Inilah Cara Memeriksa Harga Laman Web, Kira-kira Berapakah Harga Google?

Adakah anda seorang blogger dan berhasrat untuk menjual blog atau laman web anda? Lihat di sini untuk julat harga!

Mungkin anda pernah membayangkan berapa harga laman web jika dijual ? Blog atau laman web dengan kandungan yang menarik dan mempunyai banyak pengunjung setiap hari, tentunya mempunyai harga yang cukup tinggi .

Baiklah, kali ini, Jaka akan berkongsi petua bagaimana mengetahui harga blog atau laman web . Jadi, bagi anda blogger yang mungkin ingin menjual blog anda , maka anda boleh menggunakan petua ini dari Jaka untuk mendapatkan harga penanda aras. Lihatlah!

BACA JUGA
  • 12 Foto Super Lucu Diedit oleh Forum Master Photoshop
  • Cepat Muat turun Pengaturcara Ebook 500GB Lengkap secara Percuma!
  • Ini adalah 5 Pengaturcara Cantik Terkenal di Seluruh Dunia

Bagaimana Memeriksa Harga Laman Web, Kira-kira Berapa Harga Google?

Untuk memeriksa harga laman web atau blog, ada laman web yang dapat membantu anda. Laman web ini sememangnya cukup tepat dalam memberikan maklumat mengenai laman web yang anda cari. Mula-mula melayari laman web www.tokositus.com . Selanjutnya, anda boleh mengikuti langkah-langkah di bawah.

  • Setelah memasuki halaman laman web, ia akan kelihatan seperti di bawah. Sila masukkan URL laman web yang anda ingin periksa harganya (di sini Jaka akan cuba mengetahui harga Google ketika dijual).
  • Setelah memasukkan alamat laman web, langkah seterusnya adalah mengklik Pergi dan kemudian tunggu beberapa saat.

  • Selepas itu maklumat akan muncul mengenai laman web yang anda cari, misalnya harga laman web , kedudukan laman web, pelawat setiap hari, dan juga berapa banyak pendapatan laman web setiap hari. Seperti yang anda lihat di sini, harga Google jika dijual bernilai AS $ 5,301,280,526 seperti gambar di bawah:

Selain laman web di atas, terdapat beberapa laman web lain yang dapat membantu anda mengetahui harga dan statistik blog atau laman web. Contoh seperti statscrop.com tapak , ceksite.com , dan banyak lagi.

Itulah cara untuk memeriksa harga laman web . Apa pendapat kamu? Ia mudah, bukan? Adakah anda pernah melakukan jual beli laman web? Sekiranya ada, kongsi pengalaman anda dalam komen di bawah. Semoga bermanfaat!

Artikel Berkaitan