Bagaimana Melihat Teman Lelaki Tersembunyi WhatsApp Terakhir!

Cara melihat WhatsApp yang dilihat terakhir disembunyikan berkesan bagi anda yang ingin mengetahui aktiviti teman wanita anda. Dijamin tidak akan terperangkap jika lagi kepoin!

Mempunyai teman wanita tetapi jika di WhatsApp, fitur Last Seen dilumpuhkan? Aduh, hubungan baik anda! Jaka menjadi peserta yang sedih ...

Sesungguhnya, beberapa orang juga mempunyai cara yang sama untuk menjaga privasi mereka.

Tapi tenang, sekarang Jaka juga mempunyai cara yang pasti untuk melihat teman lelaki WhatsApp Last Seen walaupun ia telah disembunyikan! Tertanya-tanya bagaimana langkahnya?

BACA JUGA
  • Cara Mengubah WhatsApp Android menjadi iPhone, Tidak Perlu Membeli!
  • 7 Cara Menukar Fon WhatsApp (WA), Buat Rupa yang Hebat & Unik!
  • 3 Cara untuk Melihat Status WA Tidak Diketahui oleh Pemiliknya | Boleh Buat Kepo!

Inilah Cara Melihat WhatsApp Terakhir yang Disengaja Disengajakan!

Sesungguhnya, fitur Last Seen juga banyak dikeluhkan pengguna WhatsApp, mungkin termasuk anda, yang nampaknya agak mengintip aktiviti mereka dalam aplikasi sembang yang satu ini.

Walaupun anda sendiri boleh melumpuhkannya menggunakan kaedah dalam artikel di bawah lelaki:

LIHAT ARTIKEL

Tetapi bagi anda yang masih ingin mengasihani aktiviti doi di WhatsApp, lebih baik ikuti cara untuk melihat Terakhir WhatsApp yang disembunyikan di bawah. Dijamin 100% berkesan!

  • Langkah - 1: Pasang dahulu aplikasi OnLog oleh pembangun LogMobi di pautan di bawah.
DOWNLOAD Utiliti Aplikasi
  • Langkah - 2: Buka aplikasi Onlog dan pada halaman awal, anda akan diminta memasukkan nama samaran , kod negara beserta nombor telefon pengguna WhatsApp. Kemudian ketik Mula Ikut!

Note:

Original text

Contribute a better translation
  • Langkah - 3: Nomor WA pacar otomatis ditambahkan pada OnLog. Untuk mendapatkan notifikasi setiap pacar online, tap ikon lonceng merah. Maka kamu akan mendapatkan push notification setiap kali pacar online di WhatsApp.
  • Langkah - 4: Untuk melihat Last Seen, tap ikon di sebelah kanan atas. Ikon berwarna merah artinya pacar kamu sedang offline, sedangkan warna hijau menandakan pacar kamu sedang online. Ada pula informasi durasi pacar saat online di WhatsApp loh!

Catatan:

LIHAT ARTIKEL

Sekarang sudah tahu cara melihat Last Seen WhatsApp pacar yang dinonaktifkan, kan?

Akhirnya sekarang kamu sudah bisa kepoin sambil bertindak sebagai mata-mata, guys . Selamat mencoba dan semoga bermanfaat!

Baca juga artikel seputar WhatsApp atau artikel menarik lainnya dari Satria Aji Purwoko.

Artikel Berkaitan