10 Permainan Penembak Terbaik yang Boleh Anda Mainkan di Telefon Pintar Android anda

Suka bermain permainan penembak? Cubalah 10 permainan penembak terbaik di JalanTikus. Dijamin menarik!

Pada kesempatan ini kita akan membincangkan mengenai permainan. Lebih tepat lagi permainan menembak yang menyeronokkan. Terdapat banyak permainan menembak yang dapat dimainkan untuk Android . Tetapi, tidak semuanya menarik.

Nah, kali ini Jaka ingin memberi anda senarai permainan penembak terbaik untuk anda mainkan minggu ini. Ingin tahu tentang sebarang permainan? Ayuh, lihat ulasan di bawah.

BACA JUGA
  • Mesti tengok! Ini adalah 7 Anime Bertema RPG Terbaik Hari Ini
  • 10 Permainan RPG Terbaik di Android yang Harus Anda Cuba
  • Mobile Legends: Bang bang, DotA Games Untuk Android HP RAM Di bawah 1 GB

10 Permainan Penembak Terbaik yang Boleh Anda Mainkan di Telefon Pintar Android anda

1. Sniper 3D Assassin: Tembak untuk Membunuh

Sumber foto: Foto: play.google.com

Sniper 3D Assassin adalah permainan penembak yang boleh dimainkan sendiri. Pada prinsipnya, permainan ini mirip dengan permainan pemburu rusa, hanya sasarannya adalah penjenayah atau pengganas. Dalam permainan ini kita akan diberikan senjata yang dapat kita pilih dan tingkatkan mengikut keperluan. Walaupun sebahagian besar senjata yang ditawarkan dibayar , permainan ini masih menawarkan senjata percuma yang dapat kita tingkatkan hingga selesai.

2. Jelas Visi 3: Penembak Sniper

Sumber foto: Foto: play.google.com

Sama seperti permainan Sniper 3D, permainan ini juga merupakan permainan penembak untuk membunuh musuh menggunakan senjata penembak tepat . Perbezaannya adalah grafik yang disediakan dalam permainan ini sangat minimalis , sesuai untuk peranti Android yang tidak mempunyai spesifikasi tinggi. Karakter dalam permainan juga tidak terlalu menonjol. Misi yang diberikan agak unik dan senjata juga masih sederhana, tetapi masih dapat disesuaikan dengan keperluan.

3. Kelab Gun 3

Sumber foto: Foto: play.google.com

Game Gun Club 3 menyediakan pelbagai senjata moden yang dapat dikumpulkan, ditingkatkan, dan kemudian digunakan sesuai keperluan. Terdapat pelbagai jenis senjata seperti senapang sniper Beretta M9 hingga AWP yang boleh kita dapatkan di sini. Dalam permainan ini tidak menonjolkan permainan seperti permainan penembak pada umumnya. Permainan ini lebih seperti simulasi menembak yang memfokuskan pada jarak dan ketepatan menembak.

Terdapat banyak misi dan senario yang boleh kita mainkan. Maka dijamin Gun Club 3 akan memberikan pengalaman bermain permainan yang menyenangkan.

4. Pemburu Rusa 2017

Sumber foto: Foto: play.google.com

Deer Hunter 2017 adalah permainan penembak yang memberi tumpuan kepada misi memburu. Dalam permainan ini kita akan bertindak sebagai pemburu yang mesti menyelesaikan misi dan mengumpulkan binatang yang diburu. Hasil permainan, kepantasan, dan ketepatan akan menambah poin bonus yang dapat kita kumpulkan untuk membeli dan memperbaiki peralatan memburu.

Terdapat juga misi lain selain memburu yang boleh kita mainkan. Oleh itu, bermain permainan Deer Hunter 2017 tidak akan membosankan kita dengan aliran permainan yang monoton.

