10 Permainan Pelbagai Pemain Terbaik untuk Android

Terdapat banyak permainan dengan mod _multiplayer_, mulai dari multiplayer_local_, MOBA, dan MMO yang lebih sering digandingkan dengan genre RPG.

Terdapat banyak permainan dengan mod berbilang pemain, bermula dari berbilang pemain tempatan, MOBA, dan MMO yang lebih sering berduet dengan genre RPG. Tetapi, adakah anda tahu atau pernah bermain permainan dengan mod multiplayer co-op?

Mungkin mod yang satu ini terdengar pelik di telinga anda, terutamanya jika anda betul-betul bermula dari permainan telefon pintar. Mod ini adalah tempat anda berada bersama pemain lain, bahu ke bahu - bahu ke bahu dalam menyelesaikan permainan. Jaka telah mengumpulkan 10 Permainan Pelbagai Pemain Terbaik untuk Android . Lihat ulasannya.

BACA JUGA
  • 20 Syarat Dalam Permainan MMORPG yang Perlu Anda Ketahui
  • 20 Permainan Sniper Android Paling Menarik 2019 (Percuma)

10 Permainan Pelbagai Pemain Terbaik untuk Android

1. BombSquad

Penampilannya yang menarik dan persembahan watak lucu menjadikan permainan ini sangat menyeronokkan walaupun berhadapan dengan bahan letupan. Dengan ciri multiplayer co-op yang mempunyai maksimum 4 pemain , anda akan saling membantu menyelesaikan setiap gelombang musuh yang akan menyerang anda. Pasti anda akan menggunakan senjata dalam bentuk bom, untuk melawannya.

Permainan Arked Eric Froemling DOWNLOAD

2. Lebihan 3

Sebenarnya, permainan TPS baru ini adalah permainan pengembaraan aksi. Walau bagaimanapun, dalam Overkill 3 ada mod yang dapat menjadikan anda dan pemain lain menjadi satu pasukan dalam permainan. Matlamat dan pasukan anda adalah untuk membasmi musuh dengan rakan dengan menembak mereka dengan pelbagai senjata api yang boleh anda gunakan.

Permainan Pengembaraan Craneballs DOWNLOAD

3. Pertarungan Masa Depan MARVEL

Satu permainan MARVEL yang tidak lain adalah tema superhero dari komik mereka. Dilabel permainan bebas, permainan genre RPG ini akan merosakkan anda dengan menggunakan wira kegemaran anda untuk melawan musuh. Terdapat juga mod berbilang pemain yang dapat membuat anda bermain dengan pemain lain dalam talian, di mana anda akan bekerjasama dalam membasmi musuh dan mengalahkan bos.

RPG Games Netmarble Games DOWNLOAD

4. Kemerosotan

Di sini anda berfungsi sebagai pahlawan yang mengatasi kejahatan yang meletup di seluruh galaksi. Dengan menggunakan senjata yang sangat canggih, anda mesti mengalahkan musuh yang menghadap anda. Dengan mod berbilang pemain, anda juga boleh meminta pertolongan dari rakan atau pemain lain, untuk menyelesaikan pertarungan di arena.

5. Mati Semasa Ketibaan 2

Mengalami serangan zombie ganas, tembakan yang digunakan oleh watak anda dengan pandangan dari atas arena 'penyembelihan'. Ya, tentu saja, menggunakan perspektif seperti permainan klasik, memberikan pandangan yang cukup luas. Menghadapi setiap gelombang serangan zombie, anda boleh membasmi dengan pemain lain dalam mod berbilang pemain.

6. Legenda Gelap

Sekiranya beberapa permainan lain lebih suka zombie atau raksasa, dalam Dark Legends sebenarnya akan berkaitan dengan Vampir . Dikatakan, negara-negara vampir merasa terganggu oleh kehidupan manusia, dan ingin menghancurkannya. Menariknya, anda di sini sebenarnya akan memainkan peranan sebagai vampire itu sendiri. Bersama dengan pemain lain, anda akan melengkapkan setiap bidang, dari manusia hingga serigala hingga ahli sihir yang bersedia menangani anda.

7. Pemburu Dungeon 5

Permainan francais yang cukup berjaya di pasaran permainan Android, Dungeon Hunter 5 sekali lagi menghadirkan aksi RPG yang menakjubkan. Dengan mod pertempuran hack n 'slash, anda mesti cepat menekan setiap fungsi butang maya untuk mengalahkan musuh. Anda juga boleh memainkan pemain lain dalam mod berbilang pemain, untuk menyelesaikan kawasan.

Gameloft Adventure Games DOWNLOAD

8. Gun Bros 2

Kembali dengan permainan yang bergantung pada gelombang berjenjang dari setiap serangan musuh yang kuat dan banyak. Gun Bros 2 yang dibuat oleh pemaju Glu , juga mempunyai mod yang hampir sama dengan Dead on Arrival 2 , di mana anda dan pemain lain, akan saling menyekat dari serangan musuh yang ganas yang siap membunuh apa sahaja yang menghalangnya.

9. LOSTGUNS: Penggambaran berbilang pemain

Sekiranya anda mahukan sesuatu yang berbeza dan unik, anda boleh bermain LOSTGUNS: Multiplayer Shooting . Anda dapat merasakan sensasi bermain dalam berbilang pemain dengan grafik 2D . Anda akan menjadi askar dengan senjata perang seperti senapang, bom tangan dan pisau komando, bersedia untuk melawan apa sahaja yang bergerak.

10. SAS: Zombie Assault 4

Satu lagi permainan yang menggunakan sudut pandang kamera drone, SAS: Zombie Assault 4 akan memberikan pengalaman menjadi pasukan elit penyerang zombie. Betul - bergantung pada mod multiplayer co-op, anda boleh bermain dengan pemain lain, untuk membantu anda menyelesaikan semua peringkat. Selain itu, anda boleh mengumpulkan beratus-ratus senjata dan meningkatkannya menjadi lebih kuat.

Itulah 10 Permainan Pelbagai Pemain Terbaik untuk Android . Semoga bermanfaat dan selamat bermain!

Artikel Berkaitan