7 Permainan Android yang Menarik Tanpa Iklan Sama sekali, Tidak Kurang Menyeronokkan!

Suka bermain permainan Android tetapi sering terganggu oleh iklan? Lihat artikel Jaka mengenai permainan Android yang menarik tanpa iklan sama sekali.

Pernahkah anda bermain permainan di telefon pintar Android dan tiba-tiba muncul iklan yang menutupi skrin anda atau memperluas proses memuatkan permainan?

Ia mesti berasa sangat teruk, geng. Belum lagi bahawa permainan yang anda mainkan adalah permainan yang memerlukan tumpuan penuh.

Terdapat juga iklan yang perlu anda tonton untuk membuka ciri dan tahap permainan seterusnya yang sedang anda mainkan. Ini sangat menjengkelkan, geng.

Tetapi ada, anda tahu, permainan Android percuma yang boleh anda mainkan tanpa perlu diganggu oleh iklan . Ingin tahu? Segera, lihat artikel berikut, geng!

 • Perkara Asing: Permainan
 • Ultraflow
 • PewPew
 • Data Sayap
 • Gelembung Beku
 • Cytoid: Permainan Muzik Komuniti
 • Permainan Android yang menarik tanpa iklan sama sekali

  Permainan mudah alih adalah salah satu platform paling subur dalam industri permainan video. Banyak pengeluar permainan konsol telah berubah menjadi pengeluar permainan telefon pintar.

  Masalahnya, sangat sukar untuk mencari permainan percuma di era percambahan permainan mudah alih hari ini. Tidak semua orang mahu membeli permainan freemium, alias percuma tetapi berbayar.

  Sering kali anda boleh memuat turun permainan secara percuma tetapi untuk membuka kandungan atau menyingkirkan iklan, anda diminta untuk membeli permainan tersebut.

  Oleh itu, Jaka ingin memberitahu anda tentang beberapa permainan android yang menarik dan tanpa iklan. Tanpa basa-basi lagi, lihatlah!

  1. 2048

  DOWNLOAD Permainan

  2048 adalah permainan teka - teki yang mempunyai penampilan dan permainan minimalis tetapi cukup menarik untuk dimainkan, geng. Sangat sesuai untuk anda yang ingin bermain permainan sepanjang malam.

  Cara bermain hanya dengan meluncur dan menggabungkan blok dengan nombor yang sama sehingga akhirnya mencapai nombor 2048. Cukup mudah, bukan?

  Permainan ini juga percuma dan tanpa iklan.

  Maklumat2048
  Pemaju Androbaby
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.7 (220,399)
  Saiz 2.8MB
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 4.1

  2. Perkara Orang Asing: Permainan

  DOWNLOAD Permainan

  Siapa yang suka menonton siri Stranger Things ? Permainan ini adalah penyesuaian dari siri Stranger Things yang popular di Netflix, anda tahu.

  Dalam permainan yang ditetapkan di bandar Hawkins pada tahun 1984, anda boleh memainkan watak kegemaran anda di Stranger Things, seperti Hopper, Nancy, Lucas, dan lain-lain.

  Anda juga boleh mengunjungi tempat-tempat ikonik di Hawkins seperti hutan Mirkwood dan juga makmal Hawkins di mana semuanya berlaku, geng.

  Permainan ini mempunyai genre aksi pengembaraan dan juga dibumbui dengan pelbagai teka-teki yang dapat anda selesaikan. Selain menyeronokkan, permainan ini juga percuma dan tanpa iklan.

  MaklumatPerkara Asing: Permainan
  Pemaju BonusXP, Inc
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.8 (99,072)
  Saiz 65MB
  Pasang 5,000,000+
  Android Minimum 4.4

  3. Ultraflow

  Ultrateam DOWNLOAD Permainan Strategi

  Ultraflow adalah permainan teka - teki dengan grafik sederhana. Walaupun mempunyai grafik sederhana, tetapi permainan ini sukar dimainkan, termasuk geng.

  Peraturannya mudah. Lantunkan bola dengan nombor ke bulatan di atas skrin. Angka menunjukkan berapa kali bola dapat melambung dari rintangan.

  Pada mulanya memang nampak senang, tapi jangan salah, geng. Semakin maju, semakin sukar rintangan dan bola hanya dapat melambung dengan sedikit.

  Permainan ini anda boleh muat turun secara percuma dan juga tanpa iklan, geng. Hebat!

