7 Permainan Bola Tampar Android Percuma Terbaik 2017

Suka bermain bola tampar? Ini adalah jenis permainan bola tampar Android terbaik yang boleh anda muat turun dan mainkan secara percuma.

Terdapat banyak sukan yang dijadikan permainan Android oleh pembangun. Selain permainan bola sepak Android, ternyata permainan bola tampar (bola tampar) juga merupakan salah satu permainan yang cukup menarik bagi pengguna Android.

Sekiranya anda adalah salah seorang pencinta permainan sukan bola tampar Android, di sini Jaka memberikan beberapa cadangan permainan bola tampar terbaik yang boleh anda mainkan secara percuma di telefon pintar Android.

Apa permainan bola tampar Android ini? Berikut adalah ulasan penuh.

BACA JUGA
  • 10 Permainan Memancing Ikan Android Paling Menyeronokkan | Terkini 2018!

Permainan Bola Tampar Android Terbaik

1. Bola Tampar Pantai 3D

Beach Volleyball 3D adalah permainan bola tampar Android yang dibuat oleh Words Mobile . Permainan ini mempunyai permainan yang cukup sederhana dengan dua mod pertandingan yang berbeza, iaitu mod Cabaran dan mod permainan Pantas. Pengendalian permainan ini juga tidak terlalu sukar.

Pautan Muat Turun: Bola Tampar Pantai 3D

2. Tempat Melepak Bola Tampar

Seterusnya ialah Hangout Bola Tampar . Android permainan bola tampar telah dibuat oleh Gameville Studio Inc . Permainan ini menawarkan watak cacing lucu yang boleh anda pilih. Kelebihan lain dari permainan ini ialah anda boleh bermain Multiplayer melalui Bluetooth.

Pautan Muat Turun: Hangout Bola Tampar

3. Juara Bola Tampar 3D

Volleyball Champions 3D adalah permainan sukan bola tampar yang dibuat oleh Giraffe Games Limited . Permainan ini adalah salah satu permainan bola tampar terbaik untuk dimainkan di Android.

Ciri-ciri hebat yang dimiliki oleh permainan 3D Volleyball Champions, termasuk mod kerjaya , skrin split , berbilang pemain , berbilang pemain dalam talian dan banyak lagi.

Berukuran 38MB, permainan bola tampar Android ini telah dimuat turun lebih dari 10 juta kali di Google Play Store. Bagi anda peminat permainan sukan bola tampar, anda mesti bermain permainan Juara Bola Tampar 3D ini.

Pautan Muat Turun: Volleyball Champions 3D

4. Bola Tampar Blobby

Blobby Volleyball adalah permainan bola tampar Android yang dibuat oleh AppsOn . Permainan ini mempunyai permainan yang cukup bagus dengan grafik sederhana. Sekiranya anda tidak dapat bermain bola tampar, anda masih boleh bermain permainan Bola Tampar dengan mudah.

Pautan Muat Turun: Bola Tampar Blobby

5. Bola Tampar Stickman

Stickman Volleyball adalah permainan sukan bola tampar di Android yang dibuat oleh Djinnworks GmbH . Terdapat 36 pasukan bola tampar untuk dipilih dengan 24 lokasi.

Sekiranya anda merasa selesa, anda boleh memilih 4 tahap kesukaran, mulai dari mudah , sederhana , keras dan pro . Terdapat juga ciri Peringkat Papan Peringkat untuk mengetahui siapa pemain dengan kedudukan tertinggi di dunia.

Pautan muat turun: Bola Tampar Stickman

6. Bola Tampar Pantai

Beach Volleyball adalah permainan bola tampar Android yang dibuat oleh VTree Entertainment . Permainan ini membawa permainan bola tampar pantai pada telefon pintar Android. Mempunyai grafik yang menawan, permainan ini mempunyai 5 pantai yang berbeza sebagai tempat bermain.

Muat turun Pautan: Bola Tampar Pantai 2016 Percuma

7. Pertarungan Gadis Pantai Bola Tampar

Berbeza dengan permainan yang telah dijelaskan sebelum ini. Dalam permainan Volleyball Beach Girl Fight ini, anda akan bertanding satu lawan satu di gelanggang bola tampar pantai. Watak di sini juga cukup seksi dan sukar. Ciri-ciri permainan yang dibuat oleh Bambo Studio adalah mudah untuk mengawal , baik 3D grafik , pilihan pejuang , berbanding mod , mod sejarah dan banyak lagi.

Pautan Muat Turun: Fight Girl Beach Volley

Itulah permainan sukan bola tampar Android terbaik yang boleh anda mainkan pada telefon pintar Android. Sekiranya anda mempunyai cadangan permainan lain, anda boleh berkongsi di ruangan komen. Semoga berjaya!

Sekiranya anda mencari permainan dengan tema lain, anda dapat melihat di bawah:

  • Permainan Futsal Android
  • Permainan Bola Sepak Android
  • Permainan Android badminton
  • Permainan Bola Tampar Android
  • Permainan Memancing Ikan Android
  • Permainan Berjalan Tanpa Henti Android
  • Permainan Perlumbaan Motosikal Android
  • Permainan Sniper Android
  • Permainan Android FPS

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau tulisan menarik lain dari Em Yopik Rifai .

Artikel Berkaitan