Inilah Cara Menjadi Pemandu Go-Jek Tanpa Perlu Mendaftar, Mahu?

Go-Jek dan teksi motosikal dalam talian sememangnya popular di Indonesia. Sebenarnya, ramai pelajar dan pekerja sibuk menyenaraikan pemandu mereka. Adakah anda mahu menjadi pemandu Go-Jek? Inilah cara membuat pemandu teksi motosikal tanpa perlu mendaftar.

Sejak diperkenalkan di Jakarta untuk pertama kalinya, Go-Jek segera menarik perhatian banyak pihak. Dengan sifat hijau berkeliaran di bawah terik matahari, yang tidak menyedari keberadaan mereka dengan cepat. Tetapi bukan itu sahaja, cara kerja Go-Jek juga menjadi perhatian.

Bukan sahaja mudah bagi penumpang untuk mencari teksi motosikal, pemandu Go-Jek juga lebih mudah mendapatkan penumpang. Tetapi mendaftar Go-Jek tidak mudah. Anda mahu menjadi pemandu Go-Jek tanpa mendaftar? Ini adalah bagaimana ia berfungsi!

BACA JUGA
  • Seronok! Gunakan GO-JEK Yang Lebih Selesa Dengan Pemandu Terlatih
  • GO-JEK Sekarang Mainstream, Kini Anda Boleh Memesan Bajai menggunakan BajaiApp
  • Penyakit dan Nyamuk? Sembelih Menggunakan Permainan dan Aplikasi Ini

Jadi Pemandu Go-Jek memang menyeronokkan

Seronok menjadi pemandu G0-Jek dan teksi motosikal dalam talian yang lain, anda boleh mendapatkan penumpang tanpa perlu tinggal di tempat tertentu. Dan setelah menghantar penumpang, anda berpeluang membawa penumpang lain dalam perjalanan pulang. Oleh itu, jangan terkejut jika ramai orang berpusu-pusu ingin menjadi pemandu Go-Jek dan teksi motosikal dalam talian yang lain. Malangnya, akhir-akhir ini mereka membataskan bilangan pemandu.

Aplikasi Hiburan DOWNLOAD PT GO-JEK INDONESIA

Bagaimana Menjadi Pemandu Go-Jek Tanpa Perlu Mendaftar

Baiklah, bagi anda yang bosan menghabiskan masa lapang di pejabat atau di kampus, cubalah menjadi pemandu Go-Jek. Sebenarnya, ini bukan menjadi pemandu Go-Jek yang mencari penumpang di jalan raya, tetapi merasakan pengalamannya melalui permainan yang disebut Go-Jack! bukan Gojek! . Walaupun menekankan bahawa itu bukan Gojek, tetapi sifat hijau ini menguatkan gambaran tujuan permainan ini sebagai hiburan untuk anda yang ingin menjadi pemandu Go-Jek. Sila muat turun permainan Go-Jack yang dibuat oleh pemaju tempatan AMPlified di pautan berikut.

AMPlified DOWNLOAD Arcade Games

Tidak seperti menjadi pemandu Go-Jek yang mesti bersedia mengantri untuk mendaftar, bermain permainan Go-Jack yang merupakan permainan oleh anak-anak bangsa ini tidak memerlukan proses pendaftaran. Anda hanya berhubung dengan akaun Facebook anda, kemudian anda boleh memainkannya secara langsung. Tidak rumit kan? Dan anda sudah bersedia untuk mencari penumpang teksi motosikal untuk menghilangkan kebosanan anda di pejabat.

Narik Terus ke Pulau Seberang

Dengan membawa populariti teksi motosikal dalam talian, permainan bangsa ini digabungkan dengan teliti dengan genre larian tanpa henti yang disukai oleh banyak pengguna telefon pintar. Jadi dalam permainan ini anda ditugaskan untuk terus memandu motosikal anda untuk menarik penumpang. Dengan menarik penumpang, anda akan mendapat kredit untuk membeli petrol, dan juga mendapat booster.

Penguat ini berguna sebagai kehidupan anda. Setiap kali anda menghadapi halangan, penggalak anda akan menurun. Tetapi yang penting bukan hanya penggalak, anda juga harus memperhatikan petrol dan kredit juga. Bagaimanapun, Go-Jack bukan sekadar permainan larian tanpa henti biasa.

Diilhamkan oleh Go-Jek, yang mengembangkan bisnisnya tidak hanya di Jakarta, Go-Jack juga memungkinkan Anda memperluas mencari penumpang ke kota Pekanbaru dan lain-lain. Setiap bandar mempunyai rintangan tersendiri, jadi anda tidak akan bosan memainkannya. Nah, kredit yang anda kumpulkan kemudiannya dapat digunakan untuk berkembang ke bandar lain.

Cahaya dengan Kesan Bunyi Unik

Sebagai permainan tempatan, Go-Jack berjaya menarik perhatian Jaka. Selain berada di tengah tren teksi motosikal dalam talian, yang menarik dari permainan ini adalah permainannya yang senang dimainkan dan juga ringan. Di samping itu, kesan bunyi juga dihargai. Daripada menggunakan kesan bunyi motor sebenar, AMPlified lebih suka menggunakan kesan bunyi yang dihasilkan dari beatbox (atau nada mulut biasa?). Kreatif!

Sepanjang permainan, anda pasti akan tertawa dengan pelbagai bunyi unik yang tersedia. Terdapat suara merdu seorang gadis yang mengatakan "Terima kasih saudara", suara lelaki yang menakutkan mengatakan "Terima kasih saudara" dan lain-lain. Ayuh, cubalah!

Artikel Berkaitan