Tonton Drama Cina Cinta yang Dimaksudkan dengan Baik (2019), Pura Cinta semata-mata?

Menderita Leukemia, apa yang akan terjadi pada Xia Lin selanjutnya? Ayuh, tonton drama Cina Baik-Niat Cinta (2019) di sini! (Filem penuh).

Juga dikenali sebagai How, Boss Wants to Marry Me, Well-Intended Love adalah drama Cina yang ditayangkan Januari lalu.

Diadaptasi dari novel dalam talian terkenal oleh Chungfeng dengan tajuk yang serupa, drama Well-Intended Love menawarkan kisah yang tidak kurang hebatnya dengan drama Korea yang ada sekarang.

Walaupun begitu popular, drama Well-Intended Love diterjemahkan ke dalam 26 bahasa agar dapat dinikmati oleh semua peminat di pelbagai pelosok dunia.

Nah, bagi anda yang ingin tahu mengenai kisah yang disajikan dalam drama Cina yang satu ini, lebih baik anda melihat sinopsis drama berikut Cinta yang Dimaksudkan Baik.

 • Fakta Menarik Drama Cina Cinta yang Diharapkan
 • Tonton Drama Cina Cinta yang Dimaksudkan dengan Baik (2019)
 • Sinopsis Drama Cina Cinta yang Dimaksudkan dengan Baik

  Berasal dari Negara Tirai Bambu, drama Cinta yang Dimaksudkan ini menceritakan kisah perjuangan Xia Lin (Wang Shuang) yang sanggup melakukan pelbagai cara untuk pemulihannya.

  Di tengah kesibukannya sebagai seorang aktris, Xia Lin mengetahui bahawa dia disabitkan dengan penyakit leukemia.

  Untuk meneruskan kehidupan dan kariernya, doktor menyarankan agar Xia Lin segera melakukan tindakan pemindahan sumsum tulang.

  Namun, kerana perawatan untuk penyakit ini tidak memerlukan biaya yang kecil, Xia Lin akhirnya membuat keputusan yang cukup mengejutkan.

  Xia Lin memutuskan untuk menerima tawaran untuk secara diam-diam menikahi CEO syarikat bernama Ling Yizhou (Kaicheng Xu) setelah mengetahui bahawa saraf tunjang Yizhou sesuai dengannya.

  Walaupun hubungan antara keduanya bermula dengan kesepakatan untuk mencari keuntungan dari setiap pihak, tetapi lama-kelamaan mereka menemukan cinta sejati mereka dalam hubungan tersebut.

  Fakta Menarik Drama Cina Cinta yang Diharapkan

  Dibintangi oleh bintang-bintang terkenal Negara Bambu Tirai, drama Well-Intended Love nampaknya mempunyai sejumlah fakta menarik yang jarang diketahui oleh banyak orang.

  Berikut adalah beberapa fakta menarik dari drama Cinta yang Diinginkan Baik yang anda tidak mahu ketinggalan, geng.

  • Menjadi salah satu drama Cina yang paling pesat berkembang pada tahun 2019, siapa sangka bahawa ternyata drama Cinta yang Dimaksudkan Baik dihasilkan dengan anggaran rendah yang anda tahu.

  • Sebenarnya, hak siaran drama ini juga telah dibeli oleh platform streaming filem, Netflix, dan diterjemahkan ke dalam 26 bahasa.

  • Kejayaan yang dicapai oleh drama ini juga nampaknya menjadikan populariti watak utama; Wang Shuang dan Kaicheng Xu naik sekejap.

  • Setelah berjaya dengan musim pertamanya, pengarah merancang untuk mempersembahkan musim kedua untuk peminat.

  Tonton Drama Cina Cinta yang Dimaksudkan dengan Baik (2019)

  MaklumatCinta yang Dimaksudkan dengan Baik
  Ulasan (Bilangan pengulas) 7.4 (455)
  Genre Percintaan


  Drama

  Tarikh Tayangan 17 Januari 2019
  Bilangan Episod 20
  Pengarah Wu Qiang
  Pemain Wang Shuang


  Liu Jia Xi

  Nah, bagi anda yang ingin tahu tentang kisah penuh drama Cina ini, anda boleh menonton drama Cina Baik-Niat Cinta di bawah, geng. Lihatlah!

  >>> Tonton Drama Cina Cinta yang Diinginkan Baik (2019) Full Episode Indo Indo <<<

  Itu adalah sinopsis dan beberapa fakta menarik yang merupakan salah satu drama Cina terbaik yang berjudul Well-Intended Love, gang.

  Apa lagi drama Cina yang menarik yang ingin anda tonton? Tulis jawapannya di bahagian komen di bawah, ya!

  Baca juga artikel mengenai Drama atau artikel menarik lain dari Shelda Audita .

  Artikel Berkaitan