Berita Baik, JalanTikus Mempunyai Akaun LINE Rasmi!

Adakah anda pernah menyertai akaun LINE rasmi di JalanTikus.Com? Sekiranya tidak, sertai sekarang. Inilah sebabnya!

Jalan tikus adalah istilah yang digunakan sebagai jalan lut yang melewati jalan kejiranan kecil untuk mengelakkan jalan sesak.

Meski begitu , JalanTikus.Com , yang membawa tema One-Stop Solution , JalanTikus.Com komited untuk selalu memberikan penyelesaian untuk sebarang masalah yang berkaitan dengan teknologi, terutama yang berkaitan dengan telefon pintar dan komputer.

BACA JUGA
  • Kuota Cepat dan Jimat! 8 Sebab Ini Anda Perlu Memasang Aplikasi JalanTikus
  • Ingin Mendapat Gaji IDR 4 Juta Sebulan pada Umur 17 Tahun? Baca ini!
  • Inilah Cara Mengakses LINE Hari Ini di Komputer

Cara Menyertai Akaun LINE Rasmi JalanTikus.Com

Sebelum ini, untuk menambahkan keselesaan anda membaca semua maklumat. JalanTikus sudah ada dalam bentuk aplikasi Android.

Produktiviti Aplikasi JalanTikus.com MUAT TURUN

Untuk menyajikan pengalaman baru bagi anda untuk menikmati petua dan maklumat terkini, JalanTikus juga ada di Halaman Facebook, Twitter, Saluran BBM, YouTube, dan sekarang JalanTikus hadir di LINE dalam bentuk Akaun Rasmi .

Official Account sendiri merupakan salah satu bentuk formalitas kepercayaan bagi para pengguna LINE, yang memberikan informasi yang tepat dari sumber yang asli.

Jadi bagaimana anda mencari akaun LINE Official JalanTikus.Com? Berikut adalah langkah-langkahnya:

  • Buka aplikasi LINE anda.
  • Klik menu lain (lebih banyak) atau logo tiga titik.
  • Dari sini pilih Akaun Rasmi , ketik JalanTikus.Com dan klik ' Tambah '.
LIHAT ARTIKEL

Sekarang anda telah berjaya memasuki akaun LINE Official JalanTikus.Com. Anda telah sampai di tempat yang tepat, JalanTikus mempunyai beribu-ribu artikel menarik mengenai teknologi yang dapat meningkatkan pengetahuan anda. Oh ya, jangan lupa cadangan kepada rakan anda yang lain.

Bagi mereka yang ingin bekerjasama dengan kami atau ingin menghantar permohonan untuk kami siarkan di Jalantikus.com? Hantarkan e-mel sekarang ke [email protected]

Baca juga artikel mengenai Petua atau tulisan lain dari Lukman Azis .

Artikel Berkaitan