Cara Menonton 18+ Video di Youtube dengan Mode Penyamaran

Suka menonton video di Youtube? Anda boleh menonton sebarang video di Youtube tanpa terperangkap menggunakan ciri Penyamaran YouTube. Mari lihat bagaimana melakukannya!

Aplikasi perkongsian video, Youtube, baru saja melancarkan fitur terbarunya untuk pengguna Android. Ciri terbaru ialah Mod Inkognito .

Dengan menggunakan mod ini, anda boleh menonton video dengan bebas tanpa perlu risau. Kerana sejarah apa yang anda tonton tidak akan disimpan. Bagi pengguna aplikasi android Youtube, anda sudah boleh menikmati perkhidmatan ini.

Cara mengaktifkannya juga sangat mudah. Inilah cara mengaktifkan mod penyamaran di Youtube supaya anda dapat menonton 18+ video tanpa rasa takut untuk ditangkap.

 • Cara Menyahaktifkan Mod Inkognito Youtube, Mod Youtube 18 +++ Berhenti
 • Tonton 18+ Video Tanpa Ditemui dengan Ciri Penyamaran YouTube

  Penyamaran itu sendiri mempunyai makna penyamaran . Oleh itu, semasa mengaktifkan mod ini, anda tidak perlu risau identiti anda ditemui.

  Anda boleh menonton sebarang video, termasuk 18+ video. Makan, jangan marah, geng.

  Video 18+ bermaksud kandungan yang tidak selamat ditonton oleh kanak-kanak di bawah umur. Boleh seperti adegan ganas atau kandungan yang mengandungi kata-kata kasar.

  Cara Mengaktifkan Mod Inkognito di Youtube untuk Fucking 18+

  Cara menggunakan mod penyamaran di Youtube sangat mudah, geng. Anda hanya memerlukan beberapa langkah mudah untuk melakukannya.

  Fungsi ini hanya dapat digunakan oleh pengguna Youtube dari versi aplikasi. Dari jam tangan Jaka, hanya pengguna android yang mendapat kemas kini ciri ini.

  Fungsi ini juga tidak tersedia untuk pengguna Youtube Go, jadi anda perlu memuat turun aplikasi Youtube biasa terlebih dahulu untuk menikmati fitur ini.

  • Langkah 1 - Mula-mula menggunakan ciri penyamaran di Youtube, buka aplikasi Youtube pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Selepas itu ketik ikon profil akaun anda yang terletak di sudut kanan atas.
  • Langkah 2 - Selepas itu anda akan memasuki menu akaun Youtube anda. Untuk mengaktifkan mod penyamaran Youtube, ketik pilihan Hidupkan Penyamaran .
  • Langkah 3 - Seterusnya anda akan diberi pemberitahuan bahawa pada saat anda menutup mod penyamaran, semua sejarah video yang anda tonton akan segera dihapus. Jadi jangan risau, anda menonton 18+ video. Untuk memasuki mod penyamaran, ketik saja Faham .
  • Langkah 4 - Mod penyamaran akan segera diaktifkan, geng. Apabila mod penyamaran Youtube aktif, anda dapat melihat ikon penyamaran di sudut kanan atas dan juga kata-kata "Anda samaran" dengan latar belakang hitam di bahagian bawah skrin.

  Selagi anda menggunakan mod penyamaran, semua data akaun anda, seperti senarai saluran yang dilanggan , mesej, dan perpustakaan, semuanya akan kosong kerana tersembunyi. Anda boleh menonton video di halaman Utama dan juga Trending.

  Dengan mengaktifkan mod ini, sejarah anda ketika menonton 18+ video di Youtube tidak akan disimpan, jadi tidak ada yang akan mengetahui video apa yang telah anda buka walaupun anda memegang telefon bimbit anda.

  Ciri ini akan menjadikan anda lebih bebas untuk menonton video yang dianggap sebagai kandungan dewasa untuk satu sebab atau yang lain, walaupun kandungannya masih diklasifikasikan sebagai wajar ditonton.

  ** Lalu bagaimana jika kita mahu keluar dari mod penyamaran Youtube? Tenanglah, geng Jaka juga akan membincangkan cara melumpuhkan mod penyamaran YouTube.

  Cara Menyahaktifkan Mod Inkognito Youtube, Mod Youtube 18 +++ Berhenti

  Ingin aplikasi Youtube kelihatan seperti biasa lagi? Tenang, geng Jaka akan membincangkan bagaimana anda boleh mendapatkan pemberitahuan atau mesej seperti biasa lagi.

  Apabila kaedah ini selesai, sejarah anda semasa menggunakan aplikasi Youtube akan disimpan seperti biasa lagi, jadi perhatikan perbezaannya.

  Untuk keluar dari mod penyamaran Youtube ini, anda tidak perlu bersusah payah, geng. Hanya beberapa langkah. Inilah cara untuk keluar dari mod penyamaran di Youtube:

  • Langkah 1 - Untuk menyahaktifkan mod penyamaran YouTube, ketik terlebih dahulu ikon penyamaran di sudut kanan atas. Selepas itu pilihan pop timbul akan muncul.
  • Langkah 2 - Untuk keluar dari mod penyamaran, kemudian ketik pada pilihan Matikan Penyamaran . Dengan cara itu anda akan kembali ke laman Youtube dari akaun Gmail anda sebelumnya. Semua video yang anda tonton dalam mod penyamaran juga tidak akan direkodkan sejarah.

  Setelah mod penyamaran tidak aktif, anda akan kembali untuk mengakses aplikasi Youtube seperti biasa. Mampu penanda buku, dan penanda buku automatik dari aplikasi Youtube akan aktif lagi.

  Gunakan mod penyamaran ini dengan berhati-hati, misalnya, untuk memeriksa video viral yang anda ragui patut ditonton atau tidak dan perkara-perkara seperti itu.

  Itulah petua bagaimana menonton 18+ video di Youtube tanpa terperangkap menggunakan ciri Penyamaran YouTube.

  Bagi anda pengguna iOS dan YoutubeGo yang ingin menggunakan ciri ini, anda harus bersabar sedikit. Ada kemungkinan bahawa ciri ini hanya akan diuji pada versi Youtube biasa, dan akan ditambahkan ke versi iOS dan Youtube Go.

  Semoga berjaya dengan mod Penyamaran di Youtube, geng dan jangan lupa menggunakannya dengan baik.

  Baca juga artikel mengenai Youtube atau artikel menarik lain dari Chaeroni Fitri .

  Artikel Berkaitan