10 Aplikasi & Permainan Penjanaan Kredit Percuma Terbaik & Terbaik, Cecair Dijamin!

Anda kehabisan kredit tetapi tidak mempunyai wang? Ayuh, cuba cadangan aplikasi dan permainan penghasil nadi terkini pada tahun 2020, main dan dapatkan pulsa percuma!

Bermain permainan bukan sekadar hiburan melepaskan keletihan, tetapi sekarang anda juga boleh bermain permainan untuk mendapatkan sesuatu yang berharga. Salah satunya adalah hadiah!

Masalahnya ialah sekarang ini terdapat banyak aplikasi dan permainan yang menghasilkan wang yang digunakan oleh beberapa kalangan sebagai sumber pendapatan, Anda tahu.

Hadiah yang anda dapat dalam permainan juga berbeza-beza. Dari telefon pintar, baucar membeli-belah, baki GoPay, hingga mendapat kredit percuma.

Ingin tahu, ada apa? Ayuh, lihat cadangan aplikasi dan permainan penghasil nadi terbaik di bawah, geng.

 • Liga Perdana Bergerak (MPL)
 • AppNana - Kad Hadiah Percuma
 • Permainan Menjana Kredit Lain ...
 • Video: Bolehkah anda mendapat satu juta sehari ?! Ini adalah Permohonan Menjana Wang Terbaik Yang Harus Anda Cuba
 • Aplikasi dan Permainan Bebas Tol Percuma dan Terbaik yang Disyorkan di Telefon Android

  Bermain permainan di masa lapang anda menjadi aktiviti yang menyeronokkan, terutamanya sekarang terdapat pelbagai pilihan permainan dalam talian berbilang pemain yang boleh anda mainkan bersama rakan.

  Namun, bagaimana jika ia bukan sekadar menghiburkan tetapi juga dapat menghasilkan denyutan yang tentunya berguna untuk membeli kuota internet misalnya?

  Oleh itu, anda boleh mencuba aplikasi dan permainan yang menghasilkan wang 2020 terkini yang telah diringkaskan di bawah. Lihat ini!

  1. HAGO

  Permainan penghasil nadi pertama dan paling popular di Indonesia adalah HAGO yang juga boleh dikategorikan sebagai aplikasi media sosial kerana anda dapat berinteraksi dengan orang lain di dalamnya.

  HAGO mengandungi koleksi permainan dengan lebih daripada 80 permainan menarik dan anda boleh bermain dengan orang lain di sekitar anda, kumpulan itu.

  Untuk mendapatkan kredit dalam permainan ini, anda dapat mengikuti segmen yang disebut HAGO Money Tree di mana anda berpeluang mendapatkan kredit yang dihantar terus ke nombor telefon anda.

  PerincianHAGO - Main dengan rakan baru
  Pemaju Permainan Hago
  OS minimum Android 4.3 dan lebih tinggi
  Saiz Berbeza dengan peranti
  Muat turunnya 100,000,000 ke atas
  Penarafan 4.2 / 5 (Google Play)

  Muat turun HAGO di sini:

  Trivia Games DOWNLOAD

  2. Liga Perdana Bergerak (MPL)

  Sekiranya anda ingin bermain permainan penghasil nadi terpantas, terdapat Mobile Premiere League atau MPL yang boleh anda dapatkan segera dalam bentuk baki GoPay.

  Sama seperti HAGO, aplikasi MPL ini berisi koleksi permainan di mana apabila anda memenangkannya, anda dapat memperoleh sejumlah berlian sebagai poin di dalamnya.

  Anda juga boleh menukar Diamond ini dengan sejumlah baki GoPay yang boleh anda beli kredit menggunakan menu GoBills dalam aplikasi. Ia mudah, bukan?

  PerincianLiga Perdana Bergerak
  Pemaju Permainan MPL
  OS minimum Android 4.3 dan lebih tinggi
  Saiz Berbeza dengan peranti
  Muat turunnya 100,000 ke atas
  Penarafan 4.5 / 5

  Muat turun Liga Perdana Bergerak di sini:

  DOWNLOAD Aplikasi Hiburan

  3. AppNana - Kad Hadiah Percuma

  Kemudian ada AppNana yang memberi anda hadiah dalam bentuk kad hadiah atau baucar. Walaupun tidak menghasilkan kredit secara langsung, baucar ini cukup menguntungkan, anda tahu.

