7 Permainan Dalam Talian Android yang Menarik yang Menjimatkan Kuota Terbanyak, Tidak Akan Hebat

7 Permainan Dalam Talian Android yang Menarik yang Menjimatkan Kuota Terbanyak

Sekiranya anda suka bermain permainan dalam talian , pasti anda tahu bahawa permainan dalam talian sangat tamak untuk pakej data ? Sekiranya kita menggunakan Wi-Fi, itu baik, tetapi jika kita hanya bergantung pada kuota biasa-biasa saja, maka itu tidak sesuai. Kuota mungkin hanya digunakan untuk bermain permainan sahaja. Sangat teruk, bukan ?!

Anda harus memberi perhatian terlebih dahulu jika anda ingin bermain permainan dalam talian, kerana sekarang terdapat begitu banyak permainan dalam talian yang tamak terhadap kuota . Jadi, kita harus bijak memilih permainan yang menjimatkan kuota. Nah, kebetulan Jaka ada nasihat bagi anda yang gemar bermain permainan dalam talian tetapi tidak mahu kuota membazir !

BACA JUGA
  • 15 Permainan MOBA Terbaik 2020 pada Android dan PC, Lebih Baik daripada ML dan Dota 2!
  • 5 Permainan MOBA Terkini Ini Tidak Kalah dari Mobile Legends dan AOV
  • 6 Permainan Popular Ini Telah Ditinggalkan Pemain, Legenda Mudah Alih Bila Ya?

7 Permainan Dalam Talian Android yang Menarik yang Menjimatkan Kuota Terbanyak

1. Pelekat

Yang pertama ialah Sticklings . Tidak perlu melihat grafik kerana permainan dalam talian Android kebanyakannya mempunyai grafik yang kurang bagus. Namun, Sticklings tidak dapat diragui lagi. Permainan ini akan sangat sesuai untuk anda yang gemar permainan teka-teki otak . Tenang, permainan dalam talian yang satu ini tidak akan menghabiskan kuota anda sehingga kehabisan. Tambahan lagi, permainannya menyeronokkan!

2. Tsunami Zombie

Sekiranya anda suka bermain permainan dengan tema yang agak seram, Zombie Tsunami adalah pilihan yang tepat. Walaupun permainan ini tidak menakutkan , cabaran yang mereka hadapi tetap berbau seperti seram (zombie) alias mayat hidup. Sekiranya anda ingin bermain permainan ini, tidak perlu memikirkan masalah kuota kerana sangat menjimatkan kuota dan sudah tentu telah dimuat turun beribu-ribu kali di telefon pintar.

Yang harus anda lakukan dalam permainan ini adalah bertahan dari serangan zombie . Permainan ini juga sangat terkenal anda tahu! Walaupun kelihatan sederhana , terdapat banyak peminat. Sekiranya anda tidak percaya, anda boleh menyemak jumlah muat turun di Google Play Store.

3. Capsa Royale

Suka bermain kad? Permainan ini adalah perkara yang patut anda mainkan, iaitu Capsa Royale . Permainan ini juga merangkumi kuota permainan dalam talian yang paling berkesan. Walau bagaimanapun, permainan ini tidak mudah dimainkan. Permainan kad satu ini tidak jauh berbeza dengan permainan kad lain yang pasti menajamkan otak anda. Di sana anda bermain dengan beberapa musuh, kira-kira 4 atau lebih meja .

4. Gila Tuhan

Permainan Crazy God ini berbeza dengan beberapa permainan di atas. Di sini anda akan menemui banyak perkara, yang pasti cabaran yang harus anda hadapi agak sukar . Permainan ini juga mengundang ketawa. Selain permainan yang menyeronokkan dan kecil, Crazy God juga sangat jimat semasa anda bermain. Ingin tahu? Muat turun dengan segera!

5. Penunggang Lalu Lintas

Suka permainan lumba? Anda tidak boleh ketinggalan kerana permainan lumba motosikal ini berbeza dari yang lain. Permainan ini menyajikan pilihan motosikal sejuk . Semasa berlumba, anda juga diminta mengawal dengan kelajuan super tinggi . Permainan dalam talian ini tidak menggunakan banyak kuota dan sangat menarik. Malangnya, sangat sukar untuk dimainkan.

Baca Juga: Wira Legenda Mudah Alih Paling Berkuasa

6. Briged Blitz

Blitz Brigade adalah permainan FPS yang boleh dimainkan oleh 2 pemain. Permainan dalam talian seperti Heroes Evolved juga sangat cekap kuota walaupun grafiknya sangat bagus. Di sini anda boleh bertualang dengan rakan anda dalam talian , mulai dari menjelajah pelbagai tempat, menembak musuh, dan menunggang pelbagai kenderaan yang ada. Apa yang menjadikan permainan ini hebat selain menjimatkan kuota adalah kerana kebebasan yang cukup luas. Maaf jika anda tidak bermain.

7. Toram Dalam Talian MMORPG

Toram Online MMORPG adalah permainan dalam talian kuota paling ekonomik yang ditetapkan dalam suasana anime . Sekiranya anda seorang pencinta anime, Jaka mengesyorkan mencuba permainan yang satu ini. Dilihat dari grafik, sudah jelas bahawa Toror Online MMORPG sangat keren. Berita baiknya, permainan ini juga memberikan kebebasan yang cukup luas . Anda boleh membuat watak anda sendiri dan membuat peralatan anda sendiri. Pasti akan menggembirakan.

Itulah 7 permainan Android paling banyak kuota yang menyeronokkan untuk dimainkan . Sekarang tinggalkan kuota permainan sia-sia yang biasa anda mainkan, cubalah 7 permainan di atas, dijamin akan dilayan dan tidak membazir kuota data.

Artikel Berkaitan