  MaklumatUltraflow
  Pemaju Ultrateam
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (81,729)
  Saiz 24MB
  Pasang 1,000,000+
  Android Minimum 4.0

  4. PewPew

  DOWNLOAD Permainan

  Siapa di sini yang masih ingat permainan menembak pesawat legenda yang disebut 1942 ? Sekiranya anda ingat, anda mesti tua, geng.

  PewPew adalah permainan arcade shooter pesawat yang mempunyai permainan yang serupa dengan permainan 1942.

  Dalam permainan PewPew, anda harus menembak sekaligus mengelakkan musuh dengan pesawat yang anda kendalikan.

  Kelebihan permainan ini terletak pada grafik unik dan lampu seperti neon dan framerate tinggi. Terdapat juga 5 mod permainan untuk dipilih.

  Permainan ini pasti percuma dan tanpa iklan. Apa yang anda tunggu, geng?

  MaklumatPewPew
  Pemaju Jean-Fran ois Geyelin
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.2 (46,869)
  Saiz Berbeza dengan peranti
  Pasang 1,000,000+
  Android Minimum Berbeza dengan peranti

  5. Sayap Data

  DOWNLOAD Permainan

  Data Wing adalah permainan lumba dengan tema retro yang sangat unik. Dalam permainan ini, anda mesti berusaha sampai ke garisan penamat sambil menyelesaikan misi dengan pelbagai objektif dari "Ibu".

  Kawalan permainan ini berbeza dengan permainan perlumbaan lain. Pesawat anda akan bergerak secara automatik. Anda hanya perlu menekan kiri dan kanan untuk menentukan kadarnya.

  Walaupun permainan ini adalah permainan lumba, tetapi ada jalan cerita yang dapat anda selesaikan dalam 40 tahap. Permainan ini dengan rating 4.9 bintang pasti percuma dan tanpa iklan, geng!

  MaklumatData Sayap
  Pemaju Dan Vogt
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.9 (217,313)
  Saiz 65MB
  Pasang 1,000,000+
  Android Minimum 5.0

  6. Gelembung Beku

  DOWNLOAD Permainan

  Frozen Bubble adalah permainan genre teka - teki di mana anda harus menembak bola berwarna tertentu ke dalam koleksi bola dengan warna yang sama untuk menyelesaikannya.

  Permainan ini juga merupakan penyesuaian dari permainan klasik, anda tahu. Mungkin kalian di tahun 90an masih ingat permainan ding-dong yang dulu.

  Permainan ini sangat menyeronokkan untuk dimainkan semasa anda bosan menunggu atau hanya mengisi masa lapang. Oh ya, permainan yang boleh dimainkan pada telefon android sekolah lama juga percuma dan pastinya tanpa iklan, geng.

  MaklumatGelembung Beku
  Pemaju Fedorynski Pawel
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.3 (28,333)
  Saiz 7.8MB
  Pasang 1,000,000+
  Android Minimum 3.1

  7. Cytoid: Permainan Muzik Komuniti

  DOWNLOAD Permainan

  Cytoid adalah permainan dengan genre Muzik yang mudah dimainkan tetapi cukup untuk membuat anda ketagih.

  Dengan permainan yang serupa dengan permainan muzik jenis ketukan lain, permainan ini cukup untuk menarik peminat.

  Walaupun serupa, sebenarnya permainan yang satu ini unik dalam memainkannya. Anda mesti mengetuk layar tepat ketika bulatan muncul. Kadang kala anda juga mesti menggeser jari anda ke bulatan yang lain.

  Anda boleh bermain sambil mendengar lagu tekno yang menyeronokkan yang dimainkan. Permainan satu ini boleh anda muat turun secara percuma dan juga tanpa iklan, geng.

  MaklumatCytoid: Permainan Muzik Komuniti
  Pemaju Tang Harimau
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.2 (1,207)
  Saiz 74MB
  Pasang 50,000+
  Android Minimum 4.1

  Demikianlah artikel Jaka mengenai 7 permainan menarik di Android tanpa iklan sama sekali. Adakah anda tahu tentang permainan menarik tanpa iklan lain di Android?

  Tulis jawapan anda di ruangan komen, ya!

  Baca juga artikel mengenai Permainan atau artikel menarik lain dari Prameswara Padmanaba .

  Artikel Berkaitan