5 Cara Memperoleh Banyak Emas di Mobile Legends

Nah, ingin tahu bagaimana mendapatkan Emas yang banyak? Mari, lihat Petua untuk Mendapatkan Banyak Emas dalam Legenda Bergerak di bawah.

Salah satu perkara yang paling penting dalam bermain Mobile Legends ialah Emas . Emas Berfungsi untuk membeli barang yang akan kami gunakan untuk Wira yang kami gunakan. Semakin cepat anda mendapat Emas, semakin cepat anda dapat membeli barang.

Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan Emas. Salah satu cara adalah dengan membunuh creep. Tetapi, jika hanya menggunakan kaedah itu. Kami mendapat sedikit emas . Nah, ingin tahu bagaimana mendapatkan Emas yang banyak ? Mari, lihat Petua untuk Mendapatkan Banyak Emas dalam Legenda Bergerak di bawah.

BACA JUGA
  • 5 Bahaya Menggunakan Perkhidmatan Joki Mobile Legends, Jadi Jujurlah!
  • 4 Hero Mobile Legends yang boleh membuat musuh tidak dapat melepaskan diri ketika mati
  • 5 Petua Penting Untuk Makan Malam Ayam Anda di PUBG!

5 Cara Memperoleh Banyak Emas di Mobile Legends

1. Pertanian

Cara pertama untuk mendapatkan Emas yang banyak adalah Pertanian . Pertanian membunuh raksasa hutan sehingga anda akan mendapat Emas daripada membunuh raksasa ini. Sebelum bercucuk tanam, anda harus membeli barang-barang Hutan agar kerosakan yang dilakukan untuk membunuh monster hutan akan menjadi besar sehingga anda tidak memerlukan waktu yang lama untuk membunuh monster hutan.

2. Creep Hit Terakhir

Ini adalah teknik yang sering diabaikan oleh pemain Mobile Legends, Last Hit . Hit terakhir untuk creep sangat berguna. Kerana dengan melakukan hit terakhir atau pukulan terakhir untuk merayap, maka kita akan mendapat Emas yang lebih banyak daripada yang dilakukan pada hit terakhir.

3. Bunuh Penyu

Cara seterusnya adalah dengan membunuh penyu atau penyu. Kita wajib membunuh penyu. Kerana dengan membunuh kura-kura, kita dan rakan kita akan mendapat banyak Emas sehingga perbandingan antara Nilai Bersih pasukan musuh dan pasukan kita akan lebih unggul. Dengan cara itu kita akan mudah mengalahkan musuh.

4. Beli Kasut

Salah satu cara yang boleh kita gunakan adalah membeli kasut Assist . Kasut itu disebut Wizard Boots, yang memberikan 80 Emas pasif jika kita membuat setiap 1 Assist. Kasut ini sesuai untuk pahlawan yang mempunyai peranan sebagai Sokongan. Sungguh sedap, mari dapatkan Gold Assisted!

5. Menggunakan Bakat "Bounty Hunter"

Satu bakat yang cukup berguna untuk seorang pahlawan yang mempunyai peranan sebagai Pembunuh, iaitu bakat "Bounty Hunter" . Bakat ini sangat berguna, kerana jika kita membunuh pahlawan musuh kita akan mendapat Emas tambahan sebanyak 125 dan kita mendapat maksimum 1.250 Emas dengan menggunakan bakat ini.

Tidak buruk untuk mendapatkan Emas sebanyak itu untuk wira peranan Assassin, kerana wira peranan Assassin akan menjadi pasukan pembawa di akhir permainan. Supaya nasib pasukan akan berada di tangan Assassin.

Inilah Petua untuk Dapatkan Banyak Emas di Mobile Legends . Semoga artikel ini dapat membantu anda mendapatkan Emas yang banyak. Selamat mencuba!

Artikel Berkaitan