20 Permainan Android FPS Terbaik secara percuma Julai 2017

Bukan hanya di PC, kini terdapat banyak permainan Android yang hebat dengan genre FPS. Berikut adalah 20 permainan Android FPS terbaik tahun 2017.

Pemain permainan sejati seperti anda pasti tahu permainan FPS bukan ? Yap, permainan dengan genre First Person Shooter atau first-person shooter adalah kegemaran pemain dari seluruh dunia.

Permainan terkenal seperti Counter Strike , Call of Duty , atau Point Blank membawa genre ini. Tetapi tidak hanya pada PC, kini terdapat banyak permainan Android yang hebat dengan genre FPS. Ini adalah Permainan Android FPS Terbaik 2017 .

BACA JUGA
 • 10 Permainan Memancing Ikan Android Paling Menyeronokkan | Terkini 2018!
 • 5 Permainan Bola Sepak Android Percuma Terbaik 2016

Permainan Android FPS Terbaik 2017

Di Google Play Store , terdapat banyak pilihan permainan terbaik dari pelbagai genre, termasuk FPS. Nah, kali ini Jaka telah memilih permainan FPS Android terbaik yang boleh anda muat turun secara percuma, selamat, dan cepat di JalanTikus. Inilah senarai:

1. Sniper Fury

Sniper Fury adalah salah satu permainan FPS yang dibuat oleh Gameloft. Dalam permainan ini, anda berperanan sebagai askar yang tugasnya adalah untuk menyelesaikan lawan. Seperti tajuknya, Sniper, di sini anda akan menggunakan lebih banyak senjata sniper.

Muat turun permainan di sini: Sniper Fury

2. Pasukan Peluru

Seterusnya adalah Bullet Force . Permainan FPS ini dibuat oleh Lucas Wilde . Dalam permainan ini, anda boleh menggunakan lebih daripada 20 senjata yang berbeza dengan 30 kulit. Uniknya, permainan Bullet Force boleh dimainkan secara dalam talian atau luar talian.

Muat turun permainan di sini: Bullet Force

3. Point Blank Mudah Alih

Berjaya dengan versi PC, Zepetto mengeluarkan semula versi mudah alih permainan Point Blank. Dinamakan Point Blank Mobile , permainan ini menawarkan permainan yang serupa dengan versi desktopnya.

Anda boleh bertarung dalam masa nyata dengan yang lain melalui permainan PVP (1vs1, 2vs2, 4vs4), Kempen dan Survival / Cabaran.

Muat turun permainan di sini: Point Blank Mobile

4. Sniper 3D Assassin Gun Shooter

Permainan Android FPS seterusnya adalah Sniper 3D Assassin Gun Shooter . Permainan yang dibuat oleh Fun Games For Free menampilkan grafik terbaik dengan permainan yang sesuai untuk anda yang mempunyai semangat penembak tepat. Terdapat beratus-ratus misi dengan pelbagai senjata yang boleh anda cuba di sini.

Pautan Muat Turun: Sniper 3D Assassin Gun Shooter

Arcade Games Permainan Seronok DOWNLOAD Percuma

5. Teguran Moden Dalam Talian

Seterusnya adalah Modern Strike Online . Di sini anda akan bertindak sebagai penghalau pengganas. Salah satu permainan FPS Online terbaik menawarkan grafik yang cukup bagus. Terdapat 6 mod permainan dengan 100 peta yang berbeza. Di samping itu terdapat 30 jenis senjata yang boleh digunakan.

Muat turun permainan di sini: Modern Strike Online

6. Tempur Moden 5: Pemadaman

Permainan Android FPS yang dibuat oleh Gameloft ini menawarkan grafik yang keren, dan permainan yang menarik dan tegang. Tidak hairanlah bahawa permainan Android FPS yang satu ini sangat popular. Even Modern Combat 5: Blackout adalah permainan kelima dari siri permainan Modern Combat Gameloft.

Rasakan kegembiraan Modern Combat 5: Blackout pada Android anda sekarang. Muat turun permainan Android FPS terbaik di bawah.

