5 Telur Paskah Paling Konyol yang Terdapat dalam Permainan

kali ini JalanTikus akan memberitahu anda mengenai 5 telur paskah yang paling tidak masuk akal yang boleh didapati dalam permainan.

Telur Paskah adalah mesej, lelucon, ciri tersembunyi yang terdapat pada filem DVD, perisian, sistem operasi dan bahkan dalam permainan. Sekiranya anda seorang pemain permainan sejati, pasti terdapat pelbagai telur Paskah dalam permainan yang anda mainkan.

Dari sekian banyak telur paskah dalam permainan, JalanTikus kali ini akan memberitahu anda mengenai 5 telur paskah yang paling tidak masuk akal yang terdapat di dalam permainan. Inilah ulasan penuh.

BACA JUGA
  • 100 Permainan Pemain Paling Banyak Dibeli Sepanjang Tahun 2016
  • 10 Permainan Bertema Anime yang Mesti Tonton Pemain
  • 10 Permainan Paling Hebat di Dunia Setakat ini

Telur Paskah yang Paling Konyol dalam Permainan

1. Hitman: Absolution (Ice Cream Truck)

Semasa misi End of The Road , anda akan berada di tengah-tengah padang pasir dengan seseorang yang boleh anda bunuh atau tinggalkan. Telur Paskah dalam permainan Hitman: Absolution trak ais krim yang menabrak orang yang anda bawa.

Untuk membesarkannya, tembak lima burung nasar yang terbang di atas anda. Tunggu sebentar dan trak ais krim akan melanda sasaran anda secara automatik .

2. Mega Man X (Hadouken!)

Street Fighter dan Mega Man adalah dua permainan terbaik yang dibuat oleh Capcoms . Tetapi kedua-dua permainan tidak boleh bersatu sehingga ini super easteg telur ditemui dalam Mega Man X permainan .

Setelah melewati banyak rintangan dan mengumpulkan pelbagai peningkatan tanpa mengambil kerosakan, anda akan menemui peningkatan tersembunyi Dr. Cahaya (orang yang berpakaian seperti Ryu). X kini boleh menembak Hadouken dengan yang sama kombinasi serangan .

3. Metal Gear Solid (Psycho Mantis Tahu Anda Suka Castlevania)

Psycho Mantis bukan musuh paling kuat Snakes dalam permainan Metal Gear Solid . Namun, kemampuan mentalnya sangat mengagumkan, kerana dia dapat membaca fikiran anda.

Intinya adalah bahawa Psycho Mantis dapat menerangkan apa yang disimpan pada kad memori PS1 anda . Apabila anda menyimpan data permainan Castlevania: Symphony of the Night . Mantis akan berkata "Anda suka Castlevania, bukan?"

LIHAT ARTIKEL

4. Call of Duty: Black Ops II (permainan Atari yang boleh dimainkan)

Call of Duty: Black Ops II mempunyai telur paskah yang cukup unik. Dalam permainan ini, anda dapat mencari permainan yang sudah selesai, Atari , yang dapat dimainkan. Dengan kata lain, anda boleh bermain permainan di dalam permainan.

Untuk mencari rahsia ini, anda hanya perlu bermain perlawanan persendirian di Nuketown 2025, kemudian menembak kepala semua manekin di sana sebelum 90 saat . Secara automatik, TV akan muncul di dekat tempat dan tanda untuk bermain permainan Atari.

5. Dewa Gila (Gadis Mandi)

Telur Paskah ini sangat diminati oleh pemain Crazy Gods. Dalam ciri persatuan ini, anda akan menyediakan sabun untuk membantu dewi syurgawi membersihkan dirinya. Sekiranya anda bernasib baik , anda akan melihat seorang dewi yang melihat kami memberi dan membuang sabun kepada kami. Sekiranya anda teruk , anda akan melihat datuk dan nenek mandi di sana. Ha ha ha ...

Ingin mencuba permainan Crazy Gods - Dewa Dewa? Anda boleh memuat turunnya secara percuma di sini: Dewa Gila - Dewa Nyamuk

RPG Maingames Games DOWNLOAD

Itulah beberapa telur paskah yang paling tidak masuk akal yang terdapat di dalam permainan. Sekiranya anda mempunyai gambar lain, jangan lupa untuk berkongsi di ruangan komen.

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan Easter Egg atau tulisan menarik lain dari Em Yopik Rifai .

Artikel Berkaitan