Watch Transformers: Age of Extinction (2014) | Filem dengan Kesan Menakjubkan!

Filem Transformers yang satu ini dibumbui dengan aksi dan menarik secara visual. Mari tonton filem Transformers: Age of Extinction (2014) dengan sub Indo di sini.

Michael Bay terkenal sebagai pengarah yang sering menambahkan kesan letupan dan aksi yang menakjubkan pada filem yang diusahakannya.

Film Transformers: Age of Extinction juga merupakan salah satu filem Michael Bay yang dibumbui dengan pelbagai jenis aksi dan ledakan.

Filem ini boleh menjadi alternatif menarik untuk menonton bagi anda yang bosan dengan filem semasa seperti Habibi & Ainun 3.

Filem penuh aksi ini boleh menjadi hiburan menarik bagi anda yang ingin meluangkan masa bersama keluarga bersama di ruang televisyen.

 • Filem Transformers Fakta Menarik: Zaman Kepupusan
 • Watch Transformers: Age of Kepupusan
 • Sinopsis Filem Transformers: Zaman Kepupusan

  Sumber gambar: gomovies.com

  Filem ini mengisahkan perjuangan Autobots yang cuba bertahan setelah mereka diburu oleh agensi khas kerajaan.

  Mereka diburu kerana manusia mulai melihat mereka sebagai ancaman berbahaya yang dapat mengganggu kestabilan dan keamanan di dunia.

  Selain berjuang untuk bertahan hidup menghindari pengejaran manusia, Aoutobots juga berhadapan dengan masalah rumit yang bersilang dengan saingan abadi mereka, Decepticon.

  Bagaimana Optimus Prime dan rakan-rakannya Aoutobots dapat keluar dari keadaan yang pada bila-bila masa dapat menghentikan kelangsungan perlumbaan Autobots ini?

  Mari tonton filem Transformers: age of extinction sub indo melalui pautan yang disertakan di bawah!

  Filem Transformers Fakta Menarik: Zaman Kepupusan

  Sumber gambar: 1zoom.me
  • Michael Bay pada awalnya tidak berniat untuk mengarahkan filem Transformers keempat ini , tetapi kerana dia melihat barisan panjang di Transformers menunggang di taman permainan, fikirannya segera berubah.

  • Adegan aksi yang dilakonkan oleh Mark Wahlberg dalam filem ini hampir semuanya dilakukan oleh pelakon itu sendiri. 90% tindakan ini tidak menggunakan aksi berganda .

  • Semasa proses penggambaran di Hong Kong, beratus-ratus orang memerhatikan dari tempat letak kereta dan bangunan seterusnya dengan harapan dapat masuk ke tempat kejadian.

  • Dwayne Johnson ditawarkan untuk memerankan watak Cade Yaeger tetapi menolak kerana konflik jadual dengan filem Hercules.

  • Satu adegan dalam filem ini diambil di Muzium Kereta Api Illinois dan Mark Wahlberg membuat sumbangan sebanyak 40,000 USD untuk muzium .

  • Mark Wahlberg meminta agar anak-anaknya juga diberi peranan dalam filem ini kerana mereka adalah peminat siri Transformers.

  Watch Transformers: Age of Kepupusan

  TajukTransformers: Zaman Kepupusan
  Menayangkan 27 Jun 2014
  Jangka masa 2 jam 45 minit
  Pengeluaran Hasbro
  Pengarah Teluk Michael
  Pelakon Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor et al
  Genre Aksi, Pengembaraan, Komedi, Fiksyen Sains

  >>> Tonton Transformers: Age of Extinction <<<

  Transformers: Age of Extinction akan menjadi hiburan menarik bagi anda semua yang dapat menjadikan masa lapang anda lebih berwarna.

  Filem penuh aksi dan kesan visual yang menakjubkan ini sangat sesuai untuk ditonton bersama keluarga atau rakan anda.

  Film Transformers: Age of Extinction sangat sesuai untuk anda tonton pada waktu yang tenang ketika anda bosan dengan filem tempatan seperti Imperfect.

  Filem penuh aksi ini juga mempunyai kualiti CGI yang menakjubkan sehingga kelihatan seperti watak Transformers yang benar-benar hidup.

  Ayuh, tonton filem Transformer Age of Extinction melalui pautan yang telah disediakan oleh Jaka di atas!

  Baca juga artikel mengenai filem atau artikel menarik lain dari Restu Wibowo .

  Artikel Berkaitan