100% Sah! Muat turun 10 Permainan PC Percuma Terkini (Ogos 2017)

Sudah mempunyai PC permainan yang hebat tetapi tidak ada permainan? Jangan risau, Jaka ada jalan penyelesaiannya. Mari muat turun permainan PC percuma terkini secara percuma dari cadangan berikut dari Jaka ...

Untuk mengisi masa lapang, yang terbaik adalah bermain permainan. Terutama jika anda bermain permainan menggunakan PC, dijamin lebih sedap. Masalahnya ialah jika anda menggunakan PC, grafiknya maksimum. Tetapi bergantung pada spesifikasi permainan PC anda juga.

Sudah mempunyai PC permainan yang hebat tetapi tidak ada permainan? Jangan risau, Jaka ada jalan penyelesaiannya. Mari muat turun permainan PC percuma terkini secara percuma dari cadangan berikut dari Jaka ...

BACA JUGA
  • 5 Permainan PC dengan grafik dan permainan terbaik sepanjang masa
  • 7 Permainan PC Keren ini Boleh Dimainkan Pada Telefon Pintar Android
  • 5 Permainan PC Klasik Percuma Terbaik yang Mesti Anda Cuba

Muat turun 10 Permainan PC Percuma Terkini (Dikemas kini Julai 2017)

1. Lucky Night: Texas Hold'em VR

Berminat menjadi dewa judi? Kini anda dapat mewujudkannya tanpa bermimpi, dengan memainkan permainan PC terbaru ini. Main dengan peranti VR (Realiti Maya) supaya semuanya kelihatan nyata. Main dan buatkan pegawai bank!

Muat turun Permainan PC Terkini: Lucky Night: Texas Hold'em VR

2. UnnyWorld

Pada masa ini permainan MOBA selain DOTA 2 sangat popular, iaitu Mobile Legends dan Mobile Arena. Berminat untuk bermain permainan MOBA lain yang menarik? Muat turun permainan PC terkini secara langsung, yang menarik seperti DOTA, semudah Mobile Legends. Jaka pasti, anda akan ketagih untuk melupakan masa.

Muat turun Permainan PC Terkini: UnnyWorld

3. Lawatan Perniagaan

Jaka pasti anda semua tahu permainan yang disebut monopoli. Nah permainan PC terbaru ini adalah cara yang sama untuk memainkannya. Tetapi yang paling menarik, anda boleh bermain dalam talian dengan rakan anda. Percuma untuk menggunakan gaji!

Muat turun Permainan PC Terkini: Jelajah Perniagaan

4. Galactic Junk League

Pernah membayangkan kegembiraan permainan MOBA dengan tema pertempuran ruang? Sekiranya ada, jawapannya adalah permainan PC terbaru ini. Taktik penggunaan mungkin boleh dilakukan, serang musuh dengan rakan anda dalam talian. Nikmati pertempuran kapal angkasa Star Wars!

Muat turun Permainan PC Terkini: Galactic Junk League

5. Einar

Adakah anda tahu permainan hebat seperti The Witcher, jika ya anda harus mencuba permainan PC terbaru ini. Permainan ini sangat mirip dengan The Witcher, tetapi luasnya tidak sebesar The Witcher. Tetapi masih, permainan ini patut anda cuba.

Muat turun Permainan PC Terkini: Einar

6. Raksasa

Permainan MOBA yang lain, cuma tema yang berbeza. Secara umum permainan MOBA, anda ditugaskan untuk menghancurkan pangkalan lawan. Dalam permainan MOBA ini, anda mesti menghancurkan monster gergasi lawan. Bayangkan kegembiraan, bukan sahaja menentang pemain lain tetapi juga gergasi!

Muat turun Permainan PC Terkini: Gigantic

7. Memancing Trofi 2

Memancing adalah salah satu hobi yang paling popular di dunia. Tetapi sekarang, jika anda pergi memancing, anda tidak perlu meninggalkan rumah. Hanya memancing melalui permainan terbaik yang satu ini. Paparan grafik yang kelihatan nyata, membuat anda berasa seperti sedang memancing.

Muat turun Permainan PC Terkini: Memancing Trofi 2

8. Bajak Laut Angkasa BATTLECREW

Permainan PC terbaru ini adalah MOBA yang benar-benar unik dengan paparan 2D, nikmati kegembiraan persaingan dengan adil. Gunakan kebolehan khas setiap watak, gabungkan dan buat strategi untuk mencapai kemenangan.

Muat turun Permainan PC Terkini: BATTLECREW Space Pirates

9. Argo

Seperti permainan FPS perang sebenar seperti ARMA III, jika dijamin anda akan menyukai permainan PC terbaru ini. Benar-benar mirip dengan ARMA III, kerana ia dibuat oleh pembuat permainan. Tetapi menarik berbeza dengan ARMA III berbayar, permainan PC terbaru ini adalah percuma.

Muat turun Permainan PC Terkini: Argo

10. Pembela Dungeon II

Permainan 3D MOBA seperti Smith atau Overwatch sangat popular, tidak ada salahnya anda mencuba juga permainan PC terbaru yang ini. Keren seperti Smith apabila dinilai secara grafik, jika dinilai sebagai permainan, ia sangat menarik seperti Overwatch. Berminat untuk mencuba?

Muat turun Permainan PC Terkini: Dungeon Defenders II

Siapa sangka, walaupun percuma, sungguh keren. Oleh itu, segera muat turun permainan PC percuma terkini di atas. Kongsi pendapat anda juga, nombor mana yang paling keren?

Oh ya, dan pastikan anda membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau penulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: Wap

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan