5 Aplikasi Android untuk Mendapatkan Pembelian Dalam Aplikasi PERCUMA dalam Permainan

Ingin memiliki item permainan berbayar tetapi tidak perlu mengeluarkan wang? Lihat kaedah ini. Siapa tahu anda bernasib baik kerana dapat membeli permainan item dalam aplikasi secara percuma!

Bermain permainan telah menjadi aktiviti yang popular di kalangan pelbagai kumpulan. Dari orang pejabat hingga anak sekolah, semua orang suka bermain permainan. Kerana hobinya, tidak jarang banyak pemain yang sanggup mengorbankan masa, bahkan wang untuk permainan.

Memang, ketika bermain permainan, misalnya pada peranti Android, ada beberapa barang atau senjata hebat yang hanya dapat diperoleh dengan membeli (dalam-aplikasi-pembelian). Maka persoalannya, dapatkah kita mendapatkan barang dan senjata ini tanpa membayar ? Sudah tentu saya boleh. Anda benar-benar boleh menggunakan bantuan 5 aplikasi ini .

BACA JUGA
  • 8 Syarikat Permainan Terkaya di Dunia
  • 9 Peristiwa Mengejutkan Yang Mengubah Kehidupan Seseorang Sebagai Hasil Permainan
  • 7 Item dalam Permainan Dijual dengan Harga Hebat (Hingga 8.5 Billion)

5 Aplikasi Android untuk Mendapat Pembelian Dalam Aplikasi PERCUMA di Permainan

1. Lucky Patcher

Sumber gambar: Foto: luckypatchers.com

Lucky Patcher adalah pemain lama yang sangat popular di kalangan pengguna Android. Lucky Patcher yang dapat Anda gunakan untuk menghapus iklan di aplikasi, menghapus lesen aplikasi, dan juga mendapatkan item berbayar dari permainan. Harus diingat bahawa tidak semua permainan dapat memperoleh item menggunakan aplikasi ini. Atas sebab ini, aplikasi ini dinamakan Lucky Patcher.

2. Creehack

Sumber gambar: Foto: creehack.net

Creehack boleh digunakan untuk meningkatkan kemampuan watak anda dalam permainan tanpa mengeluarkan wang dengan membeli barang. Creehack dapat digunakan oleh semua pengguna telefon pintar Android, sama ada berakar atau tidak. Untuk melihat senarai permainan yang boleh anda hack dengan Creehack, anda boleh melayari laman web rasmi Creehack.

3. Kebebasan

Sumber foto: Foto: Google Play Store

Dengan menggunakan aplikasi Freedom , anda boleh membeli duit syiling, permata, dan barang permainan lain secara percuma. Freedome sebenarnya menggunakan lubang keselamatan yang terdapat dalam ciri Google Play Dalam Aplikasi . Jadi seolah-olah anda membayar dengan wang, tetapi anda tidak.

LIHAT ARTIKEL

4. Leo PlayCard

Sumber gambar: Foto: Leo PlayCard

Leo PlayCard menggabungkan fungsi CreeHack dan Lucky Patcher. Ramai yang berpendapat bahawa Leo PlayCard lebih baik daripada CreeHack dan Lucky Patcher kerana tidak memerlukan root untuk menggunakannya.

5. AppSara

Sumber gambar: Foto: AppSara

Sama seperti keempat aplikasi di atas, anda boleh menggunakan AppSara untuk mendapatkan item Dalam Aplikasi dalam Pembelian pada permainan Android tanpa mengeluarkan wang. Terdapat kelebihan lain dari AppSara, iaitu penampilannya ringkas dan senang digunakan .

Itulah 5 aplikasi Android yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan item dalam permainan Android secara percuma. Sekiranya terdapat permainan yang tidak serasi dengan satu aplikasi, anda boleh menggunakan yang lain. Semoga berjaya satu demi satu lima aplikasi. Jangan lupa untuk berkongsi pengalaman anda setelah mencubanya.

Artikel Berkaitan