Mesti Auto GG Tuhan! 5 Petua Bermain Trik Arena of Valor (AoV)

Jaka akan memberikan petua mengenai helah Arena of Valor supaya anda menjadi pandai bermain. Walaupun persaingan semakin sukar, tidak menjadi masalah!

Setelah secara rasmi menukar namanya dari Mobile Arena menjadi Arena of Valor , nampaknya Tencent ingin menyatukan pemain Mobile Arena dari seluruh dunia.

Dengan dasar baru yang dibuat oleh Tencent ini akan menjadikan persaingan antara pemain Arena of Valor menjadi lebih sengit , yang akan menjadikan perjuangan anda lebih sukar.

Tetapi tenang, kali ini Jaka akan memberikan beberapa petua mengenai trik Arena of Valor sehingga anda menjadi dewa dalam bermain.

BACA JUGA
  • Sangat hebat! Ini adalah 100+ HD Arena of Valor (AOV) Wallpaper
  • 5 Perkara yang Menjadikan Arena Bergerak (Arena of Valor) Lebih Baik Daripada Legenda Bergerak
  • Mobile Legends VS VainGlory VS AOV, Mana Yang Lebih Baik?

5 Petua Bermain Trik Arena of Valor (AoV)

Walaupun persaingan sengit, sebenarnya kunci utama agar anda menjadi tuhan dan pandai bermain Arena of Valor adalah kesabaran dan masa yang tepat ketika bermain . Tetapi di antara semua itu terdapat juga beberapa perkara yang boleh anda gunakan untuk menjadi lebih mahir ketika bermain.

Ingin tahu? Berikut adalah petua mengenai tipu daya Arena of Valor untuk menjadi dewa dan menang secara berterusan semasa bermain Arena of Valor.

1. Meratakan

Petua pertama untuk bermain Arena of Valor adalah Meratakan. Meratakan adalah teknik yang banyak digunakan oleh pemain MOBA, terutama Arena of Valor. Caranya adalah dengan membunuh monster di hutan dan juga cara lain agar tahap anda meningkat lebih cepat daripada musuh.

Dengan cara itu akan menjadikan tahap anda meningkat lebih cepat dan kekuatan dan kemahiran anda terbuka lebih cepat . Dengan tahap yang lebih tinggi, kekuatan anda tentu akan lebih besar dari lawan anda dan akan menjadikan anda dengan mudah menguasai perlawanan di Arena of Valor.

2. Jangan Serang Sendiri

Sumber gambar: Gambar: naxtortech.net

Kesalahan yang paling biasa dilakukan oleh pemain permainan Arena of Valor adalah menyerang kawasan musuh sahaja , yang menjadikannya ganjil ketika bermain. Oleh itu, bagi anda yang ingin menjadi tuhan, mulailah sekarang menggunakan trik Arena of Valor ini dengan menyerang lawan bersama .

3. Pilih Item Terbaik dan Arcana

Sumber gambar: Gambar: naxtortech.net

Petua seterusnya untuk bermain Arena of Valor adalah memilih item dan Arcana. Salah satu yang mempengaruhi prestasi anda semasa bermain permainan Arena of Valor adalah item dan rune yang anda gunakan. Cuba pilih atau beli barang yang sesuai untuk anda gunakan semasa bermain, dan pasangkan rune terbaik yang anda ada. Itu akan menjadikan anda lebih kuat ketika bermain Arena of Valor.

4. Cuba mengeratkan hubungan antara pasukan

Sumber gambar: Gambar: naxtortech.net

Hubungan baik antara anda dan pasukan anda ketika bermain, adalah perkara utama yang menjadikan anda dan pasukan anda menjadi dewa bermain. Tetapi jika hubungan anda dengan pasukan kacau, ini juga akan membuat anda kacau ketika bermain.

Oleh itu, kesimpulan tip tip Arena of Valor ini, adalah untuk mula berkomunikasi dengan rakan sepasukan untuk kesempurnaan penampilan anda dan pasukan anda.

5. Gunakan Kemahiran Combo dengan sebaik mungkin

Sumber gambar: Gambar: youtube.com

Petua tip Arena of Valor yang terakhir adalah melatih Kemahiran Combo. Kemahiran kombo yang menarik selain menampilkan tarikan yang menarik, juga dapat menjadikan serangan anda lebih kuat . Untuk teknik kemahiran anda boleh melihatnya dalam panduan wira Jalantikus.

Itulah sedikit tip tip Arena of Valor dari Jaka sehingga anda menjadi dewa dan petua bermain Arena of Valor . Bagaimana untuk Adakah anda bersedia menjadi dewa dalam bermain permainan Arena of Valor ? Jangan lupa tinggalkan pendapat anda di ruangan komen di bawah. Semoga ini bermanfaat.

Artikel Berkaitan