  Contohnya untuk menambah UC PUBG Mobile, mengisi baki Steam, membeli permainan di Google Play, untuk mengisi baki PayPal yang boleh anda jana wang, geng.

  Untuk mendapatkan hadiah dalam aplikasi AppNana, anda hanya perlu melakukan tugas dengan memuat turun aplikasi yang disediakan di dalamnya.

  Anda juga boleh bermain permainan untuk mendapatkan mata yang disebut Nanas ini. Dengan membuat akaun, anda sudah boleh mendapatkan 10,000 Nanas dan 400 Nanas setiap kali log masuk setiap hari.

  PerincianAppNana - Kad Hadiah Percuma
  Pemaju Ganjaran AppNana
  OS minimum Berbeza dengan peranti
  Saiz Berbeza dengan peranti
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Penarafan 4.3 / 5 (Google Play)

  Muat turun AppNana di sini:

  DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

  Permainan Menjana Kredit Lain ...

  4. Jana Wang: Ganjaran Tunai & Kad Hadiah

  Dengan menggunakan aplikasi Make Money: Cash Rewards & Gift Cards , anda boleh mendapatkan wang untuk dihantar melalui akaun PayPal, geng.

  Untuk mendapatkan wang, anda hanya perlu melakukan beberapa tugas mudah. Seperti menonton video, mencuba aplikasi percuma, menyelesaikan tinjauan, memberi pendapat dan banyak lagi.

  Dengan jaminan yang dijamin bahawa ia cair, maka tidak menghairankan bahawa Make Money mempunyai ulasan positif di Google Play dengan muat turun lebih dari 1 juta.

  PerincianJana Wang: Ganjaran Tunai & Kad Hadiah
  Pemaju Tech2Cash
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 3.8MB
  Muat turunnya 1,000,000 ke atas
  Penarafan 4.7 / 5 (Google Play)

  Muat turun menjana wang di sini:

  EarnCash Apps Productivity App DOWNLOAD

  5. Lembaga Jutawan

  Misi utama dalam Billionaire Board adalah mengumpulkan sebanyak mungkin syiling dan mendapatkan hadiah menarik setiap hari.

  Dalam permainan Billionaire Board ini, anda akan bermain sebagai kapten lanun dengan misi untuk mengalahkan pemain lain untuk mengumpulkan mata.

  Permainan ini dengan hadiah kredit membolehkan anda mendapat kredit dari 10 ribu rupiah hingga 100 ribu rupiah bergantung pada jumlah syiling yang anda kumpulkan, geng.

  PerincianLembaga Jutawan - Hadiah Percuma Setiap Hari
  Pemaju Dunia Permainan Nusantara
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 56MB
  Muat turunnya 100,000 ke atas
  Penarafan 4.7 / 5 (Google Play)

  Muat turun Lembaga Jutawan di sini:

  Billionaire Board melalui Google Play Store

  6. PopSlide

  Selanjutnya adalah PopSlide dengan mekanisme pengembalian wang yang memberikan sejumlah hadiah dari pembelian pengguna. Di sini anda boleh mendapat kredit atau baki untuk membeli-belah dalam talian.

  Syarat untuk mendapatkan hadiah adalah mudah. Selain berbelanja, anda juga dapat bermain permainan penghasil nadi melalui rolet harian, permainan mini, mengambil tinjauan, dan bermain kuis.

  Dengan memenuhi syarat-syarat ini, anda akan dapat mengumpulkan sejumlah mata yang dapat ditukar menjadi hadiah. Mudah dan menarik, bukan?

  PerincianPopSlide: Pulangan Tunai, Diskaun, Kredit Percuma
  Pemaju YOYO HOLDINGS PTE. LTD.
  OS minimum Android 4.0.3 ke atas
  Saiz 12MB
  Muat turunnya 1,000,000 ke atas
  Penarafan 3.9 / 5 (Google Play)

  Muat turun PopSlide di sini:

  Produktiviti Apl YOYO HOLDINGS PTE. LTD. MUAT TURUN

  7. Memancing Jackpot

  Permainan nadi seterusnya adalah Jackpot Fishing, yang mengundang anda untuk bermain permainan memancing, geng. Bezanya, berikut adalah pelbagai hadiah yang anda dapat secara percuma.

