Betul-betul mati! Inilah 5 Permainan Yang Nyata

Adakah anda salah seorang pemain yang mahukan permainan seperti sebenar? Sekiranya ya, mari merujuk kepada cadangan seperti permainan sebenar dari Jaka di bawah. Dijamin memberi anda pengalaman permainan yang berbeza!

Pilihan permainan yang ada sekarang, begitu banyak dan pelbagai. Tetapi secara purata, pemain mencari permainan yang kelihatan nyata. Atas sebab ini, pemain sering melakukan mod.

Adakah anda salah seorang pemain yang mahukan permainan seperti sebenar? Sekiranya ya, mari merujuk kepada cadangan seperti permainan sebenar dari Jaka di bawah. Dijamin memberi anda pengalaman permainan yang berbeza!

BACA JUGA
  • 5 Permainan PC dengan grafik dan permainan terbaik sepanjang masa
  • 7 Permainan PC Keren ini Boleh Dimainkan Pada Telefon Pintar Android
  • 5 Permainan PC Klasik Percuma Terbaik yang Mesti Anda Cuba

Inilah 5 Permainan Yang Nyata

1. Satu Kehidupan

Sumber foto: Gambar: Majalah Tech PC

Genre permainan FPS sangat popular di kalangan pemain permainan. Secara amnya, jika anda mati dalam permainan FPS, ia akan menelurkan atau kembali hidup. Tetapi sayangnya, ini tidak berlaku untuk permainan yang disebut One Life. Mati, ya anda boleh mengatakan kematian sebenar. Kerana anda tidak akan dapat memainkannya lagi, selamanya.

2. Metal Gear Solid 3: Pemakan Ular / Subsisten

Sumber foto: Gambar: samotny w drowiec

Salah satu francais permainan paling banyak di dunia, Metal Gear Solid. Untuk Metal Gear Solid 3, Jaka boleh mengatakan ia adalah siri paling epik. Bertema di hutan dan menyerupai nyata. Sekiranya anda ditembak, anda perlu menjalani pembedahan, anda tidak dapat sembuh dengan segera. Dan anda juga harus mencari makanan untuk terus hidup.

3. ARMA 3

Sumber gambar: Gambar: Bom Raksasa

Kembali lagi ke permainan genre FPS. Permainan FPS seperti Battlefield atau Call of Duty, mungkin anda boleh menyerang secara membabi buta. Tetapi tidak untuk permainan yang disebut ARMA. Dalam permainan ini, anda mesti benar-benar menggunakan taktik tentera. Bagi mereka yang tidak terbiasa dengannya, dijamin akan pening bermain permainan ini.

4. Disalahgunakan

Sumber gambar: Gambar: Keen Gamer

Tema zombie sentiasa menarik untuk dijadikan permainan. Permainan ini mempunyai tema yang serupa dengan Resident Evil, di mana seluruh bandar telah menjadi penduduk zombie. Anda harus bertahan dengan membina tempat perlindungan dan mencari makanan.

Sepanjang perjalanan, anda juga boleh berinteraksi dengan pemain lain dalam talian. Oh ya, permainan ini menggunakan masa yang sama dengan dunia nyata.

5. Bulan Panen: Kembali ke Alam

Sumber gambar: Gambar: ArkusArchiv

Sekiranya permainan ini, Jaka pasti semua rakan tahu. Ini adalah permainan legenda di PS1, di mana anda bertugas menguruskan ladang di bandar mineral. Bukan hanya menjaga ladang, tetapi dalam permainan ini, anda juga boleh berkahwin dan mempunyai anak, sehingga kelihatan seperti anda sebenarnya.

Halo kepada pembuat permainan, mereka dapat menjadikan nama permainan kelihatan seperti nyata. Apa pendapat anda, nombor apa permainan sebenarnya?

Oh ya, pastikan anda membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau tulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: ShutterStock

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan