Cara mendapatkan Speedy Mobile Legends Avatar Border | Bonus Wira Percuma!

Ingin mendapatkan sempadan avatar Speedy secara percuma? Di sini, Jaka mempunyai tutorial yang mudah untuk anda lakukan, anda tidak memerlukan berlian plus untuk mendapatkan pahlawan ML percuma, anda tahu!

Adakah anda pemain setia permainan MOBA mudah alih yang popular, Mobile Legends: Bang Bang yang telah memasuki kumpulan 14, geng?

Selain mendapat lebih banyak pahlawan yang lebih kompleks dan dilepaskan, Mobile Legends juga mempunyai sejumlah acara menarik dan percuma yang tidak boleh anda lewatkan.

Salah satunya adalah untuk mendapatkan sempadan avatar Speedy iaitu cara mendapatkannya, Jaka akan memeriksanya kali ini. Ingin tahu bagaimana?

 • Cara Dapatkan Sempadan Avatar Mobile Legends Speedy Terbaru 2019
 • Bonus: Inilah Cara Mendapatkan Wira Mobile Legends Percuma Tanpa Menipu
 • Video: Masih bermain ML? Cadangan Permainan Android Ini Tidak Hilang Kegembiraan
 • Apa itu Border Avatar Mobile Legends?

  Sebelum memasuki perbincangan utama, mungkin ada di antara anda yang tidak tahu apa sempadan avatar Mobile Legends dan apa itu, geng?

  Anda boleh mengatakan sempadan avatar ML adalah item "kosmetik" alias untuk memperindah penampilan pemain dalam permainan. Jadi ia tidak memberi kesan pada permainan seperti wira kulit Mobile Legends.

  Untuk melihat dan mengubah koleksi avatar sempadan di Mobile Legends, yang harus Anda lakukan hanyalah pergi ke Profil, ketuk Avatar, Ubah pilihan Avatar, dan pilih Border Avatar.

  Di sini anda boleh memilih avatar sempadan dari koleksi yang anda ada. Nah, untuk menambah koleksi anda, Moonton juga menyediakan sempadan avatar Speedy yang boleh anda dapatkan secara percuma.

  Bagaimana untuk? Ayuh, lihat ulasan di bawah!

  LIHAT ARTIKEL

  Cara Dapatkan Sempadan Avatar Mobile Legends Speedy Terbaru 2019

  Selain sempadan avatar Speedy Mobile Legends yang disebutkan oleh Jaka di atas, dengan menggunakan kaedah ini anda juga berpeluang mendapat bonus lain.

  Bermula dari wira , tiket Mobile Legends percuma , dan juga kad percubaan wira selama 1 hari . Oleh itu, ikuti langkah-langkah di bawah untuk anda yang ingin mendapatkan barang-barang menarik ini.

  Langkah 1 - Kemas kini Versi Mobile Legends Terkini

  • Pertama, pastikan anda telah mengemas kini versi Mobile Legends: Bang Bang terkini dengan menyemak halaman Google Play.
  Permainan Moonton DOWNLOAD

  Langkah 2 - Pastikan anda tidak mempunyai sempadan Avatar yang pantas

  • Kemudian anda boleh memastikan bahawa anda tidak mempunyai sempadan avatar Speedy dengan pergi ke Profil> Avatar> Ubah Avatar> Border Avatar dan geser ke bawah sehingga anda menemui item tersebut.

  Langkah 3 - Tunggu sehingga kemas kini selesai

  • Walaupun anda boleh mendapatkan avatar sempadan setelah 40% muat turun, Jaka mengesyorkan menunggu proses ini selesai. Untuk memeriksa, cukup periksa ikon di skrin seperti ini.

  Langkah 4 - Tebus Bonus Sempadan Avatar Cepat

  • Setelah semua proses selesai, yang harus anda lakukan ialah pergi ke menu Acara> Harian> Versi Pantas . Ketik butang Tuntutan untuk mendapatkan hadiah menarik dari Mobile Legends.

  Langkah 5 - Selesai!

  • Di sini Jaka mendapat MLBB Update Bundle yang mengandungi Gatotkaca tetap, sempadan avatar Speedy, 20 tiket, dan pek kad percubaan wira (1 hari). Sangat kuat, bukan?
  • Akhirnya anda hanya menggunakan avatar sempadan seperti pada langkah 2 untuk meningkatkan penampilan anda dalam permainan Mobile Legends: Bang Bang, geng.

  Bonus: Inilah Cara Mendapatkan Wira Mobile Legends Percuma Tanpa Menipu

  Hari ini masih usia untuk menggunakan cheat hanya untuk mencuba wira percuma? Daripada menggunakan kaedah tidak halal, sebenarnya ada beberapa cara mudah untuk mendapatkan Mobile Legends secara percuma .

  Bukan hanya pahlawan, anda juga boleh mendapatkan berlian dan kulit secara percuma. Untuk ulasan penuh, pertimbangkan artikel di bawah!

  LIHAT ARTIKEL

  Video: Masih bermain ML? Cadangan Permainan Android Ini Tidak Hilang Kegembiraan

  Nah, itu adalah tinjauan ringkas bagaimana mendapatkan sempadan avatar Speedy dalam permainan Mobile Legends dan bonus pahlawan tetap percuma.

  Apa khabar, geng? Adakah anda semakin teruja untuk bermain permainan mudah alih MOBA yang paling popular di permainan ini?

  Ayuh, bagikan pendapat anda di ruangan komen dan terus menonton JalanTikus.com untuk mendapatkan maklumat, petua dan trik terkini, dan perkara menarik lain di sini.

  Baca juga artikel mengenai Mobile Legends atau artikel menarik lain dari Satria Aji Purwoko

  Artikel Berkaitan