Bagaimana Mendapatkan Wang Tunai PUBG Percuma Tanpa Peretasan!

Hampir semua permainan berbilang pemain melakukan pembelian dalam aplikasi untuk membeli item dalam permainan, termasuk PUBG Mobile. Daripada menggodam, berikut adalah ulasan Jaka mengenai cara mendapatkan wang tunai PUBG Mobile secara percuma agar anda kelihatan lebih keren!

Adakah anda pemain percuma? Atau bahkan menyisihkan sejumlah wang anda untuk membeli barang atau barang dalam permainan?

Sama seperti permainan lain, PUBG Mobile juga mempunyai sistem wang digital yang disebut Unknown Cash atau juga disebut tunai.

Sekarang bagi anda yang tidak mahu mengeluarkan wang untuk membeli ini, ada cara untuk mendapatkan wang tunai PUBG Mobile secara percuma! Ingin tahu?

 • Cara Menebus PUBG Mudah Alih Tunai Tidak Dikenal (UC) melalui Kredit Telefon
 • Cara Dapatkan dan Tebus UC PUBG Mobile

  Unknown Cash (UC) adalah sistem mata wang digital yang terdapat dalam permainan PUBG Mobile untuk membeli sejumlah barang, seperti kulit senjata terbaik dan pakaian eksklusif.

  Sekarang untuk memiliki UC PUBG Mobile, sudah tentu anda harus menukarnya dengan wang sebenar atau mendapatkannya secara percuma menggunakan langkah-langkah yang akan dikaji.

  Daripada menjadi lebih ingin tahu, lebih baik mengikuti kaedah lengkap di bawah!

  Cara mendapatkan PUBG Mobile Unknown Cash (UC) secara percuma

  UC PUBG Mobile yang anda akan dapat melalui kaedah berikut adalah melalui kredit telefon yang akan dihantar ke nombor anda. Anda hanya perlu memasang dan menggunakan aplikasi, lebih baik melihatnya terlebih dahulu!

  • Langkah - 1: Kali pertama, anda mesti memuat turun aplikasi Cubic News yang terdapat di Google Play Store. Anda juga boleh memuat turunnya melalui pautan yang disediakan oleh Jaka di bawah.
  Aplikasi Produktiviti KUBIK Developer MUAT TURUN
  • Langkah - 2: Seterusnya, anda hanya membuka dan pergi ke paparan awal aplikasi Cubic News. Di sini anda akan disajikan dengan pelbagai berita seperti aplikasi agregator berita yang lain. Untuk mula mendapat kredit percuma, ketik bahagian Saya .
  • Langkah - 3: Di halaman ini, Anda hanya perlu masuk ke salah satu akaun , baik Google maupun Facebook untuk mendapatkan kredit maksimum Rp 100,000, -.
  • Langkah - 4: Setelah log masuk, anda hanya mengetuk ikon beg wang untuk mendapatkan ganjaran berupa baki kredit percuma. Di sini jumlahnya juga bervariasi hingga maksimum Rp 100,000. Semoga berjaya semua.
  • Langkah - 5: Untuk denyut nadi dan mata tambahan, anda boleh menjalankan pelbagai misi untuk mendapatkan sejumlah mata yang juga dapat ditukar dengan denyutan. Periksa ketuk Mission Reward untuk menyelesaikan misi harian yang boleh anda lakukan.
  • Langkah - 6: Untuk menebus kredit, anda hanya perlu pergi ke menu Kstore . Masukkan nombor telefon yang akan ditambah, dan nominal yang akan ditebus bermula dari IDR 25,000, IDR 50,000 dan IDR 100,000. Tunggu proses memasukkan kredit ke nombor anda ya!

  Cara Menebus PUBG Mudah Alih Tunai Tidak Dikenal (UC) melalui Kredit Telefon

  Sama seperti permainan pembelian dalam apl lain, PUBG Mobile mempunyai beberapa nominal yang dapat anda beli dalam permainan.

  Untuk mendapatkannya, anda juga boleh menggunakan kredit telefon untuk menukar Wang Tunai Tidak Diketahui.

  Lalu bagaimana ia dilakukan? Mari lihat langkah-langkah lengkap di bawah kawan-kawan.

  • Kali pertama, pergi ke halaman Pembelian pada menu utama permainan PUBG Mobile.
  • Kemudian pilih nominal yang akan dibeli, maka anda akan pergi ke halaman pembayaran dengan menggunakan Google Play Store .
  • Pilih kaedah pembayaran menggunakan kredit telefon bimbit. Sekiranya tidak, anda boleh mengikuti langkah-langkah di pautan berikut.
  • Ketik beli untuk meneruskan urus niaga. Kredit anda akan ditolak dan Wang Tunai Tidak Dikenal secara automatik akan dimasukkan ke dalam akaun PUBG Mobile yang anda ada.

  Betul senang kan? Dengan membaca berita, anda boleh mendapatkan kredit secara percuma dan menukarnya dengan wang tunai PUBG Mobile secara percuma.

  Semoga berjaya dan semoga berjaya!

  Baca juga artikel mengenai PUBG Mobile atau artikel menarik lain dari Satria Aji Purwoko .

  Muat turun PUBG Mobile Terkini di sini: PUBG Mobile (BattleUn PlayerUnknown's Battlegrounds)

  Permainan Menembak Tencent Mobile International Ltd. MUAT TURUN

  Artikel Berkaitan