5 Permainan Android dengan Grafik Super Keren yang Anda Perlu Tunggu

Pada masa ini, telefon pintar telah menyesuaikan Unreal Engine 4 untuk grafik permainan. Ingin tahu grafik apa? Berikut adalah 5 permainan dengan Unreal Engine 4 yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Cek hanya di JalanTikus!

Android pada masa ini mempunyai spesifikasi yang tinggi, bahkan hampir sama dengan komputer. Sebagai contoh, berita terkini mengatakan bahawa Android akan mempunyai 8 GB RAM . Walaupun tidak semua komputer pada masa ini menggunakan RAM sebanyak itu.

Ini nampaknya juga mempengaruhi pengalaman bermain permainan melalui Android. Dengan spesifikasi yang tinggi, Android kini dapat menjalankan mesin permainan yang dipanggil Unreal Engine 4 .

BACA JUGA
  • 15 Permainan Strategi Android Terbaik pada tahun 2019, Boleh Bermain Dalam Talian & Luar Talian!

Berikut adalah 5 Permainan Android yang dikuasakan oleh Unreal Engine 4

Dengan menyesuaikan Unreal Engine 4, pada masa ini grafik permainan yang dipaparkan di Android akan kelihatan lebih nyata. Baik, ingin tahu apa grafiknya? Berikut adalah 5 permainan dengan Unreal Engine 4 yang akan dilancarkan.

LIHAT ARTIKEL

1. Icarus-M

Sumber gambar: Foto: Steparu

Yang pertama ialah Icarus-M . Adalah permainan yang dibuat oleh WeMade Entertainment . Kelak permainan ini akan membawa MMORPG sebagai genrenya. Seperti yang anda lihat dalam video di atas, permainan ini akan menawarkan grafik yang bagus. Malangnya, masa pelepasan masih belum jelas.

2. Bilah 2

Sumber gambar: Foto: Rendermax Raw

Yang kedua ialah Blade 2 . Adakah permainan yang dibuat oleh Action Square , nanti permainan ini akan membawa aksi sebagai genre. Khabar angin mengenai permainan ini sendiri sibuk sejak pertengahan 2016 semalam. Tetapi sehingga kini masa pelepasan rasmi masih belum jelas.

3. Tidak berkesudahan Tuhan

Sumber foto: Foto: MMO

Yang ketiga adalah Tuhan yang tidak berkesudahan . Adalah permainan yang dibuat oleh NetEase . Kelak permainan ini akan membawa MMORPG sebagai genrenya. Dengan tema mengenai dewa mitologi, permainan ini akan memberikan pilihan watak kepada pemain. Tetapi sayangnya, seperti permainan di atas, masa pelepasan permainan ini masih belum jelas.

4. Keturunan 2 Revolusi

Sumber gambar: Foto: Steparu

Seterusnya ialah Lineage 2 Revolution . Adakah permainan yang dibuat oleh Netmarble , permainan ini akan membawa MMORPG sebagai genre. Adakah sebagai pengganti permainan pertama yang digolongkan sebagai berjaya. Masa pelepasan permainan ini dijangka pada awal tahun 2017 .

5. ArcheAge Bermula

Sumber foto: Foto: Laci Bawah

Akhirnya, ada ArcheAge Begins . Merupakan permainan yang dibuat oleh Gamevil , nanti permainan ini akan membawa MMORPG sebagai genrenya. Berita baiknya ialah permainan ini telah dikeluarkan. Sekiranya anda ingin memainkannya, anda perlu melayari laman web berikut.

Main Arceage Begin di Android sekarang

Nah, itu hanya artikel Jaka mengenai 5 permainan Android dengan grafik sebenar . Apa pendapat kamu? Apakah nombor paling keren? Tinggalkan pendapat anda di ruangan komen!

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau tulisan menarik lain dari Putra Andalas.

Sepanduk: Permainan WL

Artikel Berkaitan