GB WinRate dan Savage! Ini adalah Trik Terbaik untuk Menemui Bot di Legenda Mudah Alih Klasik

Anda pasti pernah mendengar maklumat mengenai beberapa pemain yang menemui bot di Mobile Legends. Sebenarnya ini bukan kaedah menipu atau menipu tetapi semacam pepijat di mana jika anda berjaya menang beruntun 15 kali pada klasik maka permainan seterusnya anda dapat mencari bot.

Anda pasti pernah mendengar maklumat mengenai beberapa pemain yang menemui bot di Mobile Legends. Sebenarnya ini bukan kaedah menipu atau menipu tetapi semacam pepijat di mana jika anda berjaya menang beruntun 15 kali pada klasik maka permainan seterusnya anda dapat mencari bot. Kaedah ini telah dibuktikan oleh sebilangan YouTuber dan ia berkesan.

Selain melalui rentak kemenangan, ternyata ada cara lain sehingga anda dapat mencari bot di peringkat klasik dan juga Kedudukan, anda ingin tahu caranya? Mari lihat helah berikut.

BACA JUGA
 • 7 Permainan Android Paling kontroversial Disekat oleh Google Play Store
 • 10 Aplikasi Permainan Menipu Android Paling Popular pada tahun 2020, Adakah Anda Pasti Mencuba?
 • 5 Bug Permainan yang Membuat Anda Mual, Jangan Tonton Lelaki!

Ini adalah Trik Terbaik untuk Menemui Bot di Legenda Mudah Alih Klasik

Ikuti langkah seterusnya

1. Pertama sekali, sila muat turun aplikasi VPN di PlayStore , rata-rata semua VPN berjaya sehingga anda bebas menggunakan salah satu daripadanya. Di sini Jaka menggunakan aplikasi Super VPN dengan pelayan Amerika Syarikat .

2. Setelah memuat turun dan memasang, jalankan aplikasi VPN dan jalankan permainan 'Mobile Legends'.

3. Untuk menentukan sama ada VPN disambungkan, lihat ping anda, jika merah bermaksud ia disambungkan ke pelayan.

4. Seterusnya, pergi ke Classic atau Ranking, kemudian cari yang sesuai.

5. Anda akan menemui bot dalam masa 55 saat hingga 1 minit 2 saat , jadi jika sudah lewat 1 minit 2 saat, anda harus membatalkannya kemudian cari perlawanan lagi.

6. Sekiranya anda telah menjumpai bot, sila masukkan permainan dan bermain seperti biasa.

Plus-Minus

Kelebihan:

 • GB Maniac / Savage
 • GB Winrate
 • Pencapaian Lengkap dengan Kemudahan

Kekurangan:

 • Ia pasti akan merasa sedikit kelewatan ketika dalam permainan, tetapi menurut Jaka ini bukan masalah besar kerana walaupun ketinggalan, musuh adalah bot sehingga anda dapat membunuhnya dengan mudah .

 • Sekurang- kurangnya 1x sehari dan maksimum 3x bot (mengikut pengalaman Jaka).

Tambahan:

 • Harap maklum bahawa kaedah ini tidak 100% selalu dijumpai bot , kadang-kadang anda akan bertemu pemain lain yang juga ingin mencari bot di pelayan yang sama. Jadi sebagai contoh jika anda bertemu dengan pemain lain maka anda tidak boleh memasuki pertandingan . Jaka tidak pernah mendapat skor kredit yang dikurangkan hingga 80-an hanya kerana dia selalu membatalkan pertandingan. Jadi, kuncinya adalah bersabar dan sentiasa berusaha.

 • Selain Classic, anda juga boleh melakukan ini dalam Peringkat, tetapi dengan syarat akaun anda mesti berada di peringkat Warrior-GrandMaster . Kerana jika sudah Epik, ia tidak akan bertemu bot kerana sistem peringkat mempunyai Draf Pick Mode.

 • Jaka telah berjaya menggunakan helah ini dan mendapat 19 Win Streaks in Classic berbanding bot, tidakkah anda percaya? Lihat sahaja tangkapan skrin di bawah.

Itulah Trik Terbaik untuk Menemui Bot di Legenda Mudah Alih Klasik . Sekiranya anda mempunyai cadangan atau soalan hanya komen di bawah, selamat mencuba dan semoga berjaya.

Tag Berkaitan:

legenda mudah alih

Artikel Berkaitan