4 Aplikasi Android untuk Mempermudah Jomblo Cari Pasangan

Di zaman yang serba modern ini, masih banyak sekali orang yang kesusahan dalam mencari pacar. Di sini Jaka punya aplikasi-aplikasi bagus yang bisa digunakan untuk mencarinya.

Manusia sebagai makhluk sosial pastinya tidak mungkin bisa memisahkan hidupnya dengan manusia lain. Setiap orang pasti ingin mempunyai teman spesial yang bisa dijadikan penyemangat hidup, pemberi motivasi, pengisi waktu luang dan lain sebagainya.

Tetapi kadang-kadang agak sukar untuk mencari rakan istimewa itu sehingga anda masih bujang. Oleh itu, dalam artikel ini, Jaka mempunyai aplikasi terbaik yang boleh digunakan untuk mencari teman istimewa, teman wanita, tarikh, atau lain-lain.

BACA JUGA
  • 5 Aplikasi Janji Temu Dalam Talian Dewasa Indonesia
  • Sekiranya Anda Boleh Menjemput Janji Temu Media Sosial, Inilah Hasilnya!
  • Cara Melawan Kesepian untuk Perseorangan pada 2016

4 Aplikasi Android untuk Memudahkan Orang Tunggal untuk Mencari Rakan Kongsi

1. Jaumo

Jaumo akan memudahkan anda mencari orang yang mempunyai status hubungan tunggal. Aplikasi Jaumo adalah percuma, tidak ada yuran langganan, bayaran perkhidmatan atau perkara lain.

Aplikasi Sosial & Pemesejan Jaumo GmbH DOWNLOAD

2. POF Janji Temu Dalam Talian Percuma

POF adalah aplikasi temu janji yang paling banyak dimuat turun di Google Play. Oleh itu aplikasi ini cukup untuk membantu banyak perseorangan untuk mencari pasangan mereka. Aplikasi ini akan mencari lelaki atau wanita lajang yang berada di sekitar rumah anda dan itu pasti akan memudahkan anda bertemu secara langsung dengan lelaki atau wanita tersebut. Pastikan anda berumur lebih dari 18 tahun untuk menggunakan POF.

Aplikasi Pemesejan & Pemesejan Plentyoffish Media Inc. MUAT TURUN

3. Zooosk

Zoosk juga boleh digunakan untuk mencari wanita atau lelaki lajang untuk dijemput untuk berteman atau berkencan. Ciri-ciri yang terdapat dalam Zoosk dapat digunakan secara percuma. Salah satu ciri yang paling menarik ialah anda dapat mengetahui siapa yang telah melihat profil anda.

Aplikasi Sosial & Pemesejan Zoosk Inc. MUAT TURUN

4. OkCupid Dating

OkCupid Dating adalah aplikasi paling dating yang mendapat 5 bintang di Google Play Store. Salah satu perkara yang menjadikan aplikasi ini cukup popular adalah algoritma yang digunakan dengan baik untuk mencari orang yang sesuai dengan anda.

Aplikasi Sosial & Pemesejan okcupid.com MUAT TURUN

Itulah aplikasi keempat yang boleh digunakan untuk mengubah status hubungan anda atau hanya mencari rakan. Sekiranya anda berjaya mendapatkan pasangan, anda boleh mencuba 4 Aplikasi Pasangan Kekasih yang akan menjadikan hubungan anda dengannya lebih peribadi.

Artikel Berkaitan