Cara Mempercepat Sambungan Internet 3G di Android Hingga 200%

Kali ini artikel saya akan membincangkan mengenai mengatasi internet Android yang perlahan. Sesuai untuk rakan yang ditemani kesendirian hahaha. Sahabat, tentu saja, sering mengalami ketika anda memerlukan sambungan pantas, internet Android berantakan,

Helo kawan. Bagaimana dengan hari-hari, masih ada single? banyak ya? Nampaknya single tegang, kawan, saya hanya mahu melompat dari tingkat 300. Baiklah, kawan, kali ini artikel saya akan membincangkan mengenai mengatasi internet Android yang perlahan. Sesuai untuk rakan yang ditemani kesendirian hahaha. Sahabat, tentu saja, sering mengalami ketika anda memerlukan sambungan pantas, internet Android berantakan, itu benar-benar pasti bukan?

Tidak dapat mengemas kini Instagram, Facebook, dan tidak boleh pergi ke Google untuk mendapatkan petua tentang cara mendapatkan teman lelaki seksi, tidak dapat mencari pekerjaan, tidak dapat bermain permainan dalam talian, yang paling teruk adalah, anda tidak dapat mengalirkan video yang membuat mata anda kembung. Hehehe .. Seterusnya saya memberikan mantera agar internet Android anda tidak perlahan lagi, jadi hati dan perasaan anda tidak akan mati lagi.

BACA JUGA
 • 7 Cara Menjimatkan Kuota Internet Paling Berkesan dan Berkesan, Menjimatkan!
 • Cara Menggunakan Psiphon Pro 2020 Terbaru, Dapatkan Internet Percuma!
 • Cara melayari tanpa sambungan internet di telefon Android anda

Cara Mempercepat Sambungan Internet 3G di Android Hingga 200%

 1. Baca doa dulu, kawan, hehehe ...
 2. Pastikan telefon pintar juga mempunyai telefon bimbit anda sendiri, jangan pinjam.
 3. Android anda mesti di-root. Untuk kaedah root yang dapat anda lihat di JalanTikus, Cara Mudah Root Semua Jenis Android tanpa PC dengan Framaroot atau Cara Root Semua Jenis Android dengan Towelroot.
 4. Muat turun aplikasi Pengoptimum Kelajuan 3G / 4G terlebih dahulu dari JalanTikus. DOWNLOAD Alat Pembangun Aplikasi
 5. Buka aplikasi setelah dipasang.
 6. Klik pilihan, kemudian pilih Kelajuan Maks .
 7. Klik Guna Tweak .
 8. But semula atau mulakan semula Android.
 9. Cuba muat turun sesuatu dan rasakan perbezaannya.

Saya telah mencuba kaedah ini dan telah memberikan perubahan yang cukup ketara. Tetapi jangan lupa bahawa setiap orang mempunyai hasil yang berbeza. Satu perkara yang perlu diingat, Lakukan dengan Risiko Anda Sendiri . Semoga berjaya, sekiranya ada masalah jangan hubungi saya, hahahaha

Artikel Berkaitan