4 Aplikasi Android yang WAJIB Mempunyai Pencinta Anime

Ada yang sanggup mengubah suai telefon pintar mereka sedemikian rupa sehingga mempunyai penampilan anime kegemarannya. Berikut adalah 4 Aplikasi Android yang WAJIB Mempunyai Pencinta Anime.

Sudah tentu ada sebilangan orang di sini yang sangat menyukai Anime, bahkan tidak jarang memiliki atau mengumpulkan barang-barang di anime kegemaran mereka. Begitu juga dengan telefon pintar, ada yang sanggup mengubah suai telefon pintar mereka sedemikian rupa sehingga mereka mempunyai penampilan Anime kegemaran mereka. Berikut adalah 4 Aplikasi Android yang WAJIB Mempunyai Pencinta Anime.

BACA JUGA
  • 7 Anime Terbaik dengan Cerita Permainan Dalam Talian
  • 3 Permainan Anime Popular dengan Kayak Filem dalam Filem

4 Aplikasi Android yang WAJIB Mempunyai Pencinta Anime

1. Crunchyroll

Crunchyroll mempunyai lebih daripada 25,000 episod dan 15,000 jumlah jam Anime terbaru. Crunchyroll boleh dikatakan aplikasi yang mesti dimiliki oleh peminat Anime untuk dipasang di Android mereka. Beberapa anime popular yang disediakan seperti Naruto Shippuden, Attack on Titan, Sword Art Online, Bleach, dan banyak lagi anime yang boleh anda tonton di Crunchyroll.

Bagi anda yang ingin selalu mendapat kemas kini Anime terkini, anda boleh menggunakan langganan premium untuk mendapatkan Anime terbaru sejam setelah dilancarkan di Jepun. DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti

2. Widget SAO

Khusus untuk pencinta Anime Sword Art Online , mereka tentu sangat akrab dengan bentuk antara muka pengguna yang dipaparkan di SAO. Seperti Health Bar , Status Bar , dan lain-lain. Dengan menggunakan SAO Widget , anda boleh mendapatkan penampilan yang serupa dengan SAO. Aplikasi Peningkatan Desktop Sono Yeung MUAT TURUN

3. Pelancar SAO

Masih mengenai pengubahsuaian berdasarkan anime Sword Art Online. Kali ini Sword Art Online bertemakan Launcher bernama SAO Launcher . Mempunyai fon yang serupa dengan Anime SAO akan membuat anda merasa seperti menggunakan alat Sword Art Online khas. Xlythe Desktop Enhancement Apps (SAO) MUAT TURUN

4. Anime Mod BBM

BBM Mod Anime di sini adalah BBM dengan penampilan yang diubah suai dengan beberapa tema Anime yang popular. Berikut adalah beberapa BBM Mod Anime yang telah dibuat oleh pasukan JalanTikus dan anda boleh mencuba:

  • Mod BBM Naruto
  • BBM Mod Naruto versi Kakashi
  • Mod BBM Satu Keping

Oleh itu, ada lebih banyak cadangan daripada anda, apa lagi yang harus diwajibkan aplikasi Android untuk pencinta Anime?

Artikel Berkaitan