Muat turun Alight Motion Pro MOD APK 3.3.4 | Tanda Air Percuma & Tiada!

(Kemas kini terkini) Muat turun Alight Motion Pro APK 2020 terbaru & tanpa tanda air untuk membuat video terbaik dengan semua ciri terbuka!

Adakah anda suka membuat video animasi? Oleh kerana anda tidak mempunyai komputer, jadi anda ingin mengedit video di telefon bimbit Android anda?

Membuat video animasi benar-benar ada di telefon bimbit anda menggunakan aplikasi. Salah satu yang terbaik ialah Alight Motion .

Malangnya, banyak batasan dalam versi percuma seperti penampilan tanda air dan ciri-cirinya tidak terbuka sama sekali.

Bukan Jaka jika anda tidak dapat memberikan penyelesaian. Kali ini, Jaka akan memberi anda pautan muat turun untuk Alight Motion Pro APK 2020 !

 • Muat turun MOD APK Alight Motion Pro Terbaru 3.3.4
 • Alight Motion Pro MOD APK 2020

  Pada dasarnya, Alight Motion adalah aplikasi penyuntingan video yang digunakan untuk membuat reka bentuk gerakan dengan cepat dan mudah.

  Aplikasi ini boleh dijalankan melalui telefon pintar atau tablet. Anda juga dapat menyesuaikan warna, menambahkan gambar dan audio, dan mengeksport projek ke MP4 atau GIF.

  Kemudian, akan ada nama lain yang dipanggil Alight Motion Pro. Di sini, anda akan mendapat banyak ciri yang tidak akan terdapat dalam versi percuma. Tidak hairanlah ramai yang mencari pautan muat turun Alight Motion Pro.

  Untuk maklumat lebih lanjut bersama pautan muat turun, anda boleh membaca ulasan di bawah terlebih dahulu. Dengar ya!

  Ciri Alight Motion Pro

  Sebagai aplikasi penyuntingan video, terdapat begitu banyak fitur yang dapat anda gunakan di Alight Motion Pro. Nanti ciri-ciri ini juga boleh didapati di Alight Motion Pro APK terbaru yang Jaka telah berikan pautan di bawah. Inilah senarai!

  1. Animasi Kerangka Utama

  Alight Motion Pro mempunyai banyak ciri canggih yang boleh anda gunakan untuk memberikan kesan video yang indah. Salah satu yang paling menonjol adalah animasi bingkai utama . Dengan ini, anda boleh menjadikan objek statik lebih kelihatan.

  Bukan hanya itu, anda juga dapat menyesuaikan penampilan objek dan membuatnya bergerak di orbit dengan menggabungkan kerangka utama dan garis masa. Ini hanya boleh didapati jika anda memuat turun APK Alight Motion Pro terkini.

  Sudah tentu, ciri ini hanya dapat dilakukan oleh orang yang berpengalaman. Sekiranya tidak dapat, anda boleh meminta pertolongan daripada seseorang yang lebih pakar.

  2. Puluhan Kesan Mengesankan

  Aplikasi ini mempunyai puluhan kesan berbeza yang boleh anda pilih mengikut selera dan keperluan anda. Lebih-lebih lagi, selalu ada kemas kini kesan terkini.

  Kesan dalam aplikasi itu sendiri terbahagi kepada beberapa tema, seperti teks, gambar, warna dan cahaya, kabur, dan sebagainya.

  Oleh itu, anda akan mudah mendapatkan kesan kegemaran yang ingin anda gunakan pada video.

  3. Menaip Teks dengan Fon Kegemaran

  Terdapat begitu banyak fon yang boleh anda pilih dalam aplikasi ini. Tidak cukup di sana, anda juga boleh mengimport fon kegemaran anda yang tidak ada dalam aplikasi.

  Cara menambahkan sari kata pada video juga sangat mudah. Anda cukup tekan butang tambah (+) di sudut kanan bawah dan pilih Teks. Fungsi ini juga akan memberi anda perhatian semasa anda memuat turun aplikasi APK Alight Motion Pro terbaru nanti.

  Pilih Lihat Semua Fon untuk membuka senarai fon yang segera tersedia dan dapat digunakan. Pilih menu Import Font jika fon yang anda inginkan tidak tersedia.

  4. Eksport Fail ke Pelbagai Format

  Salah satu kelebihan aplikasi Alight Motion ialah anda dapat mengeksport karya anda ke pelbagai format .

  Anda boleh menjadikannya sebagai format video MP4, menjadikannya GIF, fail PNG, dan banyak lagi.

  Perlu diperhatikan semasa membuat projek, anda boleh memilih untuk membuat video dengan resolusi tinggi . Semakin tinggi resolusi yang anda pilih, semakin besar fail yang akan anda eksport.

  5. Tutorial terperinci

  Seperti kebanyakan aplikasi penyuntingan video, Alight Motion mempunyai banyak ciri yang mungkin membingungkan bagi seorang pemula.

  Oleh itu, aplikasi ini mempunyai ciri Tutorial yang sangat lengkap. Di sana, anda boleh belajar secara terperinci mengenai ciri-ciri yang ada.

  Untuk dapat mengaksesnya, pilih tab Tutorial. Sekiranya tidak mencukupi, anda boleh pergi ke laman web rasmi atau berhenti di saluran YouTube.

  6. Ciri-ciri Lain

  Terlepas dari apa yang disebutkan oleh Jaka di atas, masih terdapat banyak ciri lain yang boleh anda gunakan seperti Penyesuaian Warna, Kesan Visual, Video Campuran, Grafik Vektor, dan sebagainya.

  Salah satu yang boleh didapati dari APK MOD Alight Motion Pro terkini ialah kehilangan tanda air. Sudah tentu ciri ini penting bagi anda yang tidak selesa dengan adanya tanda air.

  Baiklah, semua ciri ini akan memaksimumkan video yang anda buat menggunakan aplikasi ini. Video anda akan lebih menarik dan terkini. Mantul, bukan?

  Muat turun MOD APK Alight Motion Pro Terbaru 3.3.4

  Setelah Jaka menerangkan ciri-ciri yang dimiliki oleh Alight Motion, sudah tentu anda mahu memuat turun aplikasinya dengan segera, bukan?

  Tenang, Jaka telah menyediakan pautan muat turun untuk Alight Motion Pro APK 3.3.4 di bawah. Dijamin percuma dan tidak ada tanda air, jadi video anda boleh menjadi sangat bagus!

  PerincianAlight Motion Pro MOD APK 3.3.4
  Pemaju Alight Creative, Inc.
  OS minimum Android 6.0 ke atas
  Saiz 28MB
  Muat turunnya 1,000,000+

  Muat turun Alight Motion Pro MOD APK Tiada Tanda Air di sini:

  >>> Alight Motion Pro MOD APK 3.3.4 <<<

  Sekiranya diringkaskan, aplikasi Alight Motion Pro MOD APK adalah aplikasi mudah alih yang akan membantu pengguna membuat video pendek dengan kesan profesional.

  Dengan pelbagai ciri yang ditawarkan, anda boleh membuat karya terbaik dengan bebas hanya melalui telefon pintar. Adakah terdapat aplikasi lain yang anda mahukan? Tulis di ruangan komen, ya!

  Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Fanandi Prima Ratriansyah .

  Artikel Berkaitan