Pautan Muat Turun: Tempur Moden 5: Pemadaman

Permainan Menembak Gameloft DOWNLOAD

7. TIDAK DIBENARKAN

Dalam permainan UNKILLED , anda akan menjadi Zombie Hunter yang terbaik dan terkuat. Permainan Android FPS ini menghadirkan musuh zombie yang lebih besar, lebih besar, dan lebih jahat. Selain itu, ada juga sistem menembak autofire yang membuat anda lebih fokus pada misi. Rasakan keseronokan permainan FPS Android yang TIDAK DIBUNUH!

Pautan Muat Turun: TIDAK DIBUNUH

Permainan Menembak Permainan MADFINGER DOWNLOAD

8. Kesan Mati

Cabar keberanian anda untuk menghadapi zombi yang dahagakan darah yang bersedia menikam anda dalam permainan Dead Effect . Permainan Android FPS dengan kualiti grafik yang hebat dan banyak pilihan senjata ini, anda mesti memuat turun dan mencubanya sendiri di telefon Android anda.

Pautan Muat Turun: Kesan Mati

Menembak Permainan BulkyPix DOWNLOAD

9. Pemburu Liar 3D

Setelah menghapuskan musuh dalam bentuk tentera dan pasukan zombie dalam permainan Android FPS di atas, anda boleh berehat sebentar dengan permainan ini. Dalam permainan Android FPS berjudul Wild Hunter 3D , anda harus memburu binatang liar di padang gurun dan padang pasir yang luas. Anda mesti dapat membidik dengan tenang tetapi dengan tangkas. Dalam permainan ini, anda hanya dapat bertemu dengan haiwan terbesar dan paling berbahaya di dunia. Nikmati kegembiraan menjadi pemburu dan menyelesaikan 200 misi dalam permainan Wild Hunter 3D yang boleh anda muat turun di bawah.

Pautan Muat Turun: Wild Hunter 3D

Permainan Menembak Itali Permainan DOWNLOAD

10. Tindakan Krisis

Crisis Action menawarkan grafik khas dengan gaya anime yang halus dan sejuk. Terdapat juga banyak pilihan senjata dan mereka pasti tidak akan membuat anda bosan. Bermula dari senapang, senapang, sniper, dan bahkan gattling gun tersedia dalam permainan Android FPS ini. Permainan yang dibuat oleh Hero Games ini boleh menjadi pilihan tepat bagi anda yang gemar FPS. Cuba keseronokan Crisis Action dengan memuat turun permainan di bawah.

Pautan Muat Turun: Tindakan Krisis

Permainan Menembak permainan wira DOWNLOAD

11. Komando Garis Depan Moden

Tarik nafas dalam-dalam dan bersiaplah untuk menarik pelatuk untuk menembak musuh anda! Modern Commando Frontline adalah permainan FPS Android 2016 terbaik yang dikemas dalam permainan perang. Hadapi musuh dengan senjata Ak-47 , sniper , senapang , senapang mini , bazooka , dan lain-lain.

Pautan Muat Turun: Garis Depan Komando Moden

Permainan Menembak Permainan Pintar DOWNLOAD Percuma

12. Blitz Brigade - Keseronokan FPS dalam talian

Selain Modern Combat, Gameloft mempunyai permainan Android FPS yang tidak kalah menarik dan menyeronokkan. Blitz Brigade - Keseronokan FPS dalam talian menawarkan permainan yang lebih berwarna. Anda boleh memilih 12 watak unik dan lebih daripada 100 senjata yang boleh anda gunakan.

Pautan Muat Turun: Blitz Brigade - Keseronokan FPS dalam talian

Permainan Menembak Gameloft DOWNLOAD

13. Bayangan Neon

Sekiranya anda melihat grafiknya, mungkin untuk seketika anda tidak akan kagum. Kerana Neon Shadow menawarkan grafik klasik, tetapi keren. Namun, jika anda sudah memainkannya, anda akan menyedari bahawa permainan ini pantas dan mempunyai permainan yang menarik. Sekiranya anda tidak sabar untuk merasakan keseronokan permainan Neon Shadow , cepat dan muat turun!

