Sekiranya Gagal Dalam Ujian Ini Berarti Anda Cenderung Mengikut Jenis

Pada masa ini dengan tercetusnya komuniti LGBT dan komuniti LGBT yang menyokong, komuniti sepertinya dibuat untuk turut serta dalam menyokong LGBT. Tetapi adakah anda mempunyai kecenderungan LGBT atau tidak? Dedahkan dengan ujian LGBT berikut.

Pada masa ini dengan tercetusnya komuniti LGBT dan komuniti LGBT yang menyokong, komuniti sepertinya dibuat untuk turut serta dalam menyokong LGBT. Tetapi adakah anda mempunyai kecenderungan LGBT atau tidak? Mari kita nyatakan kebenaran dengan ujian LGBT berikut.

Menurut Wikipedia, LGBT itu sendiri adalah singkatan dari Lesbian, Gay, Bisexual, dan Transgender . Istilah ini telah digunakan sejak tahun 1990-an untuk menggantikan frasa komuniti gay kerana istilah ini lebih mewakili kumpulan yang telah disebutkan. Isu yang berkaitan dengan LGBT nampaknya menjadi momok panas dalam masyarakat, pada pendapat anda sendiri, adakah anda mempunyai kecenderungan gay? Sekiranya anda gagal dalam ujian ini, ini bererti anda mempunyai kecenderungan untuk sesama jenis (LGBT).

BACA JUGA
  • Bukan hanya LINE, ternyata WhatsApp juga mempunyai Emoji GAY!
  • GELONGSOR! Kerana Pelekat GAY, Ramai Orang Berhenti Menggunakan LINE!
  • 4 Aplikasi yang Dapat Mencegah Anda dari Jenayah Seksual

Sekiranya Gagal Dalam Ujian Ini Berarti Anda Cenderung Mengikut Jenis

(Contoh Ujian LGBT)

Vistriai adalah laman web peribadi yang dimiliki oleh warganegara Estonia (atau kumpulan) . Dia mempunyai hobi membuat ujian dan kuiz dan kemudian berkongsi hasil penyelidikannya mengenai pelbagai subjek yang berbeza. Di laman web Vistriai sendiri, anda bukan sahaja akan menemui LGBT ( Ujian Skala Kinsey ), tetapi juga Ujian Psikopat ; Ujian "Gaydar" ; Ujian Gay ; dan Skala Setara Inventori Personaliti Multifasik . Untuk memasuki laman web, anda boleh melayari pautan vistriai.com .

Ujian LGBT: Ujian Skala Kinsey

Sekiranya anda ingin tahu sama ada anda mempunyai kecenderungan LGBT, anda dapat menyelesaikan rasa ingin tahu anda dengan mengikuti ujian LGBT yang dipanggil Uji Skala Kinsey yang disediakan oleh laman web Vistriai. Berikut adalah langkah-langkah untuk mengikuti ujian LGBT, Kinsey Scale Test:

  • Pergi ke halaman laman web Vistriai di bahagian Ujian Skala Kinsey . Lebih mudah untuk klik terus pada pautan yang kami sediakan.

  • Masukkan umur dan jantina mengikut anda.

  • Jawab soalan yang dikemukakan dalam ujian LGBT.
  • Klik Skor jika anda yakin dengan jawapan anda. Atau anda juga boleh menekan Klik Sini jika anda masih ragu bahawa ada jawapan yang belum dijawab. Sekiranya anda belum menjawab semua soalan, mungkin keputusan ujian LGBT yang muncul tidak sesuai atau tidak sesuai dengan anda.
  • Sekiranya anda yakin dengan isi jawapan anda, anda hanya boleh klik Skor , maka keputusan ujian LGBT anda akan keluar. Seperti contoh ini:

Ujian Gay Test: Uji Gay

Tidak seperti ujian LGBT di atas, ujian gay yang disebut Gay Test dikhususkan sebagai ujian psikologi yang membantu anda mengetahui orientasi seksual anda. Ujian Gay ini boleh anda lakukan dengan mudah. Anda hanya perlu membezakan antara ekspresi wajah dalam foto yang disediakan oleh laman web Vistriai berikut. Uji Gay Ini bukan satu-satunya penentu keperibadian anda. Lakukan ujian gay ini sesenang mungkin.

Untuk memulakan Uji Gay, anda boleh memasukkan melalui pautan berikut: //vistriai.com/gaytest .

  • Berikut adalah contoh soalan dalam Ujian Gay:
  • Keputusan Ujian Gay:

Jadi apa yang perlu saya lakukan? Adakah anda salah seorang yang mempunyai kecenderungan pencinta sesama jenis setelah mengikuti ujian LGBT dan ujian gay di atas? Sekiranya anda berani berkongsi jawapan anda di komen di bawah! : D

Credits:

Original text

Contribute a better translation

Artikel Berkaitan