10+ Permainan Android Yang Pasti Membuat Anda Ketagih

Koleksi permainan Android terbaik ini dapat menjadi rujukan anda untuk menambah pengalaman permainan. Jadi, jangan teragak-agak untuk membacanya.

Bagi anda penggemar permainan sejati, kali ini Jaka ingin memberi anda kejutan. Yup, kali ini Jaka mengembalikan senarai permainan Android yang membuat anda ketagih.

Ketagih? Tenang, bermain permainan juga dapat menjadikan anda lebih pintar. Bukan dengan bermain permainan, anda pasti bodoh dan bodoh. Tetapi, ingat, anda juga harus mengimbangkannya dengan pembelajaran biasa. Jadi, bermain permainan dengan tekun, belajar dengan kerap, ibadah tidak boleh dilupakan. Jadi, teruskan, permainan Android adalah menyeronokkan dan terbaik, yang dapat membuat anda terkumpul dalam memainkannya.

BACA JUGA
  • 15+ Permainan Android Percuma dan Paling Menyeronokkan April 2016

10+ Permainan Android Yang Pasti Membuat Anda Ketagih

1. Mudah alih

** S t Mobile ** adalah permainan MMORPG terhangat yang dibuat di Vietnam yang telah dilancarkan secara rasmi untuk pengguna Android. Dalam permainan Android yang menarik ini, sistem bela diri sebagai dewa perang akan menyelimuti anda dengan pengertian sengit yang belum pernah ditemui dalam pengalaman permainan anda.

Muat turun permainan Android terbaik, S t Mobile di JalanTikus:

GAMOTA MUAT TURUN Permainan RPG

2. Liga Bola Sepak Dunia

Suka bermain bola? Sudah tiba masanya anda beralih ke World Soccer League . Permainan dengan genre sukan ini menimbulkan sensasi yang sangat NYATA, yang terbahagi kepada 60 pasukan kebangsaan, 60 kelab, dan sejumlah 2000 pemain. Jadi siapa yang bersedia menggelecek dan mencipta gol hebat?

Muat turun permainan Android terbaik, Liga Bola Sepak Dunia di JalanTikus:

Permainan Sukan Mobirix MUAT TURUN

3. City Racing 3D

Ingin menambahkan pengalaman untuk menjadi raja perlumbaan jalanan? City Racing 3D mempersembahkan persaingan yang sangat nyata. Kesan melayang yang melayang akan memacu adrenalin anda untuk menang dan menjadi juara dalam perlumbaan dalam permainan Android yang menarik ini. Anda boleh menaik taraf pelbagai Kereta Super dan mengoptimumkannya mengikut kehendak anda.

Muat turun permainan Android terbaik, City Racing 3D di JalanTikus:

Permainan Balapan 3D Permainan DOWNLOAD

4. slither.io

BERHATI-HATI! Jangan sekali-kali membanting telefon pintar Android kegemaran anda semasa bermain permainan ini. Kerana, slither.io sangat pantas ketika dimainkan. Diperlukan kesabaran ekstra agar ular anda bertambah besar dengan memakan makanan dan tidak menyentuh ular lain sehingga ular anda tidak meledak! Berani mencuba?

Muat turun permainan Android terbaik, slither.io di JalanTikus:

Thorntree Studios Arcade Games DOWNLOAD

5. Versus Run

Mari rasakan keseronokan berlari dengan Versus Run . Permainan Android ini akan membuat anda teruja setengah mati ketika anda cuba untuk tidak terperangkap di labirin yang jubinnya suka bergerak. Permainan arked ini bertujuan untuk membuka seberapa banyak watak yang anda boleh. Awak boleh? Cuba sensasi terlebih dahulu.

Muat turun permainan Android terbaik, Versus Run di JalanTikus:

Permainan Arcade 3DGames DOWNLOAD

6. Perang Sniper Shoot 3D

Sniper Shoot War adalah permainan genre FPS dengan rasa 3D yang hebat. Laksanakan misi anda dengan memerangi aktiviti pengganas di X City. Dari setiap musuh yang anda bunuh, anda dapat hadiah dalam bentuk emas, yang dapat digunakan untuk membeli senjata dan peluru untuk perang anda. Sekiranya anda menganggap permainan ini hanyalah permainan perang biasa, anda salah! Ini adalah perang penembak tepat yang sangat nyata!

