Menang Auto! Inilah Cara Menipu Semua Permainan PC dalam Tajuk yang Mudah

Penyelesaiannya agar anda selalu menang bermain permainan PC, iaitu dengan menipu atau bermain menipu. Dijamin, dengan ini anda akan sentiasa menang. Tidak tahu bagaimana? Mari lihat bagaimana menipu semua tajuk permainan PC yang mudah!

Bermain permainan PC memang menyeronokkan, malah dapat mendidik. Tetapi jika permainannya terlalu sukar, ia sebenarnya akan menjadi tertekan dan membuat kita fikiran.

Penyelesaiannya agar anda selalu menang bermain permainan PC, iaitu dengan menipu atau bermain menipu. Dijamin, dengan ini anda akan sentiasa menang. Tidak tahu bagaimana? Mari lihat bagaimana menipu semua tajuk permainan PC yang mudah!

BACA JUGA
  • Bagaimana melakukan cheat 9999999 pada permainan PC ini Joss!
  • SELAMAT! 7 Atlet E-Sukan Peringkat Dunia Ini Ditemui Menipu Ketika Bersaing
  • Dipukul hingga ke ambang kematian dan bahaya lain yang menjadi sasaran ketika anda menipu dalam permainan

Inilah Cara Menipu Semua Permainan PC dalam Tajuk yang Mudah

Sumber gambar: Gambar: Crytek

Perisian untuk menipu permainan PC, sebenarnya banyak. Tetapi berdasarkan pengalaman Jaka, perisian menipu permainan PC ini adalah yang paling mudah dan lengkap. Cukup klik beberapa kali, semua tajuk permainan PC boleh ditipu. Selesaikan langkah-langkah bagaimana menipu permainan PC menggunakan perisian ini, seperti berikut ...

Langkah-langkah untuk Menipu Semua Permainan PC dengan Tajuk yang Mudah

Langkah 1

Perisian yang Jaka maksudkan adalah "Infinity" , anda boleh memuat turunnya melalui pautan berikut:

Muat turun: Versi terkini Perisian Infinity

Langkah 2

Buka perisian yang baru anda muat turun dan pasang, kemudian klik "Daftar" . Daftar dengan memasukkan "Nama Pengguna" , "E-mel" dan "Kata Laluan" .

Langkah 3

Sekiranya anda telah mendaftar dan "Log masuk" , kemudian klik tab "Menipu" . Pilih permainan yang akan anda curang, di sini Jaka memilih "Final Fantasy XIII" .

Langkah 4

Pilih cheat yang anda mahu gunakan. Contoh di sini Jaka mahukan "Kesihatan Tidak Terbatas" , maka Jaka mesti menekan "Numpad 1" dalam permainan. Terus klik "Main" , kemudian tekan "Numpad 1" , kemudian loceng akan berbunyi. Selesai, sekarang kesihatan Jaka tidak terhad.

LIHAT ARTIKEL

Bagi anda yang masih menggunakan Cheat Engine, cepat-cepatlah dan terus menipu permainan PC ini. Sangat canggih bukan, beberapa klik boleh menipu secara langsung. Selamat mencuba!

Oh ya, pastikan anda membaca artikel yang berkaitan dengan Menipu atau penulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: Permainan Rockstar

Artikel Berkaitan