Saksikan The Divergent Series: Insurgent | Kisah Ketegangan Mengejar Penyelewengan!

Penasaran dengan kisah Divergents dalam filem ini? Jom, saksikan filem penuh The Divergent Series: Insurgent (2015) di sini!

Dihiasi oleh wajah artis Hollywood terkenal, The Divergent Series: Insurgent adalah filem yang diadaptasi dari novel kedua trilogi Divergent yang ditulis oleh Veronica Roth.

Meneruskan kisah dari filem sebelumnya, filem The Divergent Series: Insurgent cukup berjaya di pasaran dengan menghasilkan $ 297 juta dari semua tayangan di pelbagai negara.

Di mana angka itu lebih besar daripada anggaran yang dibelanjakan untuk kos pengeluaran hanya $ 110 juta.

Lalu, bagaimana kisah filem ini? Mari, lihat sinopsis The Divergent Series: Pemberontak berikut!

 • Fakta Filem Divergent Series: Pemberontak
 • Saksikan The Divergent Series: Insurgent
 • Sinopsis filem The Divergent Series: Insurgent

  Diarahkan oleh pengarah Robert Schwentke, The Divergent Series: Insurgent menceritakan kisah pengejaran Tris (Shailene Woodley) dan Four (Theo James) oleh Jeanine Matthews (Kate Winslet) yang merupakan pemimpin puak Erudite.

  Tris dan Four yang tergolong dalam kumpulan Divergent diburu kerana dianggap berbahaya dan menjadi ancaman kepada puak lain.

  Di bawah perlindungan puak Amity yang cinta damai, Tris dan Four nampaknya tidak hanya diburu kerana dianggap berbahaya, tetapi juga kerana Erudite mempunyai kotak pesanan rahsia untuk masa depan yang hanya dapat dibuka oleh Penyelam.

  Walaupun banyak Divergents benar-benar ditangkap untuk membuka kotak itu, banyak dari mereka akhirnya mati kerana mereka bukan Penyelam yang tulen.

  Di tengah-tengah pelarian mereka yang dipenuhi dengan pelbagai ujian, Tris dan Four juga meminta pertolongan dari puak Candor agar dapat bertahan.

  Namun, ia tidak semudah yang dibayangkan. Mereka mesti melakukan ujian kejujuran dengan suntikan serum yang sangat menyakitkan.

  Selain menghindari bahaya orang Erudite, para Penyelam juga berusaha untuk mengungkapkan identiti mereka untuk mencari jawapan sama ada Divergent itu benar-benar berbahaya bagi puak-puak lain.

  Fakta Filem Divergent Series: Pemberontak

  Bagi anda yang benar-benar menafikan filem The Divergent Series: Insurgent, mungkin benar-benar ingin tahu, ya, dengan fakta menarik di sebalik filem Hollywood ini?

  Baiklah, jangan sampai saya ingin tahu lagi.Di sini, Jaka telah mengumpulkan beberapa fakta menarik dari filem The Divergent Series: Insurgents.

  • Suara yang dihasilkan ketika pemandangan Peter ditumbuk oleh Tris di kerongkong benar-benar suara asli yang dihasilkan dari penumbuk yang begitu kuat.

  • Kerana dianggap sebagai momen besar dalam novel asal, adegan garis zip yang terdapat dalam salah satu episod akhirnya ditambahkan.

  • Para pemain harus berlatih selama 3 bulan untuk dapat menghasilkan babak pertarungan yang baik.

  • Semasa hamil 5 bulan, di tempat kejadian Kate Winslet sering menutup perutnya menggunakan peranti iPad atau folder yang dipegangnya.

  • Shailene mempunyai beberapa bekas luka dari adegan berbahaya yang dia lakukan.

  Saksikan The Divergent Series: Insurgent

  MaklumatThe Divergent Series: Pemberontak
  Ulasan (Bilangan pengulas) 7.2 (46)
  Jangka masa 1 jam 59 minit
  Genre Tindakan


  Percintaan

  Tarikh Tayangan 11 Mac 2015 (London)


  20 Mac 2015 (Amerika Syarikat)

  Pengarah Robert Schwentke
  Pemain Shailene Woodley


  Octavia Spencer, et al.

  Nah, bagi anda yang ingin tahu dan ingin menonton filem yang satu ini, anda boleh menonton filem The Divergent Series: Insurgent di bawah.

  >>> Menonton Filem The Divergent Series: Insurgent (2015) <<<

  Itu adalah sinopsis dan beberapa fakta menarik mengenai filem fiksyen AS The Divergent Series: Insurgent, gang.

  Apa lagi filem menarik yang membuat anda penasaran dengan jalan cerita? Tulis jawapannya di bahagian komen di bawah, ya!

  Baca juga artikel mengenai Menonton Filem atau artikel menarik lain dari Shelda Audita .

  Artikel Berkaitan