  Anda hanya perlu memasuki kejohanan, yang terbahagi kepada Pertandingan Percuma dan Kejohanan Permata . Setiap kejohanan mempunyai hadiah poin kesetiaan yang dapat ditukar dengan hadiah asal.

  Bermula dari kredit hadiah, hingga telefon pintar dan kamera tanpa cermin, anda boleh mendapatkan permainan Jackpot Fishing, geng ini.

  PerincianMemancing Jackpot - Memancing dalam talian untuk Hadiah
  Pemaju Tukar titik
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 45MB
  Muat turunnya 10,000 dan ke atas
  Penarafan 3.0 / 5 (Google Play)

  Muat turun Jackpot Fishing di sini:

  DOWNLOAD Permainan

  8. Tambang Emas

  Berasal dari pembangun yang sama dengan Billionaire Board, permainan Tambang Emas juga mengharuskan anda mengumpulkan sebanyak mungkin syiling untuk dikurangkan dengan hadiah menarik.

  Permainan Tambang Emas juga menyediakan sejumlah acara untuk mempercepat kemajuan anda dalam mengumpulkan duit syiling dalam permainan ini.

  Sebagai tambahan kepada kredit, di sini anda juga berpeluang mendapatkan hadiah dalam bentuk telefon bimbit ke jam pintar yang boleh anda menangi jika anda bernasib baik.

  PerincianTambang Emas - Hadiah Percuma Setiap Hari
  Pemaju Dunia Permainan Nusantara
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 28MB
  Muat turunnya 100,000 ke atas
  Penarafan 4.7 / 5 (Google Play)

  Muat turun Tambang Emas di sini:

  Tambang Emas melalui Google Play Store

  9. Dompet Hadiah

  Ingin mendapatkan wang percuma yang kemudian anda dapat membeli kredit? Mengapa anda tidak mencuba aplikasi Android yang disebut Gift Wallet , geng.

  Di sini anda hanya perlu memainkan permainan yang diberikan dalam aplikasi dan juga menyelesaikan beberapa tugas untuk mendapatkan mata.

  Mata yang anda kumpulkan kemudian boleh ditukar dengan hadiah menarik, dalam bentuk PayPal Cash, baki Google Play, dan lain-lain. Berminat untuk mencubanya?

  PerincianDompet Hadiah - Ganjaran Percuma
  Pemaju Teknologi WellGain
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 14MB
  Muat turunnya 5,000,000 ke atas
  Penarafan 4.4 / 5 (Google Play)

  Muat turun Dompet Hadiah di sini:

  10. Wang Tunai

  Terakhir, Cashtree akan memberi anda peluang untuk mendapatkan hadiah menarik melalui pelbagai misi, seperti mencuba aplikasi atau membuka laman web tertentu.

  Melalui aplikasi Cashtree, anda dapat hadiah berupa wang tunai hingga Rp100 ribu sehari, geng.

  Untuk mendapatkan hadiah kredit, anda mesti memautkan nombor telefon anda di mana Cashtree sudah menyokong pelbagai pengendali selular seperti Telkomsel, Indosat, AXIS, XL, Tri, dan Smartfren.

  PerincianCashtree: Kongsi Hadiah Saham Terus
  Pemaju PT Cashtree Untuk Indonesia
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 17MB
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Penarafan 3.7 / 5 (Google Play)

  Muat turun Cashtree di sini:

  Produktiviti Apl DOWNLOAD TERHAD VITI GLOBAL

  Video: Bolehkah anda mendapat satu juta sehari ?! Ini adalah Permohonan Menjana Wang Terbaik Yang Harus Anda Cuba

  Itulah dia beberapa cadangan untuk aplikasi dan permainan penghasil nadi terbaik di Android HP yang percuma untuk anda mainkan. Tidak teruk jika anda berjaya mendapat kredit, bukan?

  Adakah anda pernah mencuba barisan permainan di atas? Sekiranya ada, cuba tuliskan pengalaman anda di ruangan komen di bawah dan semoga berjaya menguji nasib anda!

  Baca juga artikel mengenai Pulse Producer atau artikel menarik lain dari Novan Surya Saputra .

  Artikel Berkaitan