6 Aplikasi Perisik Terbaik di Android untuk Mengintip Kekhilafan Anda

Sekarang di Play Store kita dapat mencari pelbagai aplikasi dengan pelbagai fungsi. Antaranya terdapat juga aplikasi pengintip.

Sekarang di Play Store kita dapat mencari pelbagai aplikasi dengan pelbagai fungsi. Antaranya terdapat juga aplikasi pengintip .

Aplikasi pengintip boleh digunakan untuk memantau sesuatu yang penting, seperti detektif. Nah, kali ini Jaka telah mengumpulkan 6 aplikasi pengintip terbaik di Android untuk mengintip tarikh . Lihat ulasan di bawah.

BACA JUGA
  • Jangan cuba! 9 Trik Telefon Pintar Ini dalam Gaya Perisik Profesional
  • 6 Alat Perisik Futuristik Canggih Kini Terdapat di Dunia Sebenar!
  • 14 Alat 'Canggih' Yang Digunakan Sebelum Teknologi Moden

6 Aplikasi Perisik Terbaik yang Boleh Anda Pasang di Telefon Android Anda

1. OS Kamera Perisik

Sumber gambar: Sumber: Viral Tech

Aplikasi ini membolehkan pengguna mengambil gambar melalui kamera telefon bimbit secara diam-diam. Spy Camera OS akan mengambil gambar tanpa membuka antara muka kamera, mematikan suaranya, dan juga flash. Aplikasi ini sesuai untuk anda yang ingin mengintip kekasih yang disyaki berselingkuh.

2. Perisik Telinga

Ini adalah aplikasi yang bagus untuk merakam suara walaupun hanya berbisik. Dengan Ear Spy anda boleh meletakkan telefon bimbit anda di dalam bilik, dan memantau dengan fon telinga bluetooth dari ruangan lain . Suara yang dimainkan juga dapat dirakam dengan sangat jelas dan bersih.

3. Ip Cam Viewer

Aplikasi hebat ini membolehkan pengguna melihat dan mengawal kamera IP, DVR, perakam video, lalu lintas kamera web, CCTV, atau kamera web komputer dengan hanya menggunakan peranti Android dari jarak jauh . Anda juga akan mendapat pemberitahuan untuk mengesan pergerakan pada peranti. Ip Cam Viewer juga merakam secara automatik ketika mengesan pergerakan.

4. Perakam Panggilan Automatik

Sumber foto: Sumber: Google Play

Ingin merakam perbualan yang mencurigakan di telefon? Anda boleh menggunakan Perakam Panggilan Automatik . Aplikasi ini akan berjalan secara automatik setiap kali anda membuat atau menerima panggilan telefon. Perakam Panggilan Automatik akan merakam semua perbualan yang telah dibuat di telefon bimbit .

5. Memantau Lokasi Panggilan Sms

Sumber gambar: Sumber: Viral Tech

Kemudian seterusnya adalah aplikasi mata-mata yang baik untuk memantau SMS, foto, lokasi dan senarai panggilan. Monitor Lokasi Panggilan Sms akan menentukan lokasi peranti yang disasarkan melalui portal web walaupun GPS pada peranti sasaran dinyahaktifkan .

6. HiddenEye

Sumber foto: Sumber: Google Play

Pernah ingin mengetahui siapa yang mencuba menggunakan telefon bimbit anda ketika anda tidak memegangnya atau ketika anda keluar? Rakan atau keluarga anda mungkin telah mencuba membuka kunci telefon anda. Baiklah, HiddenEye akan membantu masalah ini! Aplikasi ini membolehkan kamera depan telefon pintar anda mengambil gambar orang yang cuba menggunakan telefon bimbit anda secara diam-diam .

Itulah 6 aplikasi pengintip terbaik di Android untuk mengintip kehancuran . Jadi mana yang paling berguna untuk anda? Tuliskan pendapat anda di ruangan komen, okey?

Artikel Berkaitan