Pautan muat turun: Neon Shadow

Permainan Menembak Bulan Sabit DOWNLOAD Permainan

14. Bunuh Shot Bravo

Kill Shot Bravo adalah permainan yang dibuat oleh Hothead Games yang menawarkan aksi yang menakjubkan. Dengan grafik yang lancar, dan kesan visual tembakan dan letupan yang hebat, permainan ini adalah suatu keharusan untuk anda cuba.

Pautan Muat Turun: Kill Shot Bravo

Permainan Menembak Hothead Games DOWNLOAD

15. Zombie Frontier 3

Selain Modern Combat, siri permainan Android FPS juga tidak kalah menarik kerana sudah sampai ke siri ketiga. Zombie Frontier 3 menawarkan grafik yang lebih halus, serta permainan yang lebih menyeramkan dan mendebarkan. Di sini anda harus melawan tentera zombie yang haus darah.

Pautan Muat Turun: Zombie Frontier 3

Permainan Menembak FT Games DOWNLOAD

16. Hellgate: London FPS

Hellgate: London FPS adalah satu permainan FPS dibuat dalam HandbitSoft Inc . Dalam permainan ini, anda dikehendaki membunuh pelbagai syaitan yang ada di hadapan anda. Jangan lupa untuk menaik taraf senjata anda supaya anda dapat membunuhnya dengan mudah.

Pautan Muat Turun: Hellgate: London FPS

17. Tembakan Akhir

Netmarble Games nampaknya tidak ketinggalan membuat permainan FPS terbaik di Android. Dinamakan Final Shot , permainan ini mempunyai grafik dan permainan terbaik yang cukup menarik. Di samping itu, permainan ini juga boleh dimainkan dengan rakan anda dalam talian.

Pautan Muat Turun: Tembakan Akhir

18. Bumi Mati: Penembak FPS Sci-fi

Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter adalah permainan Android FPS yang dibuat oleh ThunderBull Entertainment . Permainan ini mengisahkan tentang manusia yang memberontak terhadap robot yang ingin memerintah bumi. Pemain diminta untuk membasmi semua robot menggunakan pelbagai senjata yang telah disediakan.

Pautan Muat Turun: Bumi Mati: Penembak FPS Sci-fi

19. NOVA 3: Edisi Kebebasan

Gameloft tanpa henti membuat permainan FPS dengan grafik dan permainan hebat yang disukai oleh banyak pemain. Permainan Android FPS Gameloft kali ini adalah NOVA 3: Freedom Edition . Walaupun sudah lama dilancarkan, permainan ini tetap menjadi kegemaran maniak permainan FPS di Android. Permainan ini menceritakan kisah kepulangan manusia ke bumi setelah beberapa tahun mengasingkan diri di planet lain.

Pautan Muat Turun: NOVA 3: Edisi Kebebasan

20. Pesta Peluru CS 2: GO STRIKE

Bagi anda penggemar Counter Strike di PC, anda pasti akan menyukai permainan yang dibuat oleh Bunbo Games ini . Dinamakan Bullet Party CS 2: GO STRIKE permainan ini menawarkan permainan dan peta Counter Strike. Anda juga boleh menggunakan pelbagai senjata unik ketika bertempur di sini. Anda boleh bertarung dengan BOT atau dengan pemain lain dalam talian.

Pautan Muat turun: Pesta Peluru CS 2: GO STRIKE

Itulah Permainan FPS Android Terbaik 2017 . Di antara permainan Android FPS berikut, yang manakah kegemaran anda? Sekiranya anda mempunyai cadangan permainan FPS lain, bagikan di ruangan komen.

Sekiranya anda mencari permainan dengan tema lain, anda dapat melihat di bawah:

 • Permainan Futsal Android
 • Permainan Bola Sepak Android
 • Permainan Android badminton
 • Permainan Bola Tampar Android
 • Permainan Memancing Ikan Android
 • Permainan Berjalan Tanpa Henti Android
 • Permainan Perlumbaan Motosikal Android
 • Permainan Sniper Android
 • Permainan Android FPS

Artikel Berkaitan