Canggih! 5 Aplikasi ini Boleh Ketik Mudah Alih dari jauh

Baiklah, kali ini Jaka akan memberikan senarai 5 aplikasi yang dapat mengetuk telefon dari jauh. Adakah anda ingin tahu? Ayuh, segera rujuk artikel berikut.

Seiring dengan perkembangan teknologi, kini aplikasi ini terdiri dari berbagai jenis dan ada juga yang memiliki fungsi yang cukup canggih yang mengetuk telefon bimbit orang lain dengan jarak yang jauh. Aplikasi mengetuk telefon bimbit ini mempunyai pelbagai fungsi iaitu merampas telefon bimbit, meretas kata laluan media sosial dan mengesan telefon android orang lain dengan ciri GPS .

Baiklah, kali ini Jaka akan memberikan senarai 5 aplikasi yang dapat mengetuk telefon dari jauh . Adakah anda ingin tahu? Ayuh, segera rujuk artikel berikut.

BACA JUGA
  • Cara Mengubah Foto Latar Belakang di Android, Sangat Mudah!
  • 5 Aplikasi Kamera yang Menyokong Format RAW pada Android
  • Sangat Mudah, Ini Cara Menggabungkan Foto untuk Android, PC dan Dalam Talian!

5 Aplikasi Ketik Telefon bimbit Jauh

1. Penjejak Sel

MUAT TURUN Apl

Aplikasi ini telah dimuat turun 100 juta kali oleh penggunanya. Aplikasi ini dibuat oleh TrackMe mempunyai fungsi untuk mengesan keberadaan seseorang dengan menggunakan fitur GPS yang memiliki tingkat ketepatan 10 meter. Aplikasi ini juga mempunyai ukuran yang sangat kecil iaitu hanya 1.9MB.

2. Ejen Rahsia

DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

Aplikasi ini sangat sesuai untuk membuli rakan atau orang lain untuk mengetuk telefon bimbit mereka. Dengan aplikasi ini, anda dapat mengetuk telefon bimbit orang lain dengan mudah bahkan anda dapat menerima laporan setiap aktiviti di telefon bimbit mangsa melalui menu laporan. Aplikasi yang dibuat oleh DrKappa ini telah dimuat turun lebih dari 1 juta pengguna dan mempunyai ukuran 2.8MB.

3. Sembunyikan Panggilan Secara Automatik

DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti Androidream

Aplikasi ini akan membuat anda mengetahui semua kandungan senarai telefon bimbit yang ingin anda ketik. Bukan hanya itu, anda juga dapat mengetahui panggilan masuk dan keluar yang dibuat di telefon bimbit mangsa. Aplikasi ini dibangunkan oleh Androidsteam dan telah dimuat turun lebih dari 500 kali penggunanya. Aplikasi ini mempunyai ukuran yang sangat kecil iaitu hanya 409KB sahaja.

4. Perisik Telinga

Aplikasi ini dapat merakam percakapan seseorang melalui telefon Android yang akan berjalan secara automatik melalui sistem mikrofon bawaan yang ada pada sistem telefon pintar Android anda. Aplikasi ini dikembangkan oleh Overpass Apps dan sudah mempunyai sejumlah muat turun, iaitu sekitar 5 juta pengguna. Aplikasi ini mempunyai ukuran 4.2MB.

5. Penjejak Kanak-kanak

Aplikasi yang dikembangkan oleh Android Zone telah dimuat turun lebih dari 100 juta kali oleh penggunanya. Children Tracker ini mempunyai fungsi untuk mengesan telefon bimbit anda sehingga anda akan mengetahui keberadaannya apabila anda lupa meletakkannya atau kehilangannya. Aplikasi ini juga mempunyai ukuran kecil yang hanya 3.6 MB.

Nah, itu adalah 5 aplikasi pepijat orang lain . Namun, alangkah baiknya jika aplikasi itu hanya digunakan untuk bersenang-senang, kawan-kawan dan jangan digunakan secara negatif. Semoga bermanfaat.

Artikel Berkaitan