Hanya bermain dapat emas dan alat! 5 Permainan Android Ini Pasti Membuat Anda Kaya

Tidak hanya memberikan hiburan, ternyata beberapa permainan juga dapat menjadi mesin wang untuk pemain. Ada yang memberikan alat kepada jongkong emas! Bagaimana anda mendapat hadiah? Berikut adalah senarai lengkap:

Perkembangan teknologi kini menjadikan permainan berasaskan mudah alih menjadi sangat diminati oleh masyarakat umum. Bukan hanya orang dewasa, tetapi kanak-kanak juga menjadikan permainan mudah alih sebagai sasaran hiburan atau sebagai media pendidikan.

Tidak hanya memberikan hiburan, ternyata beberapa permainan juga dapat menjadi mesin wang untuk pemain. Ada yang memberikan alat kepada jongkong emas! Bagaimana anda mendapat hadiah? Berikut adalah senarai lengkap:

BACA JUGA
  • 7 Permainan Android HD Terbaik Di Bawah 100MB
  • Kesal Bila Hujan? 10 Permainan Android Ini Sesuai Untuk Menjamu Anda

5 Permainan Android Ini Pasti Membuat Anda Kaya

1. Pasar menetas

Pernahkah anda mendengar permainan unik ini? Permainan ini unik kerana masih merupakan satu-satunya permainan yang memberikan hadiah emas sebenar kepada pemainnya. Wah! Dan masalahnya bukan hanya emas, Hatch Market juga menyediakan pulsa dan barang dagangan percuma dalam bentuk boneka dan gantungan kunci . Jadi bagaimana untuk mendapatkan hadiah? Cara untuk mengumpulkan sebanyak mungkin syiling. Sekiranya duit syiling anda telah dikumpulkan, anda boleh menukarnya dengan hadiah yang sesuai.

Hatch Market juga mengajar ketabahan dan kesabaran dalam pengumpulan duit syiling. Terdapat dua cara untuk mendapatkan duit syiling, yang pertama adalah dengan membuat monster anda mengusahakan perlombongan batu dan emas atau menebang pokok. Anda boleh mengutip duit syiling setelah selesai bekerja. Dan kedua, anda boleh menjual telur raksasa anda kepada pemain lain dan anda akan segera mendapat 50 syiling . Semasa raksasa anda berfungsi, anda juga boleh menunggu sambil bermain permainan mini . Kini terdapat dua permainan mini yang boleh anda mainkan. Hadiah permainan mini juga menarik.

2. Percuma sahaja

Salah satu permainan Android yang sering menjadi topik perbincangan adalah permainan ini percuma . Permainan ini memberikan banyak hadiah berbeza setiap hari dan anda hanya dapat dengan 10 ribu rupiah. Adakah benar dengan hanya 10 ribu rupiah dapat memenangi hadiah seperti iPhone 7? Jawapannya adalah ya, tetapi anda harus mengumpulkan sebanyak mungkin tiket yang akan anda tukar kemudian dengan hadiah yang sesuai. Hadiahnya cukup untuk anda bayar hanya 10 ribu rupiah. Menarik kan?

Jadi masalahnya ialah bagaimana mengumpulkan tiket? Anda melakukan ini dengan bermain permainan mini. Pada masa ini terdapat 6 permainan mini yang boleh anda mainkan. Anda akan mendapat satu tiket jika memenangi permainan mini. Oleh itu, anda memerlukan banyak perjuangan dan kesabaran sehingga anda dapat hadiah. Anda juga dapat mengumpulkan tiket dan wang dengan memuat turun aplikasi dalam misi harian. Oleh itu, jika anda tidak percaya, sila muat turun dan memenangi hadiah.

Permainan Trivia FLUX STUDIO DOWNLOAD

3. Warung Chain: Go Food Express

Game Shop Chain adalah permainan terbaru dari Touchten yang menghadirkan kuliner Indonesia yang unik. Permainan konsep pengurusan masa ini mengajak anda menghidangkan makanan secepat mungkin agar pelanggan tidak melarikan diri. Permainan yang ringkas tetapi menyeronokkan ini juga merupakan salah satu permainan yang dibuat oleh Touchten yang mempunyai ciri KadoSaku .

KadoSaku adalah ciri di mana anda boleh mendapatkan hadiah dengan menukar Kadopoin yang anda kumpulkan semasa bermain permainan. Kadopoin ini boleh ditukar dengan hadiah menarik seperti baucar makan, kredit, dan juga alat! Permainan yang boleh membuat anda lapar dan baper anda boleh memuat turun secara langsung di sini.

Permainan Arcade Touchten DOWNLOAD

4. Teka-teki poket

Bagi anda yang gemar menggoda otak, Pocket Puzzles adalah salah satu pilihan yang patut dicuba. Permainan Touchten ini adalah permainan pertama yang mempunyai ciri KadoSaku . Sama seperti Warung Chain, anda mesti mengumpulkan sebanyak mungkin KadoPoin sebagai ganti KadoSaku yang anda mahukan.

Cara bermain adalah sama dengan kata silang biasa, mengisi jawapan dalam urutan menurun dan mendatar. Cuma, beberapa pengubahsuaian berasingan menjadikan permainan ini lebih menarik. Contohnya, anda tidak akan diberi soalan dalam bentuk ayat yang lengkap, tetapi hanya petunjuk. Arahan ini boleh anda beli dengan membayar sejumlah duit syiling. Sekiranya anda berpengetahuan, anda boleh mengumpulkan banyak mata dan menukarnya dengan pelbagai hadiah dari Touchten.

Teka-teki Permainan Sentuh DOWNLOAD

5. Kegemilangan Pasar

Market Glory adalah permainan simulasi ekonomi, politik, sosial dan ketenteraan di mana anda boleh menukar setiap mata wang maya dengan wang sebenar. Market Glory tersedia dalam versi Android tetapi hanya untuk log masuk dan setelah itu anda akan diarahkan ke versi laman web. Cara bermainnya mungkin agak membingungkan bagi pemula untuk melihat antara muka dan permainannya agak rumit. Anda memerlukan strategi, ketekunan dan masa yang lama untuk dapat memanfaatkan permainan ini.

Seperti kehidupan sebenar, jika anda ingin mendapat banyak wang, anda harus bekerja keras. Begitu juga dengan Market Glory. Anda mesti log masuk setiap hari dan jangan ketinggalan bekerja untuk meningkatkan pengalaman dan produktiviti anda. Berjuang sekurang-kurangnya 5 kali sehari untuk mendapatkan wang tambahan. Sekiranya anda sudah mapan, anda boleh membina syarikat dengan segera. Sekiranya anda sudah memahami dan pandai bermain permainan ini, maka Euro akan mengalir dengan banyak ke dalam poket anda.

Artikel Berkaitan