5 dari Permainan Fesyen Terbaik di Android yang Anda Perlu Cuba

Bagi anda peminat fesyen, JalanTikus kali ini akan memberikan beberapa cadangan mengenai permainan fesyen terbaik di Android yang boleh anda mainkan.

Secara amnya, bermain permainan sering dilakukan oleh lelaki sahaja. Tetapi nampaknya banyak wanita yang gemar bermain permainan di telefon pintar mereka, baik Android dan iOS.

Salah satu genre permainan yang digemari ramai wanita ialah Fesyen. Sekiranya anda adalah salah seorang pencinta fesyen, JalanTikus kali ini akan memberikan beberapa cadangan permainan fesyen terbaik di Android yang boleh anda mainkan.

BACA JUGA
  • 4 Teknologi Realiti Maya Keren yang Hadir di Dunia Fesyen
  • 10 Fesyen Teknologi Canggih yang HARUS Anda Tidak Diketahui!
  • 5 Trend Fesyen Paling Aneh yang Pernah

5 Permainan Fesyen Terbaik di Android

1. Berpakaian Diari

Permainan fesyen Android pertama adalah Dress Up Diary . Permainan kasual Android ini dibuat oleh salah satu pembangun permainan Indonesia, Maingames . Permainan ini juga menjadi salah satu permainan kegemaran YouTuber, Han Yoo Raa .

Cari pasangan cinta anda di sini! Lelaki jenis mana yang anda suka? Ini bukan permainan simulasi temu janji biasa! Dalam Dress Up Diary, anda boleh berinteraksi secara langsung dengan pasangan anda! Dia benar-benar akan mengundang anda untuk berbual walaupun secara tiba-tiba.

Bagi anda yang belum bermain Dress Up Diary, anda boleh memuat turun permainan di sini: Dress Up Android Diary atau Dress Up Diary iOS. Jangan lupa suka fanpage Facebook dan ikuti Instagram!

Permainan Simulasi Maingames DOWNLOAD

2. Covet Fashion - Permainan Berdandan

Seterusnya ialah Covet Fashion - Dress Up Game . Ini permainan fesyen yang dibuat oleh Crowdstar Inc . Dalam permainan ini, anda boleh menukar pelbagai pakaian dan aksesori yang dipakai oleh watak anda. Gunakan pakaian yang sesuai untuk mendapat markah tinggi.

Muat turun permainan di sini: Covet Fashion - Dress Up Game

3. Malam Puteri Prom - Berpakaian

Seterusnya ialah Princess Prom Night - Dress Up . Permainan fesyen terbaik ini dibuat oleh Beauty Girls . Bukan hanya pakaian dan aksesori yang boleh dipilih, anda juga boleh mengubah gaya dan gaya rambut anda sesuka hati. Jangan lupa memakai pakaian yang sesuai dengan gaya solek dan gaya rambut anda.

Muat turun permainan di sini: Princess Prom Night - Dress Up

4. Love & dressup Gabary's Diary 2

Seterusnya ialah cinta & dressup Gabby's Diary 2 . Berjaya dengan siri pertama, pemaju Suzie Games akhirnya membuat sekuel permainan Gabby's Diary. Di sini Gabby akan bertemu dengan banyak rakan baru, terutamanya rakan lelaki yang boleh dijemput untuk berkencan.

Muat turun permainan di sini: Gabby's Diary 2 love & dressup

5. Salon Make Up Hijab

Terakhir adalah Salon Make Up Hijab . Permainan fesyen ini mempunyai tema wanita yang memakai tudung. Dalam permainan ini yang dibuat oleh Moms Interactive , anda dapat menentukan gaya tudung dan solek yang digunakannya.

Muat turun permainan di sini: Hijab Make Up Salon

Itulah beberapa tajuk permainan fesyen terbaik di Android yang boleh anda cuba. Sekiranya anda mengesyorkan permainan fesyen lain, jangan lupa untuk berkongsi di ruangan komen.

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau tulisan menarik lain dari Em Yopik Rifai .

Artikel Berkaitan