Cara menjadikan Android secanggih seperti BlackBerry DTEK50

BlackBerry akhirnya memperkenalkan telefon pintar terbarunya, BlackBerry DTEK50. Mari jadikan telefon pintar Android anda secanggih BlackBerry DTEK50!

Hampir setahun yang lalu setelah BlackBerry melancarkan telefon pintar Android pertamanya, BlackBerry Priv , akhirnya BlackBerry mula serius bekerja di pasaran Android. Ini ditandakan dengan kehadiran BlackBerry DTEK50 .

Adakah anda berminat dengan BlackBerry DTEK50? Sambil menunggu kehadiran telefon pintar BlackBerry terbaru di Indonesia, mari menjadikan Android anda secanggih seperti BlackBerry DTEK50!

BACA JUGA
  • Cara Menikmati Paparan Priv BlackBerry pada Android Anda
  • BlackBerry DTEK50, Telefon Pintar Android Paling Selamat dengan Harga Rendah
  • 5 Ciri-ciri BlackBerry Priv Boleh Memulihkan BlackBerry Glory?

BlackBerry DTEK50 yang canggih

Salah satu kecanggihan BlackBerry DTEK50 yang tidak dimiliki oleh telefon pintar Android yang dibuat oleh vendor lain adalah adanya BlackBerry Hub . Terima kasih kepada BlackBerry Hub, kami dapat mengumpulkan semua pemberitahuan di satu tempat. Sama ada BBM, SMS, panggilan, e-mel, WhatsApp, Facebook dan lain-lain dapat diakses dengan mudah di satu tempat. Selain lebih pantas, BlackBerry Hub juga menjadikan penggunaan bateri anda lebih efisien.

Kehadiran BlackBerry DTEK50 adalah bukti kukuh bahawa BlackBerry serius dalam pasaran Android. Bukan hanya untuk telefon pintarnya, BlackBerry bahkan menyediakan BlackBerry Hub untuk semua Android! Bagaimana anda memasang BlackBerry Hub pada semua Android? Ayuh, ikuti langkah di bawah!

  • Untuk dapat merasakan BlackBerry Hub pada semua Android, sila muat turun BlackBerry Hub + . Perhatikan, BlackBerry Hub + apk hanya dapat digunakan di Android Marshmallow.

  • Setelah dipasang, anda membuka aplikasi Hub. Kemudian arahan untuk memuat turun BlackBerry Hub + Service akan muncul . Oleh itu, anda juga perlu memuat turun Perkhidmatan BlackBerry Hub +.

  • Ikuti sehingga semua tutorial selesai. Setelah persiapan selesai, anda hanya menetapkan akaun yang akan anda tambahkan. Pada awalnya anda diminta untuk membuat akaun e-mel.

  • Anda boleh menambahkan akaun baru melalui aplikasi Hub, atau anda juga dapat melalui BlackBerry Hub + Service.

  • Tidak hanya mungkin untuk membuka semua pemberitahuan dari satu tempat, dengan BlackBerry Hub anda dapat membuat mesej baru tanpa perlu membuka aplikasi. E-mel, Twitter dan Facebook, supaya BBM dapat dilakukan secara langsung melalui BlackBerry Hub.

Aplikasi Sosial & Pemesejan Twitter MUAT TURUN Aplikasi Sosial & Pemesejan Facebook, Inc. MUAT TURUN BlackBerry Social & Messaging Apps DOWNLOAD

Hebat, bukan? Selain menjimatkan masa, sudah tentu dapat menjimatkan bateri kerana anda tidak membuka banyak aplikasi lain. Walaupun terbuka, jelas penggunaannya lebih menjimatkan tenaga.

Baiklah! Oleh itu, mari pasang BlackBerry Hub + dan jadikan Android anda secanggih seperti BlackBerry DTEK50!

Artikel Berkaitan