7 Permainan Android Paling Menarik Mei 2017 Penghalau Suntuk!

Edisi permainan Android yang paling menarik pada bulan Mei 2017 mencatatkan banyak tajuk menarik. Dari 7 permainan Paladin: Fantasy 3D RPG, Injustice 2, yang menawarkan pengalaman permainan pertempuran yang selesa di telefon pintar dengan watak DC,

Apabila anda bosan, mempunyai banyak masa lapang, atau menunggu sesuatu, salah satu aktiviti yang paling menarik untuk menghilangkan kebosanan adalah bermain permainan melalui telefon pintar. Edisi permainan Android yang paling menarik pada bulan Mei 2017 mencatatkan banyak tajuk menarik.

Dari 7 Paladin: Fantasy 3D RPG Game, Injustice 2 yang menawarkan pengalaman permainan pertempuran yang selesa di telefon pintar dengan watak DC, Battle Bay yang dibuat oleh pencipta Angry Bird, hingga Pirates of the Caribbean: ToW dan bergabung untuk menjadi lanun dengan Kapten Jack Sparrow .

BACA JUGA
  • 7 Permainan Android Percuma Terbaru Edisi Mei 2017
  • 7 Permainan Android Terbaru Edisi April 2017 yang mesti anda mainkan
  • 7 Permainan Android Terkini dan Percuma Mac 2017

Permainan Android Paling Menarik Mei 2017

1. 7 Paladin: Permainan 3D Fantasy RPG

Adakah anda peminat permainan dengan genre RPG? Sekiranya demikian, maka permainan Android paling menarik 7 Paladin: RPG 3D Fantasy buatan MainGames mesti anda mainkan.

Alam semesta penuh dengan kekuatan yang tidak terbatas, Syaitan dari kegelapan dibebaskan dari meterainya. Malangnya, 7 Paladin yang telah mengunci kekuatan kejahatan telah hilang dari muka bumi.

LIHAT ARTIKEL

Tetapi semua orang percaya bahawa kekuatan tujuh Paladin adalah antara keturunannya. Terdapat beratus-ratus wira yang hebat. Rekrut pahlawan terbaik anda, jelajahi semua tempat, bertarung dengan hormat, dan kalahkan musuh.

2. Ketidakadilan 2

Selain tersedia untuk PC dan konsol, game fighting Injustice 2 juga menghasilkan pukulan pada Android dan iOS. Hampir sama dengan siri sebelumnya iaitu Injustice: Gods Among Us, sekuel ini menyajikan pengalaman bermain permainan pertempuran yang selesa di telefon pintar.

Anda boleh memukul, mundur, menangkis serangan, hingga saat terakhir dengan hanya mengetuk skrin. Ketidakadilan 2 masuk ke dalam kategori permainan mudah alih dengan grafik yang menakjubkan. Pergerakan muktamad dapat dipersembahkan dengan indah.

Ketidakadilan 2 boleh dimuat turun secara percuma, tetapi masih mengandungi item pembelian dalam aplikasi seperti permata. Permata ini kemudiannya dapat digunakan untuk membuka kunci watak lain.

3. Battle Bay

Permainan Android yang paling menarik seterusnya adalah Batte Bay , yang dibuat oleh Rovio pencipta Angry Bird. Seperti namanya, Battle Bay menghadirkan pertempuran sengit antara kapal di arena perairan yang penuh dengan ombak.

Permainan ini menggabungkan beberapa genre permainan, mulai dari aksi, penembak, RPG, hingga elemen MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Anda akan dijumpai oleh pemain dari pelbagai negara dalam masa nyata, tentunya mesti dimainkan dalam talian.

4. Lanun dari Caribbean: ToW

Anda adalah kapten tempat perlindungan lanun di Pirates of the Caribbean: Tides of War . Rekrut perompak jahat terkenal dalam kumpulan untuk menguasai lautan.

Menjadi kapten lanun legenda dan merancang serangan terhadap berjuta-juta lanun lain dari seluruh dunia. Buat atau sertai perikatan lanun dalam tentera menyerang untuk pertempuran melawan makhluk ghaib dan lanun lain di laut terbuka yang luas.

Benamkan diri anda dalam pengalaman mod cerita. Bersama Kapten Jack Sparrow, Will Turner, Kapten Barbossa dan semua lanun kegemaran lain untuk menjadi sebahagian daripada kisah hebat Pirates of the Caribbean.

5. Hancurkan Mereka Semua

Hancurkan Mereka Semua permainan bermula apabila seorang puteri diculik, tugas anda di sini adalah untuk mengejar penjahat dan menyelamatkan puteri.

Tetapi, tugas itu tidak akan semudah itu. Terdapat banyak cabaran yang mesti anda hadapi, di mana bos gergasi jahat sedang menunggu untuk menghancurkan anda.

6. Bunuh Virus Tembak

Terdapat banyak permainan dengan tema zombie di Google Play Store dan yang terbaru adalah Kill Shot Virus . Terdapat lebih daripada 100 misi yang mesti anda lalui untuk menghentikan penyebaran virus.

Sudah tentu, anda mesti menembak mereka dengan pelbagai senapang. Walau bagaimanapun, zombie sendiri terdiri daripada beberapa jenis, dari yang normal dengan jalan yang goyah, jumper, bahan letupan, dan lain-lain.

7. Dungeon, Inc.

Anda akan memainkan peranan sebagai pengurus pengeluaran emas baru di Dungeon, Inc. , anda mesti memaksimumkan keuntungan dengan semua alat yang diperlukan.

Bina ruang bawah tanah yang lebih dalam, kembangkan di persekitaran baru, dan rekrut monster jahat. Semakin besar ruang bawah tanah anda, dan semakin banyak emas yang anda hasilkan.

Kumpulkan monster untuk membantu mempertahankan penjara bawah tanah anda dari Tax Knights dan pengurus lawan yang bermasalah.

Itulah siri permainan Android yang paling menarik pada bulan Mei 2017 untuk midges. Jangan lepaskan!

Baca juga artikel mengenai permainan atau tulisan lain dari Lukman Azis .

Artikel Berkaitan