7 Permainan Android Luar Talian Terbaik 2017

Jadi, apakah permainan luar talian Android terbaik pada tahun ini? Lihat ulasan 7 permainan luar talian Android terbaik 2017 di bawah.

Permainan memang popular di semua kalangan. Sebenarnya, walaupun tanpa internet, permainan masih mempunyai nilai jual yang tinggi untuk gamer mudah alih, di mana ketika bermain permainan tidak perlu menggunakan kuota pada masa yang sama. Biasanya ini berdasarkan kekurangan kos dalam membeli kuota berlebihan untuk bermain permainan. Namun, ada juga yang memilih permainan luar talian, kerana mereka lebih suka permainan dengan mod pemain tunggal.

Walaupun pada tahun 2017, permainan luar talian masih diburu oleh pemain Android, dari perlumbaan, pengembaraan hingga genre kasual. Jadi, apakah permainan luar talian terbaik tahun ini? Lihat 7 ulasan Permainan Luar talian Android Terbaik berikut.

BACA JUGA
  • 5 Konsol Permainan Berasaskan Android, Pemain Harus Tahu!
  • Adakah Permainan Bajak Laut Membunuh Industri Permainan? Terbukti‚Ķ.
  • 7 Permainan Android Terkini dan Percuma Mac 2017
LIHAT ARTIKEL

7 Permainan Android Luar Talian Terbaik 2017

1. 32 saat

Mengadaptasi TRON perlumbaan motor gaya filem futuristik , 32 saat seolah-olah menjadi permainan yang mesti dimuat turun untuk peminat permainan lumba. Anda akan dibawa ke suasana trek perlumbaan masa depan yang juga dipenuhi dengan kenderaan moden.

Di sini anda dituntut untuk melaju dengan menunggang motosikal berteknologi moden. Di atas trek ketika melaju, anda juga mesti mengelakkan kenderaan lain yang ada di sana. Walaupun begitu, kawalan yang disajikan cukup mudah, anda hanya perlu menggesek ke kanan atau kiri untuk membelok, atas untuk mengaktifkan nitro, dan bawah untuk brek. Selain itu anda juga boleh menaikkan 'kuda besi' anda dengan duit syiling yang diperoleh semasa bermain.

2. Hopeless 3: Bumi Berongga Gelap

Mengulangi kejayaan permainan sebelumnya, Upopa Games mengeluarkan sekuel permainan terbaru Hopeless 3: Dark Hollow Earth . Masih membawa model yang sama dari permainan kedua, anda akan bertindak sebagai makhluk kuning comel yang mengembara perut bumi dengan kereta api ranjau.

Perjalanan makhluk kecil ini akan dipintas oleh raksasa ganas yang bersedia menyerang dan memerangkap setiap jalan. Anda mesti bertahan dengan membasmi mereka menggunakan senjata yang boleh anda tingkatkan untuk menjadi lebih kuat. Selain senjata, di sini anda juga dapat meningkatkan kereta api perlombongan anda agar lebih kuat dan mempunyai perisai pertahanan.

3. Dawnbringer

RPG, grafik HD dan luar talian?

Bersorak untuk peminat RPG, kerana semua itu ada dalam permainan Dawnbringer . Sebagai seorang kesatria, anda mesti menjaga keseimbangan dunia dalam permainan ini, dengan menyingkirkan raksasa yang berusaha menguasai dunia.

Seperti permainan RPG pada umumnya, anda harus menyelesaikan setiap pencarian untuk menyelesaikan cerita dalam permainan. Sudah tentu anda juga boleh meningkatkan watak dalam permainan ini. Maka kawalan semasa pertempuran yang dibawa oleh permainan ini juga cukup mudah, anda hanya perlu menggesek ke kiri dan kanan untuk menyerang monster yang menjadi lawan anda.

4. Ookujira: mengamuk Paus Raksasa

Sekiranya anda pernah bermain permainan Rampage di konsol PlayStation , pastinya anda dapat menyesuaikan diri dengan permainan yang satu ini dengan mudah. Berbeza dengan Rampage yang menghadapi masalah, di sini anda harus menyelamatkan dunia dengan ikan paus . Ya, anda akan membawa ikan paus ini ke pusat bandar dan mengamuk memusnahkan robot makhluk jahat.

Di sini anda benar-benar harus 'mengamuk' isi hati anda dengan menghancurkan robot asing, bangunan, dan apa sahaja yang boleh anda hancurkan dengan makhluk terbesar di bumi. Anda juga boleh menggunakan IAP untuk membeli penyesuaian ikan paus, bermula dengan penampilan dan peningkatan kekuatan.

LIHAT ARTIKEL

5. Flip Diving

Adakah anda bosan dengan permainan seperti itu? Bermakna anda harus mencuba permainan yang satu ini. Flip Diving mengangkat permainan menyelam yang indah ke dalam permainan saku yang cukup menyeronokkan untuk dimainkan. Sudah tentu anda dapat memahaminya dengan segera, di mana tugas anda adalah menjadikan watak anda melompat dengan 'cantik' menggunakan pelbagai gaya.

Memainkannya juga mudah, anda cukup ketuk dan tahan watak untuk dapat melompat dengan pelbagai gaya. Anda boleh mengubah gaya lompatan dengan membelinya dengan menggunakan duit syiling. Selain itu anda juga boleh membeli watak dan tempat baru. Apa yang menarik juga dalam permainan ini, apabila anda gagal melompat dan membunuh watak anda, itu sebenarnya akan membuat anda ketawa.

6. Dunia Hiu Lapar

Kembali kepada masalah ikan, permainan ini mungkin anda pernah lihat atau mungkin anda tidak pernah bermain. Hungry Shark World adalah sekuel terbaru dari permainan pendahulunya Hungry Shark . Masih memainkan peranan sebagai hiu yang garang, anda akan disajikan dengan banyak penampilan baru dan ciri-ciri yang lebih menarik.

Sebagai pemangsa, anda harus memangsa makhluk lain dalam versi ini dengan pelbagai jenis. Bukan hanya di laut, anda juga dapat melampaui permukaan untuk memakan makhluk darat dan udara. Namun, anda juga harus mengelakkan serangan daripada pemburu dan tentera yang ingin memusnahkan anda. Di sini anda juga akan merasakan keseronokan menjadi Megalodon , hiu prasejarah terbesar di bumi.

Permainan Masa Depan London Simulation Games DOWNLOAD

7. Larian Tindakan Liga Keadilan

Tidak lengkap jika anda tidak menyertakan permainan yang berjalan dalam senarai ini. Kali ini pahlawan super dari komik DC akan berlari untuk mengalahkan orang jahat. Bukan hanya satu, tetapi pada masa yang sama tiga pahlawan super anda boleh bermain untuk menyelesaikan setiap peringkat.

Tidak hanya berlari, Anda juga akan melakukan aksi meluncur, terbang, menembak di semua 150 tingkat yang tersedia dalam permainan. Anda juga boleh meningkatkan tahap setiap pahlawan dengan menggunakan duit syiling yang anda dapat. Di samping itu anda juga dapat membuat perubahan pada kostum, peningkatan senjata, dan kekuatan super. Yang melucukan adalah dalam permainan ini, anda tidak akan menemui watak superhero yang pantas, iaitu The Flash . Mungkin jika hadir, anda tidak dapat merasakan permainannya, kerana wira berlari terlalu pantas.

Ya, itu adalah 7 permainan luar talian Android terbaik tahun 2017. Oleh itu, mana yang menjadi kegemaran anda? Sertakan di ruangan komen di bawah!

Artikel Berkaitan