5 Aplikasi Berbayar yang Dapat Anda Dapatkan secara PERCUMA! Mahu?

Siapa yang tidak mahu telefon pintarnya lebih sejuk? Dengan 5 aplikasi Android berbayar yang dapat anda peroleh secara percuma, Android anda dijamin lebih sejuk!

Rata-rata pengguna Android memasang lebih dari 20 aplikasi Android di telefon pintarnya. Tidak hairanlah, kerana sekarang semua keperluan dapat difasilitasi oleh berbagai aplikasi.

Walaupun di Android ada banyak aplikasi percuma , tetapi beberapa aplikasi Android terbaik untuk tujuan biasanya dibayar. Nah, JalanTikus mempunyai senarai aplikasi berbayar terbaik di Play Store yang boleh anda dapatkan secara percuma!

BACA JUGA
  • Perjalanan Dijamin Lebih Menyeronokkan dengan 10 Aplikasi Terbaik Ini
  • 5 Aplikasi Telolet Horn Android yang Membuat Anda Keras!

Aplikasi Android Berbayar Terbaik

Permohonan percuma memang sejuk. Tetapi sayangnya vendor menghadkan ciri aplikasi percuma. Inilah aplikasi Android berbayar terbaik yang boleh anda perolehi secara percuma.

1. Aplikasi Kamera Terbaik: Kamera FV-5 Pro

Aplikasi ini tersedia dalam versi percuma. Tetapi sayangnya jika anda menggunakan versi percuma, anda tidak boleh menggunakan ciri menarik yang dibawa oleh Camera FV-5 Pro . Antara ciri yang akan anda perolehi jika menggunakan versi berbayar dari aplikasi ini adalah mengambil gambar RAW, manual kamera, hingga mengambil gambar dengan paparan lama.

Muat turun Camera FV-5 Pro di sini .

FlavioNet MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan

2. Aplikasi Penyuntingan Foto Terbaik: Picsay Pro

Setelah berjaya merakam momen foto terbaik menggunakan Camera FV-5 Pro, sebelum berkongsi dengan Path atau Instagram, ia harus diedit terlebih dahulu. Nah, aplikasi penyuntingan foto terbaik menurut Jaka adalah Picsay Pro . Mengapa Picsay Pro? Kerana ukuran aplikasinya sangat kecil, aplikasi penyuntingan foto terbaik dilengkapi dengan fitur lengkap. Selain mengedit warna dan kesan, jika anda membeli versi Pro, anda dapat mengedit foto menggunakan Picsay Pro.

Bukan hanya membuat foto 3D seperti dalam artikel Cara Mudah Membuat Foto 3D Tanpa Photoshop , tetapi anda juga dapat membuat manipulasi foto untuk mengubah wajah orang menggunakan Picsay Pro. Lucu?

Muat turun Picsay Pro di sini.

Shinycore DOWNLOAD Aplikasi Foto & Pengimejan

3. Aplikasi Penyuntingan Video Terbaik: VivaVideo Pro

Untuk menjadikan video anda lebih menarik dan menarik, mari muat turun VivaVideo Pro . Tidak seperti versi percuma, aplikasi penyuntingan video terbaik di Android benar-benar lebih lengkap dalam versi Pro.

Bukan hanya membolehkan anda menyematkan lagu atau melakukan pemangkasan video, tetapi juga mengeksport hasil edit anda ke resolusi Full HD dan tanda air percuma. Terdapat banyak pilihan lensa untuk dipilih.

Muat turun VivaVideo Pro di sini .

4. Aplikasi Pelancar Terbaik: Nova Launcher Prime

Siapa yang tidak suka Nova Laucher? Peluncur ini adalah salah satu pelancar yang menyokong penyesuaian ikon dari banyak pembangun. Pilihan tema yang dapat disesuaikan juga bervariasi, jadi anda tidak akan bosan menggunakan Nova Launcher.

Sekarang, dengan membayar Nova Launcher Prime , Anda dapat menggunakan fitur isyarat, menambah jumlah pemberitahuan yang belum dibuka di setiap aplikasi, untuk menyembunyikan aplikasi yang jarang digunakan. Dijamin tidak akan bosan lagi dengan rupa telefon pintar Android anda.

Muat turun Nova Launcher Prime di sini .

Perisian Aplikasi TeslaCoil MUAT TURUN

5. Aplikasi Utiliti Terbaik: Watchmaker Premium Watch Face

Sekiranya anda mempunyai jam tangan pintar yang terintegrasi dengan Android Wear, seperti Moto 360, anda mesti mempunyai Watchmaker Premium . Aplikasi ini membolehkan anda menikmati beribu-ribu wajah jam yang sejuk secara percuma. Dan jangan lupa, anda boleh membuat jam tangan anda sendiri dengan aplikasi ini. Dijamin anda mempunyai jam tangan yang kelihatan seperti anda!

Muat turun Watchmaker Premium Watch Face di sini .

Jadi, hebat, betul, 5 aplikasi Android berbayar terbaik ini ? Dengan 5 aplikasi ini, Android anda akan benar-benar memenuhi semua keperluan gaya hidup moden anda. Lalu, bagaimana mendapatkan aplikasi berbayar ini secara percuma?

Cara Dapatkan Aplikasi Android Berbayar Secara Percuma

Untuk dapat menikmati 5 aplikasi Android berbayar secara percuma, anda boleh melakukannya dengan 3 cara:

1. Kaedah Muat turun Percuma

Kaedah muat turun boleh dikatakan kaedah halal untuk menikmati aplikasi berbayar. Hanya dengan menggunakan kaedah ini, anda mesti mencari rakan yang sudah membeli aplikasi berbayar. Langkah seterusnya adalah meminjam akaun Gmail rakan anda untuk digunakan di telefon pintar anda, dan mulai memuat turun aplikasi berbayar di telefon pintar anda.

2. Kaedah Bayaran Balik

Untuk mendapatkan aplikasi Android berbayar terbaik secara percuma dengan cara ini, anda mesti bersedia mengeluarkan wang . Sekiranya anda tidak mempunyai kad kredit, anda boleh membeli aplikasi di Google Play Store menggunakan kredit .

Nah, setelah membeli, anda boleh melakukan pengembalian wang kemudian supaya wang anda kembali. Sama dengan percuma, bukan? Semasa tempoh percubaan, ia akan segera membuat sandaran apk dari aplikasi. Jangan lupa membaca artikel Cara Memuat turun Aplikasi Berbayar di Play Store Tanpa Membelanjakan Wang .

Bagaimana, mudah bagaimana mendapatkan aplikasi Android berbayar terbaik secara percuma? Cuba dengan cara yang anda fikirkan lebih mudah. Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan