ANTI-UTAMA! 4 Permainan Ini Mempunyai Latar Belakang Di Bawah Laut! Tanah Besar Udah Tidak Ada Kali

Permainan di bawah ini menyajikan dunia bawah laut yang tidak kurang hebatnya. Mari lihat secara langsung di bawah ini, permainan apa yang dimaksudkan oleh Jaka? Lihatlah!

The pemaju biasanya membuat permainan dengan suasana yang indah supaya pemain kagum dan tidak pernah melupakannya. Lihat sahaja kejayaan francais Far Cry atau Monster Hunter World . Walaupun berbeza waktu, dunia yang dipersembahkan sangat mengagumkan.

Kes lain dari dua permainan di atas, permainan di bawah ini menyajikan dunia bawah laut yang tidak kurang hebatnya. Mari lihat di bawah, permainan apa yang dimaksudkan oleh Jaka? Lihatlah!

BACA JUGA
  • Nostalgia! 5 Permainan Usia Lama Dihidupkan Semula di Telefon Pintar
  • Daripada menghiburkan, 5 permainan ini sebenarnya membuat pemain lebih tertekan
  • 5 Permainan ini Menjadi Kegagalan Terbesar dalam Sejarah Industri Permainan Video

ANTI-UTAMA! 4 Permainan Ini Mempunyai Latar Belakang Di Bawah Laut! Tanah Zaman ...

1. Semua Siri Dari BioShock

Yang ini adalah francais di mana latar belakang semua siri berada di bawah air. Bandar di bawah air yang biasanya anda lihat dalam filem boleh dijelajahi dan merasakan kegembiraan pengembaraan dalam permainan ini.

2. SOMA

Cuba permainan ini jika anda tidak pernah memainkannya. Dalam permainan ini, anda akan merasa betapa menakutkannya berada di tempat berteknologi tinggi di laut terdalam. Di samping itu, jalan cerita sangat kompleks sehingga anda hanya akan mengetahui apa yang berlaku kepada watak utama di akhir cerita .

3. FarSky

Sekiranya anda bosan dengan permainan membuat permainan bertahan seperti Minecraft , cubalah permainan yang satu ini. Mempunyai permainan yang sama , tetapi berlainan latar belakang. Dalam permainan ini, anda harus belajar bagaimana bertahan di kedalaman laut dengan menggunakan sumber daya yang ada di sekitar anda sementara anda harus mencari kapal selam untuk kembali ke darat.

4. Lagu Dalam

Terdapat dua cara untuk pemain meneroka dunia bawah laut yang indah dalam permainan ini, iaitu menyelam dan menggunakan kapal selam. Walaupun secara visual grafiknya hanya 2D dan tidak sehebat 3 permainan lain di atas, dunia bawah laut benar-benar berwarna. Dunia bawah laut yang berwarna-warni, watak utama yang menawan, hingga muzik utama melankolis pasti akan membuatkan anda ingin menerokainya dengan lebih mendalam.

Itulah beberapa permainan yang menghadirkan dunia bawah laut yang menakjubkan. Bagaimana? jika anda merasa bosan dengan permainan yang terdapat di daratan, anda fikir anda harus mencuba permainan tersebut. Pengaturan baru pasti membawa sensasi baru bermain dengan betul!

Artikel Berkaitan