Cara Melangkau Iklan di YouTube Android Secara Automatik Tanpa Root

Kadang kala pengiklanan di YouTube sangat menjengkelkan. Muncul di awal, memaksa kita untuk menonton dan harus menunggu beberapa saat sebelum iklan dapat dilangkau. Di sini Jaka memberi petua mengenai cara melangkau iklan di YouTube Android secara automatik tanpa root.

Selama bertahun-tahun, iklan YouTube semakin terintegrasi dengan video itu sendiri. Penyekat Iklan Biasa tidak lagi dapat menyekat iklan tanpa menyekat video utama. Sejauh ini, satu-satunya cara untuk menyingkirkan iklan di YouTube adalah dengan melanggan Muzik Google Play dan YouTube Red , atau dengan memasang Xposed Framework melalui proses yang rumit.

Adanya iklan di YouTube adalah wajar, memandangkan kita dapat mengakses pelbagai video di YouTube secara percuma. Namun, kadang-kadang iklan di YouTube sangat menjengkelkan. Muncul di awal, memaksa kita untuk menonton dan harus menunggu beberapa saat sebelum iklan dapat dilangkau. Betul-betul kesal kan? Melaporkan dari Wonderhowto, di sini Jaka memberikan petua bagaimana melangkau iklan di YouTube secara automatik tanpa root.

BACA JUGA
  • Shhh, Inilah Kata Kunci yang Diharamkan di YouTube!
  • Jana Wang Dari YouTube Dengan 5 Jenis Video Ini!
  • 5 Trik Rahsia YouTube yang Mungkin Anda Tidak Tahu

Cara Melangkau Iklan di YouTube Android

Muat turun dan pasang aplikasi Cygery AdSkip

Jadi ceritanya, seorang pembangun bernama Erwin Goslawski nampaknya berjaya membuat aplikasi Android sederhana yang dapat mengesan kapan iklan YouTube muncul. Tanpa root, tidak ada tetapan proksi, dan VPN. Adakah Cygery AdSkip yang kemudian secara automatik mematikan kelantangan dan menyebarkan iklan dengan cepat. Berminat? Inilah cara memasangnya:

Oleh kerana pembangun aplikasi meminta untuk tidak menyebarkan aplikasi Cygery AdSkip secara meluas , jadi anda boleh memuat turunnya secara langsung dari sumbernya, iaitu di forum XDA. Segera, anda memuat turun APK Cygery AdSkip dan memasang. Untuk cara yang selamat untuk memasang APK Android, anda boleh membaca artikel berikut; Cara Pasang APK dari PC ke Android dan Memastikan Malware Percuma .

Cara menggunakan Cygery AdSkip

Setelah anda memasang dan membuka aplikasi, langkah seterusnya adalah mengaktifkan perkhidmatan kebolehaksesan. Cukup tekan "OK" pada mesej yang muncul, anda akan dibawa ke tetapan kebolehaksesan. Kemudian pilih " Cygery AdSkip Service " dan aktifkan.

Kembali ke aplikasi Cygery AdSkip untuk menyelesaikan persediaan. Langkah terakhir adalah anda boleh mempertimbangkan untuk mematikan " Bisukan audio semasa iklan ". Jadi, ketika proses melalui iklan lebih lancar. Jaka telah mencuba dan membandingkan pengalaman yang diperoleh. Aplikasi Cygery AdSkip, dapat berfungsi sebagaimana mestinya. Pengalaman YouTube lebih menyeronokkan, kerana tidak terganggu oleh iklan video yang juga membuat kuota yang berlebihan.

Oleh itu, bagi anda yang sangat suka streaming video di aplikasi YouTube YouTube, anda mesti cuba memasang aplikasi ini. Apa pendapat anda, adakah anda mempunyai cadangan yang lebih baik? Sematkan komen anda.

Artikel Berkaitan