7 Permainan Kotak Pasir Terbaik Untuk Android

Permainan kotak pasir adalah genre permainan yang membebaskan pemain untuk berpetualang di peta yang telah disediakan. Pemain dapat meneroka dunia maya secara bebas tanpa had.

Permainan kotak pasir adalah genre permainan yang membebaskan pemain untuk berpetualang di peta yang telah disediakan. Pemain dapat meneroka dunia maya secara bebas tanpa had. Permainan jenis ini juga membebaskan pemain untuk memilih misi utama dan misi sampingan mereka sendiri. Kerana kebebasan permainan, permainan Sandbox menjadi kegemaran.

Buat masa ini, permainan Sandbox tersedia pada peranti mudah alih. Terdapat banyak permainan dengan genre ini yang boleh anda mainkan melalui telefon pintar. Nah, berikut adalah 7 permainan Sandbox terbaik untuk Android yang akan membawa anda menjelajah dunia maya tanpa had.

BACA JUGA
  • 12 Permainan Dunia Terbuka Terbaik di Android 2016
  • 6 Kotak Pasir Terbaik atau Permainan Dunia Terbuka Untuk Peranti Android
  • 20 Permainan Android Terbaik dengan Grafik HD | Kemas kini 2020

7 Permainan Kotak Pasir Terbaik untuk Android

1. Crashland

"Crashland" adalah permainan yang dikeluarkan pada tahun 2016 oleh Butterscotch Shenanigans. Sejak penubuhannya, "Crashland" telah berjaya menarik minat para pemain untuk menjadikannya salah satu permainan Sandbox yang paling popular . Di sini, pemain akan dijemput untuk bertualang sendirian di planet asing untuk menyelesaikan misi. Terdapat banyak cabaran yang harus dihadapi ketika menjelajah planet asing yang sangat luas dan tidak dijangka.

2. Titan Quest

Dilancarkan pada Mei 2016, versi mudah alih "Titan Quest" akan menempatkan anda sebagai wira yang melakukan petualangan menarik di dunia yang luas. Akan ada banyak musuh yang anda hadapi. Tugas anda adalah membunuh mereka semua untuk meningkatkan tahap dan mengumpulkan barang. Dia menangis lagi, anda tidak akan dapat meneka sejauh mana anda telah menjelajahi peta yang luas.

3. Godus

"Godus" adalah permainan Sandbox jenis simulator yang mengajak pemain mengatur kehidupan manusia di bumi. Permainan ini mempunyai peta yang sangat besar dan menempatkan pemain di berbagai era, mulai dari zaman batu, perak hingga moden. Pemain diberi kebebasan sepenuhnya dalam membuat, mengurus, dan bahkan memusnahkan semua yang ada di peta.

4. Oddworld: Kemarahan Orang Asing

"Oddworld: Stranger s Wrath" yang menjadikan haiwan unik sebagai watak di dalamnya akan mengundang pemain untuk menjelajah di kawasan perindustrian yang tidak terhad. Pemain juga akan bertemu dengan lawan dan melakukan aksi menembak dan menarik dan mencabar. Pengembaraan juga menjadi lebih menarik kerana luasnya peta yang tidak ada habisnya.

5. Terraria

Sekiranya anda mencari permainan Sandbox jenis "Minecraft" yang tidak ada habisnya, maka anda boleh mencuba bermain "Terraria". Permainan Android ini akan membawa anda dalam pengembaraan di dunia tanpa had dan membolehkan anda menghabiskan berjam-jam hanya membina, melombong, dan pelbagai aktiviti lain. Anda juga harus bertahan dari serangan musuh yang tidak dijangka.

6. The Escapist

"The Escapist" mempunyai jalan cerita yang unik dan pasti membuat anda ketagih. Di sini, anda akan menggambarkan watak banduan yang mesti melarikan diri dari penjara. Seperti permainan Sandbox yang lain, "The Escapist" juga akan menampilkan peta yang luas dan membebaskan anda untuk melakukan banyak hal, termasuk membuat pasukan untuk melakukan berbagai tindakan.

7. Bayaran balik 2

Bagi mereka yang suka berlumba, "Bayaran Balik 2" boleh menjadi cadangan permainan Sandbox yang sesuai untuk anda. Di sini, anda akan menjadi anak jalanan yang boleh merampas semua jenis kereta dan menggunakannya di jalan yang sangat luas. Anda juga boleh menembak pejalan kaki dan menyeberang kenderaan lain untuk menjadikan pengembaraan dan misi lebih menarik.

Itulah 7 permainan Sandbox terbaik untuk Android yang akan membuat anda bebas meneroka dunia maya yang dipenuhi dengan pelbagai petualangan menarik. Adakah anda pernah bermain salah satu daripada 7 permainan ini? Sekiranya tidak, muat turun permainan sekarang, ya!

Artikel Berkaitan