Muat turun permainan Android terbaik, Sniper Shoot War 3D di JalanTikus:

Permainan Menembak WAWOO Studio MUAT TURUN

7. Grand Gangsters 3D

Buktikan keberanian anda ketika memasuki dunia kejam dengan pelbagai jenayah di bandar San Andreas Fault. Dalam permainan Android Grand Gangster 3D yang menarik , anda boleh menjadi apa sahaja yang anda mahukan. Ingin mencuri kenderaan dan bertindak sebagai warganegara yang baik? Atau, tembak dan bunuh geng lain? Pilihan ada dalam genggaman anda!

Muat turun permainan Android terbaik, Grand Gangster 3D di JalanTikus:

Permainan Pengembaraan Doodle Mobile Ltd. MUAT TURUN

8. Empayar Terakhir-Perang Z

Ia memerlukan taktik dan strategi khas untuk dapat menang ketika melawan zombi yang diletupkan. Strategi mudah alih Free-to-Play bertema Empire-War terakhir di mana anda harus membina dan mengembangkan empayar anda agar kukuh. Jangan bodoh, sertai pakatan dan bekerjasama untuk menghancurkan dunia anda melawan Zombi. Bunuh mereka dengan kejam dan jangan pernah dimaafkan!

Muat turun permainan Android terbaik, Last Empire-War Z di JalanTikus:

Permainan Strategi Im30.net DOWNLOAD

9. Growtopia

Tidakkah anda fikir permainan watak lucu ini senang dimainkan. Anda perlu melindungi barang-barang anda, kerana orang di seluruh dunia yang memainkan permainan Android yang paling menarik dapat mencurinya. Sekiranya itu berlaku, jangan pernah berharap barang anda akan dikembalikan. Lindungi item yang disajikan dalam permainan Growtopia ini, dan gunakan dengan bijak!

Muat turun permainan Android terbaik, Growtopia di JalanTikus:

Adventure Games Robinson Technologies Corporation DOWNLOAD

10. Mogok Bergerak

Genre permainan Dalam Talian Berbilang Besar ini akan menjadikan anda seperti komandan pasukan yang kuat. Mobile Strike , membolehkan anda menguji pasukan elit untuk dapat melawan musuh di medan perang. Tetapkan strategi perlawanan dan pertahanan anda, agar serangan anda tidak sia-sia.

Muat turun permainan Android terbaik, Mobile Strike di JalanTikus:

Permainan Strategi Perang Epik DOWNLOAD

11. Pencerobohan: Empayar Moden

Invasion: Modern Empire adalah salah satu Permainan Mudah Alih Terbaik yang dipilih oleh Facebook pada tahun 2015. Gunakan segala cara untuk menjadi komander tentera terkuat di dunia, kemudian menaklukkan semua musuh dengan strategi yang tepat yang anda gunakan. Pencerobohan! Segera kawal wilayah lawan anda! Lihat, betapa baiknya perintah anda dalam memerintahkan serangan!

Muat turun permainan Android terbaik, Invasion: Modern Empire di JalanTikus:

Tap4fun Permainan Strategi MUAT TURUN

12. Clash Royale

Sebenarnya Clash Royale adalah permainan lama, tetapi yang paling hebat ialah permainan ini masih termasuk dalam senarai permainan Android paling menarik yang pastinya ketagihan. Jaka sering memberikan maklumat segar mengenai Clash Royale. Salah satu yang terbaru adalah Cara Mendapatkan Kad Legenda di Clash Royale . Semoga berjaya!

Muat turun permainan Android terbaik, Clash Royale di JalanTikus:

DOWNLOAD Permainan Strategi Supercell

13. Ketik Ketik Dash

Masih agak lama permainan, tetapi permainan ini nampaknya mempunyai bahan ketagihan yang membuat pengguna ketagihan. Tap Tap Dash mempunyai beberapa watak yang comel dan juga menggemaskan. Kepekatan yang luar biasa diperlukan supaya anda dapat memainkan permainan Android yang paling menarik ini.

Muat turun permainan Android terbaik, Ketuk Ketuk Dash di JalanTikus:

Arcade Games DOWNLOAD Percuma

Dari 13 permainan Android yang telah disediakan oleh Jaka, mana yang pernah anda mainkan sebelumnya? Mungkin, anda mempunyai cadangan permainan Android terbaik yang lain. Sekiranya demikian, anda amat dialu-alukan untuk menulis pendapat anda di ruangan komen di bawah secara percuma. Selamat bermain!

Artikel Berkaitan