5. Pixel Gun 3D

Sumber foto: Foto: play.google.com

Bagi anda peminat Minecraft , pastinya tidak asing lagi dengan penampilan permainan 3D Pixel Gun . Dalam permainan ini, paparan grafik dan semua objek seperti watak, hantu, zombi, Skeleton, dan lain-lain dirancang sedemikian rupa seperti Minecraft.

Perbezaan antara permainan ini dan Minecraft adalah dalam aliran permainan . Dalam Pixel Gun 3D, tujuannya adalah untuk membunuh semua raksasa sebanyak mungkin.

LIHAT ARTIKEL

6. NOVA 3: Edisi Kebebasan

Sumber foto: Foto: play.google.com

Untuk peminat sci-fi berasaskan aksi, jangan ketinggalan permainan yang satu ini. Permainan yang membawa aksi tegang , senjata futuristik moden, dan kekuatan unik, menjamin semua kegembiraan permainan ini layak disandingkan dengan permainan PC yang biasanya dibuat untuk permainan konsol dengan layar besar . Namun, jangan risau, permainan ini sangat sesuai untuk dimainkan pada peranti mudah alih.

7. Kesan Mati

Sumber foto: Foto: play.google.com

Bagaimana rasanya apabila anda bangun sendirian dalam kapal angkasa yang gelap dan kesepian, sama sekali tidak ada kawan, kemudian tiba-tiba zombie liar mengejar anda? Inilah yang akan anda perolehi semasa bermain Dead Effect . Pada dasarnya, permainan ini mengambil latar seperti filem Alien, tetapi makhluk asing di sini diganti dengan zombie.

Jangan risau tentang kesukaran permainan ini. Kita dapat mengisi semula hidup kita dengan berdiri di dalam kumpulan perubatan yang telah disediakan sehingga aliran permainan yang menarik dapat diteruskan sehingga selesai.

8. Medan Pertempuran

Sumber foto: Foto: play.google.com

Fields of Battle adalah permainan yang sesuai dimainkan jika anda tidak menyukai permainan penembak yang berbau mengerikan dan penuh dengan darah. Permainan ini direka supaya pemain dari semua peringkat umur dapat memainkannya . Caranya adalah dengan mengganti senjata menggunakan paintball. Peluru diganti dengan bola cat, dan darah juga menggunakan cat , jadi permainan ini kelihatan unik.

Walaupun begitu, jangan berfikir bahawa permainan ini sangat mudah untuk dimainkan. Untuk memenangi permainan ini, ia bergantung kepada seberapa tepat strategi jarak jauh dan strategi pasukan yang mantap.

9. Overkill: Kelangsungan hidup

Sumber foto: Foto: play.google.com

Permainan ini sangat sesuai untuk dimainkan jika anda suka kesederhanaan dan kemudahan dalam aliran permainan . Semasa bermain, kita hanya perlu fokus pada senapang atau senjata, menjaga wataknya siap ketika kepala musuh keluar bersembunyi untuk bersiap untuk melepaskan tembakan. Sejujurnya, permainan ini lebih menyerupai permainan arked klasik, tetapi masih mencabar untuk dimainkan ketika ini.

10. Blitz Briged

Sumber foto: Foto: play.google.com

Blitz Brigade adalah permainan berasaskan FPS yang menyeronokkan yang boleh dimainkan oleh banyak orang dalam talian. Pemain boleh menyertai pertandingan dengan maksimum 6 orang , bergantung pada peta.

Terdapat sejumlah 5 watak yang dapat kita buka kunci dan ada banyak senjata yang dapat dibeli dan diperoleh ketika memenangi permainan atau menyelesaikan misi tertentu.

Itulah senarai 10 permainan penembak terbaik yang boleh anda mainkan minggu ini. Mana yang menjadi kegemaran anda? Sekiranya anda mempunyai senarai permainan kegemaran lain, sila kongsikan melalui ruangan komen di bawah. Semoga bermanfaat.

Artikel Berkaitan