakan, seperti Astral Projection , Lucid Dream dan Quick Sleep .

Itulah 6 aplikasi ubat dalam talian haram yang anda cuba. Jangan pernah mencuba lelaki! Dadah dalam bentuk apa pun dikelaskan sebagai berbahaya dan ketagihan. Oleh itu, berjaga-jaga dan berhati-hati semasa menggunakan aplikasi.

Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Satria Aji Purwoko .

Artikel Berkaitan