10 Laman Pembelajaran Reka Bentuk Web Percuma

Nama pembelajaran tidak akan habis. Kerana, pengetahuan itu akan sentiasa meningkat, dan tidak akan berhenti sampai bila-bila. Lebih-lebih lagi, dengan Internet, anda dapat dengan mudah meneroka sains mengikut keinginan anda

Nama pembelajaran tidak berkesudahan. Kerana, pengetahuan itu akan sentiasa meningkat, dan tidak akan berhenti sampai bila-bila. Lebih-lebih lagi, dengan adanya Internet, anda dapat dengan mudah meneroka sains mengikut kehendak anda.

Di samping itu, anda juga dapat mempelajari apa sahaja secara percuma hanya dengan menyambung melalui Internet. Serius? Sudah tentu. Sebenarnya, Jaka sebelumnya telah memberikan informasi kepada Anda bahawa ada situs untuk belajar pengekodan secara gratis dalam artikel 12 Situs untuk Belajar Pengekodan secara Gratis. Kini, Jaka akan menyediakan koleksi laman web pembelajaran reka bentuk web percuma yang boleh anda lawati.

BACA JUGA
  • 12 Laman untuk Belajar Pengekodan Secara Percuma
  • 10 Tapak 'Tidak Penting' Tetapi Terbukti Dapat Menghilangkan Bosan
  • 10 Tapak 'Tidak Penting' Tetapi Terbukti Dapat Menghilangkan Kebosanan (Bahagian 2)

10 Tapak untuk Belajar Reka Bentuk Web Secara Percuma

1. Jangan Takut Internet

Kursus reka bentuk web dalam talian percuma ini dipanggil Don t Fear The Internet . Reka bentuk web percuma ini ditujukan untuk orang-orang yang berjuang dalam dunia industri seni seperti pereka dan jurugambar. Oleh itu, laman web ini mengajar bagaimana membuat reka bentuk web berkualiti baik sebagai profesional. Berminat?

2. Belajar Tata Letak

Sekiranya anda mahukan kursus reka bentuk web dalam talian percuma untuk menambahkan pandangan dan pengetahuan anda ke tahap yang lebih tinggi, anda mesti melayari laman Layout Belajar . Di sini, anda akan belajar mengenai CSS, HTML, dan sebagainya. Walau bagaimanapun, belajar di sini tidak akan menumpukan pada membincangkan asas-asasnya. Kerana, seperti yang telah disebutkan sebelumnya, laman web ini khusus untuk pelajar yang sudah mengetahui asas-asas reka bentuk web.

3. Sekolah Kod

Berbeza dengan Learn Layout , Code School adalah laman web pembelajaran reka bentuk web percuma yang memfokuskan pembelajarannya kepada orang-orang yang sebelumnya tidak mempunyai minat dalam bidang reka bentuk web. Mempelajari reka bentuk web percuma di sini sangat mudah. Laman web ini juga menyediakan permainan dan tema agar tidak terlalu pening semasa belajar. Malangnya, kursus reka bentuk web dalam talian percuma ini hanya memberikan lapan pengenalan.

4. Perhimpunan Agung Dash

Sekiranya anda suka mempelajari reka bentuk web percuma dalam talian menggunakan kaedah cerita, maka Dash General Assembly adalah laman web yang tepat. Di sini, anda akan belajar mengenai JavaScript , HTML dan CSS . Dengan mempelajari reka bentuk web percuma di Dash General Assembly, anda akan ditunjukkan konsep mudah yang akan menjadikan laman web anda kelihatan lebih eksentrik dan estetik. Berminat untuk mencubanya?

5. Pembangunan Web Saluran 9

Sekiranya anda baru menggunakan reka bentuk web, anda boleh melayari laman web pembelajaran reka bentuk web percuma Saluran Pembangunan Web 9 . Kerana laman web ini ditujukan untuk orang yang tidak mempunyai sedikit pun pengalaman dengan reka bentuk web atau bidang pengaturcaraan apa pun. Anda dapat melihat pelbagai video untuk memperhatikan langkah-langkah membuat reka bentuk web.

6. Gimnasium Aquent

Untuk meningkatkan kemampuan anda mempelajari reka bentuk web, kursus reka bentuk web dalam talian percuma yang disebut Aquent Gymnasium ini adalah suatu keharusan untuk anda kunjungi. Laman web ini akan memberikan pelajaran mengenai teknik reka bentuk responsif , reka bentuk web bahagian depan , CSS , reka bentuk UX , dan HTML . Di samping itu, anda juga dapat berkongsi pengetahuan anda dengan pereka web lain di laman web ini.

7. Pembangunan Web Alison

Sesungguhnya, apabila anda mempelajari apa-apa, terutamanya mempelajari reka bentuk web, anda ingin segera membuat laman web yang anda miliki yang dapat dibentuk dengan sempurna dan berguna untuk banyak orang. Nah, Pembangunan Web Alison dapat memberikan penyelesaian yang tepat untuk anda. Kerana di sini, anda akan mendapat kursus reka bentuk web dalam talian percuma termasuk HTML , Adobe Dreamweaver , dan CSS . Jadi, belajar dengan pantas!

8. Pembuatan Web 101

Sekiranya anda ingin mempelajari reka bentuk web percuma hanya untuk pemahaman asas, anda mesti datang ke Webmaking 101 . Kerana di sini, anda hanya akan mempelajari asas-asas reka bentuk web yang tidak mendalam. Oleh itu, jika anda ingin membuat laman web yang responsif atau dinamik, Jaka tidak mengesyorkan anda belajar di sini.

9. Avengers Kod

Laman web reka bentuk laman web percuma percuma. Code Avengers adalah laman web yang menyediakan pelbagai pelajaran dasar untuk menyisipkan dan merancang JavaScript untuk membuat aplikasi dalam talian. Cubalah anda melayari laman web ini, pasti anda pasti tergila-gila belajar di sini.

10. Boston Baru

Kursus reka bentuk web dalam talian percuma yang dapat mengembangkan pengetahuan anda dalam bidang laman web, tentu saja belajar di The New Boston . Di sini, anda akan mempelajari CSS3 dan HTML5 melalui 53 video yang disajikan. Anda bahkan akan belajar animasi, elemen, peralihan, video, hingga pemodelan.

Itulah 10 laman pembelajaran reka bentuk web dalam talian percuma yang boleh anda lawati bila-bila masa dan di mana sahaja. Adakah anda telah mengetahui sesuatu dari salah satu laman web reka bentuk laman web dalam talian percuma ini? Kongsi pendapat anda di ruangan komen di bawah.

Artikel Berkaitan