Cara Bermain Permainan Mobile Legends Luar Talian Tanpa Internet

Suka bermain Mobile Legends tetapi kuota hampir habis? Kali ini Jaka akan memberi kaedah untuk bermain Mobile Legends di luar talian. Ayuh, lihat dengan segera!

Mobile Legends adalah permainan dalam talian untuk Android di mana jika anda ingin memainkannya mesti ada sambungan internet. Namun, ada helah untuk bermain Mobile Legends di luar talian tanpa internet.

Nah, kali ini Jaka akan memberi kaedah untuk bermain Mobile Legends di luar talian. Kaedah ini hanya berlaku untuk pemain komputer sahaja. Ayuh, lihat secara langsung!

BACA JUGA
  • 4 Sebab Mengapa Anda Harus Menempatkan 3 Wira untuk berada di Turtle Lane Mobile Legends
  • Panduan Sabre Mobile Legends: Robot Assassin Lumpuhkan Artisan
  • 4 Cara untuk Meretas Legenda Bergerak dengan Berlian untuk Lebih Kuat

Cara Bermain Legenda Mudah Alih di Luar Talian

Kuota mula mati tetapi gatal untuk bermain Mobile Legends?> Main sahaja di luar talian! Sekarang, untuk dapat memainkan Mobile Legends di luar talian dengan komputer, anda mesti melakukan langkah-langkah berikut:

1. Log masuk ke Mobile Legends

Untuk melakukan ini, pastikan data anda diaktifkan terlebih dahulu. Sekiranya data anda telah dinyalakan, anda boleh terus masuk ke Mobile Legends di telefon pintar anda. Pastikan juga anda mempunyai kuota supaya anda dapat memasuki Mobile Legends.

2. Pilih Mod Tersuai

Sekiranya anda log masuk, anda boleh mengalihkan pilihan Ranking dan mengubahnya ke pilihan Custom Mode .

3. Isi Slot Kosong dengan Pemain Komputer

Sekiranya anda memilih Mod Tersuai , anda akan memasuki ruangan yang hanya anda berada di ruangan itu. Anda boleh membuka slot kosong pada pasukan dan pasukan musuh anda dengan pemain komputer. Sekiranya ya, klik mula .

4. Mematikan Data Semasa Memasukkan Pertandingan

Apabila anda mengklik mula, anda akan memilih wira seperti permainan Mobile Legends secara umum. Sekiranya anda telah memilih pahlawan kegemaran anda , ini hanya menunggu masa sebelum anda memasuki pertandingan.

Selain itu, untuk dapat memainkan Mobile Legends di luar talian, setelah memasuki pertandingan, anda dapat mematikan data anda sehingga kami dapat bermain di luar pemain komputer.

Nah, itulah cara bermain Mobile Legends Offline . Kaedah ini juga sangat baik untuk anda yang baru bermain Mobile Legends atau Heroes Evolved untuk mengelakkan kehabisan kuota semasa latihan. Semoga bermanfaat!

Artikel Berkaitan